Osmen Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 j to je pravda , kazdopadne pokud te napadne tak se bran a teprv pritom pouzij napr. ten peprak ... Hmm.......třeba to je pravda... prosimte precti si co psal ... kdybys nekoho pretahnul basebalkou pres hlavu tak je jasnej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan15 Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 tak ho zmlatit tak aby te nepoznal uz priste dokopat zmlatit zlamat koncetiny aby se nedostal dom a rozbit mu hlavu a uz nebude vedet kdo ho zmaltil a nebo jich dojde tolik ze jich budes muset mlatit vic proste dejte jim sadu co nejvetsi uplne kotel nejsem rasista cerny mi nevadi ale tak cigany nesnasim (vim ze se pise cikan ale to je pro ne podsta kdyz to nekdo pise spravne takze cigan :D:D:D) nemam je rad kdyby nekradli tak mi nevadi kdyby nedelali problemi tak mi nevadi ale proste sou to hajzli jak prase toto ani neni mozne co oni delaji kdyz jich dojde na dejme tomu 14 leteho kluka treba 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 prosimte precti si co psal ... kdybys nekoho pretahnul basebalkou pres hlavu tak je jasnej ... cooo?...vy se tu bavíte jako vo pravejch zbraních??..:blink:..já myslel že je z molitanu..pstě dětská...:dozey:....ne fak pokud někoho přetág´hneš po hlavě tak to asi jo no..já akorát přehlíd tu ,,hlavu,,.....hmmm :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 no, tak já bych ti doporučil asi trochu odvahy a příště je prostě slovně napadnout, kdyby se nezalekli, tak je trochu zmalovat, ale aby mohli utéct ;) BTW : V Plzni jsme s Guns-Playerem chodili hrát soccer na jedno hřiště na sídlišti a od tý doby co jsme tam začali vídat cikány jsme začali chodit do "Škoda Parku" (plzeňský znají ;)) prostě do takovýho areálu kde je sk8 park, 2 hřiště na street a pár hřišť na beach, no prostě pořád narváno "bílýma" a tam si netroufnou :D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 jj je to pravda:!: Jsou to fakt dementi sice jsem viděl i nějaký normální, ale to byla VELICE VELKÁ Vzácnost :!: TAKŽE DOPORUČUJU RYCHLÝ NOHY A ŽÁDNÝ MACHROVINKY, PROTOŽE NĚJAKÝ TAJ-KUNDU NEBO CO TAK TO JE VÁM NA 12 takovejch K NIČEMU.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 Já bych ti doporučoval jim prostě dát přes držku. Von takovej 8-11-ti letej prnďa ani s boxerem nic nesvede, když se na něj prostě vrhnež. Jinak boxer je dobrá věc, ale rozhodně bych ho epoužil na útok a zvlášť ne proti cikánům a když už tak nemlať do obličeje nebo je zabiješ. Pepřovej sprej je fakt dobrá věcička, která je tak na 10 minut vyřadí z provozu, má dostřik tak 0,5 až 1 metr a je to docela smršť, abys nebyl překvapenej. Jo a dej si fakt bacha na vítr když pepřák, nebo kassr používáš, páč se to snadno může otočit proti tobě a tím ještě našim milým cikánům pomůžeš aby tě dodělali. Co se týče tonfy(policejní obušek) je velice účinná ale díky svojí velikosti celkem nepraktická na normální nošení. A pak kdyby tě s ní viděli policajti, asi by se to neobešlo bez mírné rozpravy s nimi na policejní služebně. V tomto případě bych ti srdečně doporučil teleskopický obušek. Není drahý, je o něco málo větší než propiska(složený asi 20 cm) a prodává se většínou i s pouzdrem na opasek. Stačí jednou mávnout a máš půlmetrovou železnou tyč s "příjemnou" kuličkou na konci, takže si asi taky dovedeš představit co s ním uděláš za paseku, když budeš chtít. A paralyzér ja taktéž kapitola sama pro sebe. Když ho použiješ musíš o tom něco vědět. A to nejen to co si přečteš v čínském manuálu(obsahuje malé části, nebezpečí vdechnutí:-)). Hlavně ho musíš mít dobře seřízenej, páč na většině těchto věciček je potenciometr, kterým nastavíš jakou tvá oběť dostane pecku. Ale tady už celkem jde o život. Ve většině případů se tvůj protivník jen v bezvědomí na chvíli svalí na zem pomočenej a posr..ej. Ale pokud má třeba citlivější srdce, kardiostimulátor atd je z tebe rázem vrah. Každopádně bych doproučoval všechny tyto věci používat jen v hodně vyhrocených situacích a v sebeobraně. Při přihlédnutí k našim zákonům proti cikánům v životě nemmůžeš žádnej spor vyhrát, pokud nebude předem jasné že šlo o sebeobranu, nebo obranu cizí osoby, nebo možná i majetku. Tak hodně štěstí ti přeji:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stewe Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 heh zkopal bych je:D:D lol takowý malí a drzí:D:D já osobne mam paralizer toje fakt pecka stim si wyhraju :D a wytasiš to a wšichni se bojí jenom toho wýboje:D:D už sem stim pár lidí sundal a i testnul na sobe :) ale nejlepší je mít stejne devítku a w tom ostrý:) to pak newí negři co maj delat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 prosimte precti si co psal ... kdybys nekoho pretahnul basebalkou pres hlavu tak je jasnej ... no nvm... kamaratov brat je skin.... raz ho aj s jeho kamaratmi na ulici napadla banda negrov...lebo vedeli kto to je .... aj ked sa ho bali... pri dome kde bol mal aj basebalku.... jednemu ciganovi dal cez drzku..zostal lezat na zemi..druhy jeho kamarat otrhol z domu rinu..nvm jak sa to povie po cesky... proste je to toto co je na domoch co ide zo strechy... dole voda... :D ... no preplaskal s tym cigana po chrbte cigan zostal lezat na zemi... ostatny usli.... stalo sa to asi pred 2 mesiacmi ten cigan ktory dostal palkou po hlave nepodal staznost ale nemocnica podala staznost na toho skina... avsak nic mu nemozu spravit pretoze tam boli svetkovia ktory videli ze sa na nich ty negri rozbehli.... a ten ktory dostal s palkou cez drzku tak nemal 50 kg..ale aspon 100 ... :bash: takze za obranu ta udat nemoze nikto..este ked mas svetkou... a k teme... anonymous napisal dobre...nechaj nech ti ukradnu loptu a potom to bude mat nasledky..po nich uz budes mat svety pokoj... :cheesygrin: 4Stewe..trosku si husty a bez zakonov ne ??? ja mam 2 ruky a to mi uplne staci... :roll: kamarat ma 9tku a pochybujem ze by si na dakoho len tak kvoli tomu ze ta xe zbyt vystrelil.... videl som co to dokazde zrobit s 10 cmm hrubym drevenymm tercom... a s hlinou ktora je za nim.... vystrelal som asi 10 zasobnikov a poviem vam ze nexel by som s tym dostat ani len jednu strelu ani do nohy.... a nie este s tym na niekoho vystrelit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Únor 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 Dneska jsem zkusil koupit pepřák v jednom obchodě na Floře (v tý galerii) a prý je až od 18 let, to mě naštvalo. Jinak tam měli ještě zlatýho boxera (obyčejnej tvar), toho by mi, než bych ho praštil, čmajzli a už bych ho neuviděl!:D By Dawe: pls písni icq, dík Pro ostatní: Pls, kde se v Praze nachází prodejna, kde vám něco jako tyhle věci prodali??? Díky moc! Budu vděčnej za další nabídky!:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 hipox:kup to přes internet...hmm:P..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 tak tu je: KLIDNE PRODAM cena? kvalita ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 hele, rasista nejsem, nevadi mi zidove, cernosi, asiati, jakekoliv náboženské víry ci pohlaví... ale na cigany bych poslal hitlera... jinak si nemyslim ze je inteligentni do nich jit nejakou zbrani, kdyz uz tak pestama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
St0rM5 Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 pepřovy sprej je winner ten se vzdycky vyplati a pomuze na 100% tim sem dostal primo do oci a nevidel sem tak 5 minut vubec a tak kdyz si protiras oci tak to mega boli a musis si to vytrit vodou nebo tak minimalne 15 minut nic neudelas a do te doby muzete zdrhnout a nebo je skopat at jim je kolik chce peprak pomuze vzdycky to mi ver přesně tak pepřák je svinstvo než uviděj tak ty seš už pryč. jednou ho někdo vycákal na diskotece a všech 200 lidí muselo ven protože se tam nedalo dejchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
St0rM5 Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 Dneska jsem zkusil koupit pepřák v jednom obchodě na Floře (v tý galerii) a prý je až od 18 let, to mě naštvalo.Jinak tam měli ještě zlatýho boxera (obyčejnej tvar), toho by mi, než bych ho praštil, čmajzli a už bych ho neuviděl!:D By Dawe: pls písni icq, dík Pro ostatní: Pls, kde se v Praze nachází prodejna, kde vám něco jako tyhle věci prodali??? Díky moc! Budu vděčnej za další nabídky!:cheesygrin: nevim, možná by ti to prodaly na černym mostě v OC globus tam je v tý velký uličce takovej stánek a ten cápek co v něm prodává furt smaží traviana:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 Boxer - seženeš v Holešovicích na tržišti od vietnamců za 100-150Kč Teleskop(rozkládací železnej obušek) - seženeš taky v Holešovicích na tržišti, stejná cena jako boxer Mám oboje, ale pokud chceš někoho zastrašit tak určitě teleskop, když ho před někym vytáhneš a nasraně mu řekneš:"Tak co do piče chceš?!!!". Hned si hodně věcí rozmyslí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 Hmm teleskop by se hodil ale nemůžu sehnat nákej krátkej aby při složení měl nejvíc 10 cm....:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Únor 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 nevim, možná by ti to prodaly na černym mostě v OC globus tam je v tý velký uličce takovej stánek a ten cápek co v něm prodává furt smaží traviana:) Dik, a co tam má za věci? Pls:blink::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 ked ide skupinka degešou tak moja partička (aj ja) mame sebou boxeri, bassebalky, rezat + gula,pinbalovku glocka ,knife adt. ,a my sme sa fajne pobavili a oni na zemi v kaluži krvi ;) prid dakedy do Košic predvedieme ti to hipox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Březen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 Oh...přeháníš, zas tak drastickej nejsem a v utrpení jiných se nevyžívam...no, newa, neprodáváte ještě někdo něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 no to my máme ve škole nějakej pojebanej gang něco jako crips ted to někdy bylo v televizi ty se do mně pustit z toho je asi tak 90% ciganu tak neim budu kolem seba jak idiot stříkat pepřák a zatim budu 5x mrtvej ale stejně je nej ještě že tam mám 2 kámoše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 kup si znehodnocenej kalach;):D tim je zastrašíš určitě...nebo si sežeň na černym trhu třeba nějakou brokovnici:D.. no a teď doopravdy...já sem neměl zapotřebí se zbrojit ale myslim že teleskop je dobrá věc...a popřípadě ten pepřáček ale to je spíš na revizory:D:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 doporučuji teleskopa,ale pružinovýho,je lepší.ale proti noži ho radši nevytahuj,v okamžik když se napřáhneš ho máš v sobě.Já osobně prefuruju airsoftky:cheesygrin:.k těm cigánům,kámoš si jěště s jedním tak seděli na velikonoční pondělí na lavičce u busový zastávky.Příjemně nakalenej se vyhříhal na sluníčku...když najednou tam naběhli dva cigáni,dali jim přes držku a zdrhli.Prostě jen tak bezdůvodně.No a když s tím šli do nemocnice tak tam leželi z borcem ,kterej od nich dostal ten stejnen den taky.Měl rozdrcenou dolní čelist.a to ještě na silvestra vymlátily celej bar(!!!!!včetně holek!!!!!):coolgun::-x:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Březen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 No hustý...kolik cikánů to bylo? Jinak asi nej způsob na cikány asi bude parkour, zdrhat a zdrhat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 tam kde bydlim je kolem celkem dost ciganů.....a když mi bylo tak 12.....tak mě 3x okradli.....ted sem začal posilovat a žádnej nůž....ani nic...nepotrebuju... jednou sme šli s kamošem(on je dost malej a vychrtlej) a přišel cigán že prej at mu dám náký peníze, ten muj kamos chtěl jít pryc, ale ten cigan mu dal pres hubu....tak sem na něj skočil, zmlátil sem ho a od te doby žádnej problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 Na cigany sou nejlepsi schnili rajcata , brambory , cibule ze spajzu a hazet z voken :) ,..uz mne to jednou vratili strem ,ale pak si to zaplatili :) ..jinak jakmile vitahnes nuz , ci neco jineho hned zdrhaj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.