bezejmena Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 EDIT: sorry uz som to raz dutchovi pisal netusim preco to neni napisane ze to flashuje2baski:sry nemal som dovod tahat henc z tohto topicu a overovat ci tam je readme ale dutch mi povedal ze to tam dopise. naprosto v pohodě :wink: bohuzel flashuje do pameti, kdyz to pustite poprve pusti se zelene okno a pak modre, to zelene znamena ze zapisuje do flash neco a po dalsim spusteni hencu uz vzdy jen modre okno coz znamena, ze nacita, ja jsem to predtim nevedel, najivne jsem si myslel ze se to pri rebootu smaze, takze z toho vypliva, ze pokud budete chtit dat psp do reklamace ci nejakeho servisu radsi si reflashujte nebo nahrajte treba fw 2.80, sry za mylne info ;) jj, up na 2.80 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 nie to nieje treba staci tam dat generic dg a prepisat cisty 2.71FW a to sa da aj z hociakeho CFW. BTW:Generic DG funguje presne ako origo Update od sony tj riziko bricku je rovnake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 nie to nieje treba staci tam dat generic dg a prepisat cisty 2.71FW a to sa da aj z hociakeho CFW.BTW:Generic DG funguje presne ako origo Update od sony tj riziko bricku je rovnake. jj, jen mne žádná "výhoda" CF neláká :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HenryTBC Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 porad prosim.mam 2.71 TA-082 a docetl jsem se ze iso farat muzu ale je to slozitejsi, tak sem to vyskousel a porad mi to haze cislo 80020148 (jde to jen do 7 bodu myslim-toho navodu), tak sem si rekl ze skusim si to hodit na tu 1.5 .Tak sem si stahnul to PSP Update ver X.YZ a TA082 IoStorage Change a zase to pos...... cislo 80020148, uz fakt nevim jak dal :cry: A jaky vyznam ma to GTA?????Potrebuju to?????nic o nem v navode psano ale neni ale tu o nem ctu casto :?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 musis cist, nez zacnes poustet nejaky hombrew musis pustit HEN-C nebo D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HenryTBC Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 no vsak to sem udelal a pak to zmrzne na cervene a vypne se to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 no vsak to sem udelal a pak to zmrzne na cervene a vypne se to Úplně vypni PSP a vyndej UMD disk a zkus HEN spustit znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naushika Odesláno Březen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2007 ahoj koupil jsem prave PSP a ma FW 2.71 ale bohuzel nemam zadny UMD disk(v baleni vubec nebyl, ani zadny demo disk) je nejaka sance rozject iso hry bez UMD disku? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobes1468621134 Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 Ahojky mohl by mi nekdo prosim porad, asi sem GIGALAMA, ale fakt uz nevim v cem mam problem:( POdle navodu jsem vse udelal spravne(DEvhook.......), ale jakmile chci dat na memory kartu iso hru, do slozky ISO tak mi po chvilce pc napise, ze nemuze nalezt soubor ackoli tam je (zkousel jsem uz 2 iso hry) ukonci se prenos a vyhodi me to:(((, v ISO slozce hra zustane (ackoliv nebyla dotazena cela) a kdyz to nastavim a spustim tak se hra vzdy na zacatku kousne a vypne mi PSP:((((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 Když hra není celá, tak se pochopitelně nespustí. Kopíruješ to přes čtečku karet, nebo přes kabel? Jestli přes kabel, zkus jiný. Můžeš mít i nějakou botu ve Win. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobes1468621134 Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 zkousel jsem obojiii:((((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 To je divný. Zkus to ještě kopírovat přes Total Commander. Pokud ani to nepomůže, budeš mít asi opravdu někde chybu ve Win. http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/prace_se_soubory/souborove_manazery/windowscommander/ Stáhni ten z prvního linku (6.56) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobes1468621134 Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 tak jsem zkusil i ten total commander a hlasi mi , ze cod3.iso nelze precist:(((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 A ty hry jsi stahoval z netu, nebo Ti je někdo přinesl na DVD? Možná budou poškozený. Ale že by byly všechny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobes1468621134 Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 Mam je z netu a kazdou z jine stranky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 Tak to bohužel vážně nevím, už mě nic nenapadá, než poškozený soubory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobes1468621134 Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 jj a diky moc za pomocccc:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Duben 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 naformatuj kartu v PC 1.Pripoj PSP k PC 2.V PC najed do Tento Pocitac 3.Pravy tlacitko naformatovat 4. Kapacita - nech jak je System souboru - nastav FAT Velikost Alokacni jednotky: Vychozi velikost alokace a dej spustit, pak tam zkus ISO nahrat znovu, kdyz to nepude je mozny ze mas vadny USB kabel, zkus kdyztak jinej...Pokud ani to nepomuze vyzkousej pres jiny PC zjistit jestli ti vubec pametovka funguje jak ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 jedine iny kabel to je chyba usb kabla jak vysita nic ine keby bol problem karty ani ju nenaformatuje ,skus spustiscandisk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobes1468621134 Odesláno Duben 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2007 Tak jsem to zkusil a porad nic:(, vyzkousim to jeste na jinem pc jestli nezlobi WIN:) jinak diky moc vsem za raduuu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobes1468621134 Odesláno Duben 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2007 jedine iny kabel to je chyba usb kabla jak vysita nic ine keby bol problem karty ani ju nenaformatuje ,skus spustiscandisk nene usb bude v poradku, protoze, jsem daval i memory kartu primo do pc a stale nic:( ten samy problem:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Duben 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2007 zkousel jsi ten scandisk pripadne format? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobes1468621134 Odesláno Duben 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2007 tak huraaaa uz mi to funguje, sice pres jiny pocitac, ale huraaaaaaaaaaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Duben 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2007 Pokud nemáš XP ani VISTA, tak musíš dát Odebrat Hardware aby tam ty soubory byly.. (kámošovi to taky tak dělá, protože má WIN 2000) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rambo1468621143 Odesláno Duben 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 Čau prosimte potrebuju poradit najedu na devhooko.4x launcher for . 2.71 dam umd select a neukažese mi spy-gtavcs.iso jenom tam mam umd disc tak se chci zeptat jak to mam udělat.:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts