bigblackhemi Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 Díky. Určitě na to počkám. Mám PSP týden a nerad bych něco zku*vil, tak se raději ptám. A taky je to na mě moc informací najednou. Takže se v tom snažím zorientovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 hemi tam ta hlaska to je tusim poskozeny iso ....stahnul jsem monster hunter freedom chtel to taky spustit a vyprdlo mi to to same cislo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigblackhemi Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 Ty vogo tak to si nejsem jistej. To jsem nejdřív myslel taky, ale stáhl jsem dvě rozdílná isa, každé mělo jinou velikost. Spouštěl jsem to na DH 0.46 a ten killzone liberation prej jede na fw 2.8. Tak myslím, že potřebuju DH, kterej emuluje vyšší fw. Tak nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 kua a ja toho MHF smazal :X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 Zdarek chlapi! Postupoval jsem podle toho návodu. ISA mi běhaj v pohodě ale když jsem si stáhl např. NFSC tak nevim jak to spustit. Místo ISA tam je složka PSP_GAME a soubor UMD_DATA. Nevíte co s tím?pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigblackhemi Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 A jak je ten soubor UMD_DATA velkej? Má nějakou koncovku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 Zdarek chlapi!Postupoval jsem podle toho návodu. ISA mi běhaj v pohodě ale když jsem si stáhl např. NFSC tak nevim jak to spustit. Místo ISA tam je složka PSP_GAME a soubor UMD_DATA. Nevíte co s tím?pls Vypada to ze mas proste jen data z umd...musis z toho udelat iso soubor. Ja na tohle pouzivam program UMD gen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 UMD_DATA ma velikost 48 bajtů. A v té složce PSP_GAME jsou nějaké obrázky pic1 atd... Ale v tom UMD genu to nemuzu nejak otevřít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Jj, ma to koncovku .bin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Nerozbalil si náhodou to .iso? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matesola Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 Nikde jsem to tu nenašel, tak to sem dávám k dispozici Downgrade 2.71 to 1.50 (TA-082) THIS DOWNGRADER WILL ONLY WORK ON A TA-082 PSP! Required Files: TA-082 Downgrader: http://www.psp-hacks.com/file/982 1.50 Firmware Update: http://www.psp-hacks.com/file/4 2.71 HEN-D: http://www.psp-hacks.com/file/922 Easy TA-082 2.71 Downgrader: http://www.psp-hacks.com/file/983 (at step 3, Run this easy installer to install the required files to your PSP, then continue on to step 9) 1. Format your memory stick 2. Connect your PSP to your computer and make a USB Connection. 3. Unzip the TA-082 downgrader to a folder on your hard-drive. 4. Copy the UPDATE and idstoragechange folders into /PSP/GAME/ 5. Unzip the official sony 1.50 eboot into a folder on your hard-drive. 6. Rename the 1.50 eboot.pbp to UPDATE.PBP and copy it into the /PSP/GAME/UPDATE folder on your memory stick 7. Unzip the HEN-D Installer to a folder on your hard-drive. 8. Copy the contents of the MS_ROOT folder to your PSP Memory stick. 9. Close the USB connection and disconnect the USB cable. 10 Run HEN-D from the photo menu. (Select photo, then open the HEN-D folder) You can check if HEN-D is running by going 'Settings' > 'System Settings' > 'System Information'. If System Software reads "2.71 HEN-D" if you are running HEN-D, you can go to the next step. If System Software reads "2.71 HEN-DH" then you are running devhook. Don't downgrade while in devhook it won't work. If you are having trouble running HEN-D and you have a UMD disc in your PSP then take it out and try running HEN-D again. Also try setting a custom wallpaper / removing a custom wallpaper, this may make the chance of HEN-D running more successful. 11. Run 'idstoragechange' from the game menu. It needs 75% battery. This will change some keys of your idstorage needed to downgrade ta-082. 12. The program will exit to the XMB. 13. Execute the generic downgrader, which will show in the xmb as "Update X.YZ" on your psp. 14. The generic downgrader will also need 75% battery. It will downgrade your psp to 1.50. 15. At the end, it will ask you to press X to restart the psp, Press X to restart. 16. You will see a blue screen that says corrupted settings, press O and reenter your settings. 17. Format your memory stick after the downgrade. If your PSP screen is black after you have downgraded but you can hear the 'click' sound of the XMB, try pressing the 'screen brightness' button near the bottom of your PSP and everything should be fine. Více zde: http://www.psp-hacks.com/2006/12/27/ta-082-downgrader-released/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 Ale je to tu, chtělo to líp hledat: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6858. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kardavid Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 PLS, mě nechce naskočit ten Devhook, když na něj kliknu, tak mi to napíše The game could not be started (80020148) Ale všechny 1-5 kroky jsem udělal! Pls poraďte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 PLS, mě nechce naskočit ten Devhook, když na něj kliknu, tak mi to napíšeThe game could not be started (80020148) Ale všechny 1-5 kroky jsem udělal! Pls poraďte Mě to takly dělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Už to vím musí ti naskočit zelená obrazovka a následně se to restartuje a né červená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scoty Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 ZDAREC KUA ono to IDE já jsem šťasatný jak NECO!!!!ááááá díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 zdravím všechny, nemohli byste sem hodit nějaké odkazy na ISO hry,které poběží s tímto postupem,s touto zakladní deskou a tímto FW 2.71? moc díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarinoRS Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 poradi mi niekto, co robit, ked mi konzola vyhodi This game could not be started (8002012D) mam FW 2.71, robia mi to asi 4 hry, ostatne-asi 40 facha bezproblemovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 TY voe proč nejdeš na 1.5 a pak na 3.03OE-A ??? Nebylo by to jednodužší? :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarinoRS Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 nechcem downgradovat :oops: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 LOL tak to potom, nic no.. :lol: Ale měl bys to jednodužší a víc funkcí,ale jak chceš :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarinoRS Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 vie niekto ako na to? alebo naozaj iba downgrade? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarinoRS Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 tak uz nemusite odpovedat, uspesne prevedeny downgrade 8) dokonca hned 2x, aj kolegovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrocanX Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 LOL tak to potom, nic no.. :lol: Ale měl bys to jednodužší a víc funkcí,ale jak chceš :) nvm proc furt cpete ten 3.03...tak je lepsi, ale ta 2.71 staci bohate....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarinoRS Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 dalsi update spachany, z 2.6 na 2.71 odtial na 1.5 a nasledne 3.02 :D zacalo ma to bavit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts