Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

špatnej obraz u LC TV :(


dirtyskunk

Otázka

Zdravim tak sem si pořídil XBOX360 a tuto TV

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48135

ale mám problém když v menu mám nastaveno 50HZ tak je to vp ohodě krása čistý ale na 60HZ je menu rozmazaný a přitom ta TV má zvládat až 75HZ já to nechámu,některý hry vyžadujou 60HZ a tudíš mi obraz přijde divnej u toho

muže to být tim že to mám zapojené přes SCART ??

co když koupim HDMI kabel bude to v pořádku i na 60HZ ?? krom toho se v settings nemužu vubec dostat do HD TV nastavení rozlišení a tak pouze na režim obrazu a nastavení PAL ??? poradí někdo? :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
zejtra mi má přijít HDMI kabel tak uvidíme :) koupil sem nějakej za 290 kterej je pro PS3 ale yl v kategorii Xbox360 :D ale to nevadí ne HDMI tak jako tak :) nezáleží na kvalitě kabelu??

Tak pozlacenej je určitě lepší (hlavně vodivost), ale podle mě to velkej rozdíl nebude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

nevim měl sme to přes banánky...ale to už je pase před chvíly mi donesl pošták HDMI kabel,lidi to je neskutečná grafika sem nečekal že to bude o tolik lepší žádný nastavování PAL a tak prostě jen 1080i a jedem :D nejlepší jako ted je to plnohodná nexgen sem ani nečekal :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu