Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak je to s baterkama do SLIMa? please help

Otázka

Odesláno

Zvazuju koupi PSP, a chci se zeptat na jednu vec prosim- chtel bych k tomu tu velkokapacitni baterku, protoze se mi to nechce v praci porad nabijet, dosel jsem k tomu ze do FAT se da koupit 3,6 baterka, coz je pro me momentalne jedinej rozhodujici faktor ke koupeni FAT.

Chci se zeptat- da se do SLIMu koupit nejak podobne vykonna baterka, ktera vydrzi prinejmensim alespon tak tech 6-8 hodin hrani her, pousteni videa apod. ??? Diky moc za radu

Jestli jo, tak jdu do slima :):psp:

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
fat baterka jde i do Slima ale budeš si muset pořídit ještě kryt na baterku kterej se zavře i s Fat baterií :)

no vcera jsem u typka co mel fat videl takovou velikou baterku, nevim jestli zakrytovanou nebo tak.. ale tuhle bych chtel do toho slima, jenze nekde jsem cetl ze je s tim problem

tak jak to teda je?

a kde se da sehnat ten kryt??..

• 0
Odesláno

presne tak!

.. neznackove fat baterie do slim nejedou (az na Datel apod..)

.. neznackove baterie obecne, jsou fake - co to znamena? Ze ackoliv na sobe maji cislo treba 9999 mAh, tak realna vydrz je zhruba stejna jako klasicka (1200 mAh/1800mAh, pripadne malicko vyssi - az 2000 mAh.. jenze uz po tretim nabiti je kapacita cca 1000 mAh a tak po osmem, uz vam baterie vydrzi sotva hodinku a pri jedne carce uz PSP spadne.. a misto aby spadlo do sleepu, tak se vycucne uplne..)

takze bacha na neoriginaly - mam jeden doma a mluvim z vlastni zkusenosti!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu