Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Boxer a další obranné prostředky- pls info!

hipox

Recommended Posts

Takže vám popíši svou situaci:

Dnes, a není to poprvé, jsme si šli zakopat na plácek za školou, vlastně je to hřiště, betonový, ale to nehraje roli.

Hrajeme a najednou příjdou 3 malí, 8-11 let (my jsme 12-14 let), staří cikáni. Nejsem rasista ale nemám s nima dobrý zkušenosti :D.

Začnou, že si s náma chtějí zahrát, ale já a ostatní se bojíme že šlohnou míč attack a nechce se nám s nima hrát, tak je zdvořile odmítnem ale oni ze odradit nenechají...tohle se dělo už od léta, asi 3 krát do měsíce...

Prostě začnou mít ty všechny narážky a jeden vytáhne boxera, kámoš už vytahuje nůž ale nakonec odejdou, po dlouhé hádce a tak:

OT:1) Chtěl bych se zeptat, kde je možný si v Praze koupit kvalitního boxera nebo něco, co by je od podobných aktivit odradilo, pls.

2) Jaký máte vy zkušenosti? Co pomohlo?

3) Neprodáváte někdo něco z těchhle prostředků?

4) Díky všem za ozvání...sem fakt na_ranej, samozřejmě je nechci zmlátit, jen nahnat strach, kdyby si někdo myslel!

:roll::!:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 168
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Njn, zkusil jsem jít pryč ale voni jdou za váma...chvilku jsem zkoušel karate takže něco taky umim ale jinak nic...

Pepřovej sprej a paralyzér- o tom sjem už přemýšlel ale myslim že by je to dost nevylekalo, když na ně vytáhnu boxera, spíš je to vylaká než když jim ukážu nějakej spray, no...jak jsem říkal, nechci s nima mít problém, spíš mít respekt jestli to u nich jde...

Odkaz ke komentáři

pepřovy sprej je winner ten se vzdycky vyplati a pomuze na 100% tim sem dostal primo do oci a nevidel sem tak 5 minut vubec a tak kdyz si protiras oci tak to mega boli a musis si to vytrit vodou nebo tak minimalne 15 minut nic neudelas a do te doby muzete zdrhnout a nebo je skopat at jim je kolik chce peprak pomuze vzdycky to mi ver

Odkaz ke komentáři

nozem na ne, taky me to s... jak si mysli jaky sou, nebal bych se je jebnout nozem, to fakt ne

nebo taky kopanec (treba naky kombo z tekkena)

jo a naky cikansky familie bych se nebal, kovova tyc/nuz rulezz, takovyhle cikany nesnasim ale znam i takovy co jsou v pohode, kamosi. ale fakt bych se nebal ho podkuchnout to fakt ne

Odkaz ke komentáři

chlape nauč se jiu-jitsu a aikido to sou hodne dobrý bojoví umení ale to je tak proti dvou třem lidem ale kdyz jich je víc tak ten pepřák to je fakt svine ten by byl tak nejůčinejší preci jen ten paralizér s nim se ho musis dotknout aby mu neco udelal ale pepřák stríkneš z metru a cajk x) takze peprák hele :)

Odkaz ke komentáři

peprak ti prodaji bez problemu boxera nevim ale peprak urcite to je na 100% a paralizer je ledatak z bezprostredni blizkosti musis se ho tim dotknout a nebo teleskop si kup taky dobre s tim ho pretahnes pres nohy a nebo ruky a polames mu je ale tak nejlepsi je peprak ten fakt pomuze to mi ver

Odkaz ke komentáři

Já bejt tebou tak ještě možná paralyzer,ale ten spíš ne...a hlavně esli máš nějakýho staršího kámoše tak to pomůže nejvíc-jednou udělá bubu,zařve na ně a oni si to příště rozmyslej,teda snad:D:D:D A nebo teleskopickej obušek...nejlepší je spíš je jen vystrašit-kdyby si je nastval a oni si privedli kamose(jako ze to je to jediny co umej a vsichni si myslim to vedej) tak to by sis to spis zhorsil-takze ja bejt tebou bych budto vymitil vsechny nigga u tebe,:lol::lol::lol: a nebo bych je postrasil-kdyz ani to nepomuze tak je rozkopej...

EDIT:sakra sem fakt demence-sorrac vsem-sem si neprecet co tu pisete a napsal sem neumyslne skoro vsechno co tu pisete,takze fakt sorry ...:D:D:D:D

Odkaz ke komentáři

tak v dnesni dobe se opravdu ti mladi radi mlati ze jo no jakoze staci ukazat ze se nebojis proste k nemu prijit a cos rikal a kdyz hodi nejakou narazku tak mu hned z prvni dat takovou ranu aby se poskladal a takovou do ksichtu ze by mu vytryskla cervena proste ho na jednu ranu rozmetat uplne mu rozbombit ksicht na jednu ranu zkus si trenovat na pytel a pak to vyuzijes a nebo hooligans :D:D:D ale ne to radsi nezkousej :D:D:D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu