Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Boxer a další obranné prostředky- pls info!

hipox

Recommended Posts

Takhle malejch spratku se bat?...leda toho ze si pro me prijdou bratri...vem si obusek...vytahnes...a utecou...ale zbytecna blbost ;)...zacni posilovat...Vsadim se ze kamos se nuz bude bat pouzit...preci jenom...takze jeste dostanete... :D

Přesně, nechci mít problém s jeho "Rodinou". Nůž bych nepoužil, spíš je chcu vylekat.

A přitom aby ta věc nezabrala moc místa, obušek nebudu nosit ze a do školy...jedině v batohu ale je moc velkej, dik za radu.

Jinak já hraju na hudební nástroj a ten stojí kolem 150 000 kč, každej den s nim chodim do školy a kolem 18 až 19 hodiny dom...něco by se šiklo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 168
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

elektrický paralizér je super věcička s tím si člověk strašně vyhraje :D
Jsem stastnym drzitelem peproveho spreje, ale uvazoval jsem o paralizeru... Za kolik se tak da nejaky slusny sehnat? Hlavne, aby to nezabijelo jak ty, co fasovali cesti strazci zakona..:lol: Taky se mi hlavou honi uvahy nad teleskopem.... Ciste na obranu....
Odkaz ke komentáři

nozem na ne, taky me to s... jak si mysli jaky sou, nebal bych se je jebnout nozem, to fakt ne

nebo taky kopanec (treba naky kombo z tekkena)

jo a naky cikansky familie bych se nebal, kovova tyc/nuz rulezz, takovyhle cikany nesnasim ale znam i takovy co jsou v pohode, kamosi. ale fakt bych se nebal ho podkuchnout to fakt ne

:cheesygrin: Ou Han nám dal do psaní emoce,ale to je správný!

Mě se líbí,jak vždycky tahaj na sobě ty bílí hadry a nemyslej si Bůh ví jak nejsou bílí... 8)

Jinak boxery jsem měl 2 a oba se mi někam ztratili :D Ale tak u nás na tržnici to prodávaj za 50Kč.

Odkaz ke komentáři

jo nebo treba sehnat nakou partu a jit za tema cikanama a udelat jim to co udelali vam, ale nakou vetsi partu, treba i kluky co neznas z okoli, reknes jim ze dete mlatit cikany a bude to, urcite se radi pridaji :)

:cheesygrin: Ou Han nám dal do psaní emoce,ale to je správný!

Mě se líbí,jak vždycky tahaj na sobě ty bílí hadry a nemyslej si Bůh ví jak nejsou bílí... 8)

jo emoce no, nesnasim je, vim ze vsichni nejsou takovi ale proste tyhle bych vymlatil

Odkaz ke komentáři

Já bejt tebou tak ještě možná paralyzer,ale ten spíš ne...a hlavně esli máš nějakýho staršího kámoše tak to pomůže nejvíc-jednou udělá bubu,zařve na ně a oni si to příště rozmyslej,teda snad:D:D:D A nebo teleskopickej obušek...nejlepší je spíš je jen vystrašit-kdyby si je nastval a oni si privedli kamose(jako ze to je to jediny co umej a vsichni si myslim to vedej) tak to by sis to spis zhorsil-takze ja bejt tebou bych budto vymitil vsechny nigga u tebe,:lol::lol::lol: a nebo bych je postrasil-kdyz ani to nepomuze tak je rozkopej...

EDIT:sakra sem fakt demence-sorrac vsem-sem si neprecet co tu pisete a napsal sem neumyslne skoro vsechno co tu pisete,takze fakt sorry ...:D:D:D:D

V poho, jsem stejně nejstarší ze třídy takže ok.

Odkaz ke komentáři

Takže vám popíši svou situaci:

Dnes, a není to poprvé, jsme si šli zakopat na plácek za školou, vlastně je to hřiště, betonový, ale to nehraje roli.

Hrajeme a najednou příjdou 3 malí, 8-11 let (my jsme 12-14 let), staří cikáni. Nejsem rasista ale nemám s nima dobrý zkušenosti :D.

Začnou, že si s náma chtějí zahrát, ale já a ostatní se bojíme že šlohnou míč attack a nechce se nám s nima hrát, tak je zdvořile odmítnem ale oni ze odradit nenechají...tohle se dělo už od léta, asi 3 krát do měsíce...

Prostě začnou mít ty všechny narážky a jeden vytáhne boxera, kámoš už vytahuje nůž ale nakonec odejdou, po dlouhé hádce a tak:

OT:1) Chtěl bych se zeptat, kde je možný si v Praze koupit kvalitního boxera nebo něco, co by je od podobných aktivit odradilo, pls.

2) Jaký máte vy zkušenosti? Co pomohlo?

3) Neprodáváte někdo něco z těchhle prostředků?

4) Díky všem za ozvání...sem fakt na_ranej, samozřejmě je nechci zmlátit, jen nahnat strach, kdyby si někdo myslel!

:roll::!:

Ahoj, boxer je zakázanej -- rozuměj ilegální. Pokud začneš jejich agresi opětovat, bude to bohužel imho ještě horší... Víš co, ty na ně mlžeš vytáhnout např. kudlu jenom, aby jsi je zastrašil atp, ale oni ji na tebe příště vytáhnou a nebude to ze srandy...

Chápu tvůj vztek, přesně neporadím, jak takovou situaci řešit, ale nemohl jsem se nevyjádřit..

Odkaz ke komentáři

No, to je slušnej boxer, máš mě na icq, stejně ho chci jenom ukázat, ne mlátit.

Jo, jinak většina navrhuje pepřák, potom jsou bojový umění (kvůli tomu, že dělam muziku není možné, je mi to moc líto, jinak bych chodil na 100%), potom asi boxer a teleskop (pls osvětlete mi to! Nerozumim uplně, jak to funguje)

Nasra__j jsem ale zase bych nemlátil, agrese neni na místě...Vztek si vybíjím na nástěnkách ve škole, pár důlků po kloubech tam už je...

Odkaz ke komentáři

tak mladi a chteji se rvat ... kup si policejni obusek :D :D :D kamos to vozi sebou v aute :D :D taky proti cikanum prej uz s tim mel skusenosti :D

bobo vsude pises skusenost se "S" (uz asi 10x)tak sem si treba rikal ze to nevis pise se to se "Z" i jak si psal skus atd.... je to detail ale vadi mi to :D

takze zkusenost zkusit vyzkouset zkus zkouset vzdycky Z ;)

Odkaz ke komentáři

tak teleskop je takova zasovaci trubka neco jako antena od radia akorat v hodne tuzsim vydani hodne tvrde proste to lame kosti v tele kdyz das ranu tim zastrasis aj dospeleho kdyz mu das pecku

fakt nej peprak tim skolis kohokoliv aj 150kg chlapa prsote fakt kohokoliv bez problemu ale tak potkat ho pak bez pepraku u sebe bych fakt nechtel

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu