hipox Odesláno Únor 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 Takhle malejch spratku se bat?...leda toho ze si pro me prijdou bratri...vem si obusek...vytahnes...a utecou...ale zbytecna blbost ;)...zacni posilovat...Vsadim se ze kamos se nuz bude bat pouzit...preci jenom...takze jeste dostanete... :D Přesně, nechci mít problém s jeho "Rodinou". Nůž bych nepoužil, spíš je chcu vylekat. A přitom aby ta věc nezabrala moc místa, obušek nebudu nosit ze a do školy...jedině v batohu ale je moc velkej, dik za radu. Jinak já hraju na hudební nástroj a ten stojí kolem 150 000 kč, každej den s nim chodim do školy a kolem 18 až 19 hodiny dom...něco by se šiklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 Doporučil bych nějakej sport :D Tae-kwon-do je mazec :) Chodil sem tam a bavilo mě to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 tak ja du vyfotit ten boxer je to fkat luxus..kdyztak prodam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 elektrický paralizér je super věcička s tím si člověk strašně vyhraje :DJsem stastnym drzitelem peproveho spreje, ale uvazoval jsem o paralizeru... Za kolik se tak da nejaky slusny sehnat? Hlavne, aby to nezabijelo jak ty, co fasovali cesti strazci zakona..:lol: Taky se mi hlavou honi uvahy nad teleskopem.... Ciste na obranu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 nebo si udelej prak ci flusbrok a jestli mas musku tak ses v klidu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 nozem na ne, taky me to s... jak si mysli jaky sou, nebal bych se je jebnout nozem, to fakt nenebo taky kopanec (treba naky kombo z tekkena) jo a naky cikansky familie bych se nebal, kovova tyc/nuz rulezz, takovyhle cikany nesnasim ale znam i takovy co jsou v pohode, kamosi. ale fakt bych se nebal ho podkuchnout to fakt ne :cheesygrin: Ou Han nám dal do psaní emoce,ale to je správný! Mě se líbí,jak vždycky tahaj na sobě ty bílí hadry a nemyslej si Bůh ví jak nejsou bílí... 8) Jinak boxery jsem měl 2 a oba se mi někam ztratili :D Ale tak u nás na tržnici to prodávaj za 50Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 jo nebo treba sehnat nakou partu a jit za tema cikanama a udelat jim to co udelali vam, ale nakou vetsi partu, treba i kluky co neznas z okoli, reknes jim ze dete mlatit cikany a bude to, urcite se radi pridaji :) :cheesygrin: Ou Han nám dal do psaní emoce,ale to je správný!Mě se líbí,jak vždycky tahaj na sobě ty bílí hadry a nemyslej si Bůh ví jak nejsou bílí... 8) jo emoce no, nesnasim je, vim ze vsichni nejsou takovi ale proste tyhle bych vymlatil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 ti maly zlodeji vezmu vsechno aby meli penize proste nejlepsi je vystasit tim peprakem a nebo teleskopem ten je maly asi 15cm a kdyz ho "vystrelis" no spis vyhodis z toho obalu tak ma takovych 45cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 tj n nejlepší je teleskop pepřák je spíš tak pro baby a boxer je jako pěst takže jse musíš přiblížit k temu člověku jakou když mu chceš dát ranu takže teleskop rulez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 tak tu je: KLIDNE PRODAM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 Tak pepřák je zatim nejoblíbenější, myslíte že mi to ve 14 letech prodají? Koupil bych asi obojí, jak boxera, tak pepřák, co paralyzér? Na jakou vzdálenost funguje? Dojdi si někam k činanum a ti prodaj vše :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Únor 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 Já bejt tebou tak ještě možná paralyzer,ale ten spíš ne...a hlavně esli máš nějakýho staršího kámoše tak to pomůže nejvíc-jednou udělá bubu,zařve na ně a oni si to příště rozmyslej,teda snad:D:D:D A nebo teleskopickej obušek...nejlepší je spíš je jen vystrašit-kdyby si je nastval a oni si privedli kamose(jako ze to je to jediny co umej a vsichni si myslim to vedej) tak to by sis to spis zhorsil-takze ja bejt tebou bych budto vymitil vsechny nigga u tebe,:lol::lol::lol: a nebo bych je postrasil-kdyz ani to nepomuze tak je rozkopej...EDIT:sakra sem fakt demence-sorrac vsem-sem si neprecet co tu pisete a napsal sem neumyslne skoro vsechno co tu pisete,takze fakt sorry ...:D:D:D:D V poho, jsem stejně nejstarší ze třídy takže ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 tak tu je: KLIDNE PRODAM to už jse dá říct že je to vražednej boxer stěma špicema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 cinsky sou shity...to chce pravy boxery a sprje z army shopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 Staci vytahnout a vsichni uz zdrhaj :)..obzvlast cigosi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 tak tu je: KLIDNE PRODAM luxusni ale tak tim mu dat ranu tak mu fakt neco udelas :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 skus teleskopku nebo ten peprak. .. ja mam taky jeden a fpoho , nechtel bych s tim dostat do ksichtu ... kazdopadne kdo da prvni ranu vyhrava ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 tak tu je: KLIDNE PRODAM Myslim, ze ten s tema hrotama je o nicem.... To uz je vrazedny.... I kdyz i s normalnim boxerem muzes pekne rozrazit lebku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 kup si na ne Gumovou pest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 A nebo je ohnout přes koleno a naflákat jim hajzlům! A poslat je domů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 Takže vám popíši svou situaci:Dnes, a není to poprvé, jsme si šli zakopat na plácek za školou, vlastně je to hřiště, betonový, ale to nehraje roli. Hrajeme a najednou příjdou 3 malí, 8-11 let (my jsme 12-14 let), staří cikáni. Nejsem rasista ale nemám s nima dobrý zkušenosti :D. Začnou, že si s náma chtějí zahrát, ale já a ostatní se bojíme že šlohnou míč attack a nechce se nám s nima hrát, tak je zdvořile odmítnem ale oni ze odradit nenechají...tohle se dělo už od léta, asi 3 krát do měsíce... Prostě začnou mít ty všechny narážky a jeden vytáhne boxera, kámoš už vytahuje nůž ale nakonec odejdou, po dlouhé hádce a tak: OT:1) Chtěl bych se zeptat, kde je možný si v Praze koupit kvalitního boxera nebo něco, co by je od podobných aktivit odradilo, pls. 2) Jaký máte vy zkušenosti? Co pomohlo? 3) Neprodáváte někdo něco z těchhle prostředků? 4) Díky všem za ozvání...sem fakt na_ranej, samozřejmě je nechci zmlátit, jen nahnat strach, kdyby si někdo myslel! :roll::!: Ahoj, boxer je zakázanej -- rozuměj ilegální. Pokud začneš jejich agresi opětovat, bude to bohužel imho ještě horší... Víš co, ty na ně mlžeš vytáhnout např. kudlu jenom, aby jsi je zastrašil atp, ale oni ji na tebe příště vytáhnou a nebude to ze srandy... Chápu tvůj vztek, přesně neporadím, jak takovou situaci řešit, ale nemohl jsem se nevyjádřit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Únor 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 No, to je slušnej boxer, máš mě na icq, stejně ho chci jenom ukázat, ne mlátit. Jo, jinak většina navrhuje pepřák, potom jsou bojový umění (kvůli tomu, že dělam muziku není možné, je mi to moc líto, jinak bych chodil na 100%), potom asi boxer a teleskop (pls osvětlete mi to! Nerozumim uplně, jak to funguje) Nasra__j jsem ale zase bych nemlátil, agrese neni na místě...Vztek si vybíjím na nástěnkách ve škole, pár důlků po kloubech tam už je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 http://www.army-shop.cz/index.php?action=item&id=4710&prevaction=search&previd=&prevstart=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 tak mladi a chteji se rvat ... kup si policejni obusek :D :D :D kamos to vozi sebou v aute :D :D taky proti cikanum prej uz s tim mel skusenosti :D bobo vsude pises skusenost se "S" (uz asi 10x)tak sem si treba rikal ze to nevis pise se to se "Z" i jak si psal skus atd.... je to detail ale vadi mi to :D takze zkusenost zkusit vyzkouset zkus zkouset vzdycky Z ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 tak teleskop je takova zasovaci trubka neco jako antena od radia akorat v hodne tuzsim vydani hodne tvrde proste to lame kosti v tele kdyz das ranu tim zastrasis aj dospeleho kdyz mu das pecku fakt nej peprak tim skolis kohokoliv aj 150kg chlapa prsote fakt kohokoliv bez problemu ale tak potkat ho pak bez pepraku u sebe bych fakt nechtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.