Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

zkusenost, rada - jak je to s reklamaci (co dodat,fw)

Shiddo

Otázka

tak jsem vcera natesene koupil psp slim a i prez desny den (neda se sehant skoro zande prislusenstvi, hlavne baterie (orig od sony) dojdu domu a pustim - vse ok.

tak se rozhodnu flashnout custom fw. povedlo se. ale potom zapnu psp a des. objevil se stuck. no zkousel jsem ho odstranit, ale bezvysledne. je zelenej a prakticky uprostred displaye... no hrozne. uvazuju ze zkusim reklamovat do servisu zda se nade mnou nesmiluji (vim ze 1 je malo alo clovek nikdy nevi - u NTB mi LCD kvuli podobne situovanemu pixelu vymenili)

k tomu se vazou me dotazy.

a) je potreba dodat do servisu komplet psp baleni vcetne navodu adapteru, batrie apd? baterie (zpandonerena) bude trochu problem ze? nestaci jen samotna koznole?

b) dale kdyz tam mam custom fw, jak na to budou koukat? muzou me s tim vyhodit, ze tam neni orig fw tak mam smulu i kdyz se jedna o HW zavadu? je lepsi prehrat zpet ten co tam byl z nand zalohy?

btw) behal jsem po cele praze a nikde nemaj sony slim baterie. je to zamer? ze sony je zatim nevydalo, protoze vytvari jine co nejdou hacknout? nikde je nemeli nebo mi nebyli schopni nci kloudneho rict. ani na centrale sony.

predem dik za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

diky za rady

ale ona je rozebrana (delal jsem hw hack bohuzel) ^^

j asi mi nic nezbude, vcera jsem v playcentu byl a meli ji, ale JEN 1 a v nejake jine noname krabce (jakoby puzitou nebo vyndanou z nejake psp). navic mela modrou etiketu na zadni strane. asi starsi verze nebo nevim co. moc to na me dojem neudelalo... skod PC trochu upada mi prijde.

edit: asi tam zajedu zas a koupim kdyz sony servis bude dozadoat bat. snad nebudou nejak specialne kontrolovat baterku kdyz bude orig.

nebo nemel by nekdo na pujceni (po servisni prohlidce bych vratil) - za zalohu nebo prodej? (treba nekdo pouzivate ty s vyssi kapacitou neorig)

edit: ted jsem volal na sony. prej ze staci donest psp a zarucak a oni to posoudej. (o baterce se nezminili tak budu hrat natvrdleho nebo ze jsem to zatim zapojil jen s adapterem ^^)

PS: stejne mi to neuznaj.... -_- uz to vidim

Odkaz ke komentáři

• 0
diky za rady

ale ona je rozebrana (delal jsem hw hack bohuzel) ^^

j asi mi nic nezbude, vcera jsem v playcentu byl a meli ji, ale JEN 1 a v nejake jine noname krabce (jakoby puzitou nebo vyndanou z nejake psp). navic mela modrou etiketu na zadni strane. asi starsi verze nebo nevim co. moc to na me dojem neudelalo... skod PC trochu upada mi prijde.

edit: asi tam zajedu zas a koupim kdyz sony servis bude dozadoat bat. snad nebudou nejak specialne kontrolovat baterku kdyz bude orig.

nebo nemel by nekdo na pujceni (po servisni prohlidce bych vratil) - za zalohu nebo prodej? (treba nekdo pouzivate ty s vyssi kapacitou neorig)

edit: ted jsem volal na sony. prej ze staci donest psp a zarucak a oni to posoudej. (o baterce se nezminili tak budu hrat natvrdleho nebo ze jsem to zatim zapojil jen s adapterem ^^)

PS: stejne mi to neuznaj.... -_- uz to vidim

tak pokud nechtej baterku ta tim lepe pro tebe ale neverim tomu ze by reklamace byla uznana 1 sluck to by byli sami proti sobe kdyby ti to uznali ale drzim palce:)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu