Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak je to s baterkama do SLIMa? please help

Syrup

Otázka

Zvazuju koupi PSP, a chci se zeptat na jednu vec prosim- chtel bych k tomu tu velkokapacitni baterku, protoze se mi to nechce v praci porad nabijet, dosel jsem k tomu ze do FAT se da koupit 3,6 baterka, coz je pro me momentalne jedinej rozhodujici faktor ke koupeni FAT.

Chci se zeptat- da se do SLIMu koupit nejak podobne vykonna baterka, ktera vydrzi prinejmensim alespon tak tech 6-8 hodin hrani her, pousteni videa apod. ??? Diky moc za radu

Jestli jo, tak jdu do slima :):psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
fat baterka jde i do Slima ale budeš si muset pořídit ještě kryt na baterku kterej se zavře i s Fat baterií :)

no vcera jsem u typka co mel fat videl takovou velikou baterku, nevim jestli zakrytovanou nebo tak.. ale tuhle bych chtel do toho slima, jenze nekde jsem cetl ze je s tim problem

tak jak to teda je?

a kde se da sehnat ten kryt??..

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak tady vám dávám pár odpovědí, originální baterka do fat je kompatibilní se slim psp, ostatní baterky do fat už nemusí být tak spolehlivé a dokonce nemusí fungovat, zejména ty neznačkové.

Vím to z vlastní zkušenosti, zejména takové ty výkonné a levné baterky nemusí fungovat, mě tak nešli rovnou 3 odlišné.

Odkaz ke komentáři

• 0

presne tak!

.. neznackove fat baterie do slim nejedou (az na Datel apod..)

.. neznackove baterie obecne, jsou fake - co to znamena? Ze ackoliv na sobe maji cislo treba 9999 mAh, tak realna vydrz je zhruba stejna jako klasicka (1200 mAh/1800mAh, pripadne malicko vyssi - az 2000 mAh.. jenze uz po tretim nabiti je kapacita cca 1000 mAh a tak po osmem, uz vam baterie vydrzi sotva hodinku a pri jedne carce uz PSP spadne.. a misto aby spadlo do sleepu, tak se vycucne uplne..)

takze bacha na neoriginaly - mam jeden doma a mluvim z vlastni zkusenosti!

Odkaz ke komentáři

• 0

ja mam doma este originalnu bateriu ktora tam bola staci mi, ale dost ma stve ze na zaciatku ked sa vybila preslo psp do sleep, ale teraz sa bud vypne uplne alebo aj ak si to vsimnem ze mi power dioda blika a chcem ho dat do sleep rezimu aj tak sa mi vypne uplne, neviete cim to moze byt?

Odkaz ke komentáři

• 0
fat baterka jde i do Slima ale budeš si muset pořídit ještě kryt na baterku kterej se zavře i s Fat baterií :)

ja mam normal 2x baterky do slimka (jednu slim , druhou fat ) a vzdycky jak vycucnu slimkouvou baterku tak tam hodim normal fatkovou a to bez krytu a pohoda :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu