killer23 Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 tak to jsem zkoušel taky :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 prostě jsem změnil gameboot vše šlo v pohodě pak chci pustit devhook a kousne se to a PSP se vypne když nechám wifi dole tak nenaskočí vůbec jen bude blikat a když ji dám nahoru jako zaplou tak naskočí do menu a to mi je k ničemu když nemůžu pustit upgrade nic :cry: pač se to všechno kousne ani nemůžu pustit znova custom firmware prostě nic nejde :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Listopad 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 a mas 271.Se-B? Skus si ho naistalovat pak vse pude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 nemám schánim ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Babun Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 lidi nechci ze sebe delat blbecka ale co je to ten gameboot a ten X-Flash dik za otpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Listopad 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 nemám schánim ho TAdy ho mas a pak navod si najdi na foru:-)Je to easy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 jj díkes a prosimtě až tam budu dávat gameboot mám tak zkopčit z toho customize i to z tý složky system jak tam je to 271c????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Listopad 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 celej kustomizer skopci do psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 hej lidi mate nekdo ty zvuky pri pusteni psp to opening cosik?:-) nekde sem vydel jak mel typek upravene psp a pri pusteni psp se mu tam ozvalo PSP zenskym hlasem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 mno já bych chtěl změnit i menu ale ještě jsem nic takovýho nenašela to jak tam mluví ta ženská tak to je čistě jen gameboot ten si musíš najít ale je to pěkný jak řekne to playstation®portable:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 mno já bych chtěl změnit i menu ale ještě jsem nic takovýho nenašela to jak tam mluví ta ženská tak to je čistě jen gameboot ten si musíš najít ale je to pěkný jak řekne to playstation®portable:) To neni gameboot,gameboot je to co se ti ukaze v psp kdyz spoustis neco v psp at uz hru bo homebrew ja mluvim o bootsound to kdyz natvrdo vypnes psp a pak ho zapnes tak to je ta trapna melodie :) a zrovna ted nejaky bootsound pack stahuju tak uvidim co to bude :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 Můžu se potom nějak vrátit k tomu originálnímu gamebootu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 Můžu se potom nějak vrátit k tomu originálnímu gamebootu?hmmm řekl bych že jo ale teď přesně nvm jak asi přes x-flash a nebo se zeptej marvela ten by to mohl vědět já si nejsem jistej :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 Můžu se potom nějak vrátit k tomu originálnímu gamebootu?hmmm řekl bych že jo ale teď přesně nvm jak asi přes x-flash a nebo se zeptej marvela ten by to mohl vědět já si nejsem jistej :roll: jj, presne tak pres x-Flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 Můžu se potom nějak vrátit k tomu originálnímu gamebootu? jj X-flash das tam myslim [] nebo O ted newim dole mas vysvetleny co to znamena je tam restore original gameboot myslim a mas zas original Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Listopad 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 Hele MArchelino az ten pack budes mit stahlej tak mi ho posli na PM teda jestli bude vubec k necemu:-)dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 Uz ho mam a te to super poslu ti ho :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 mno já bych chtěl změnit i menu ale ještě jsem nic takovýho nenašela to jak tam mluví ta ženská tak to je čistě jen gameboot ten si musíš najít ale je to pěkný jak řekne to playstation®portable:) To neni gameboot,gameboot je to co se ti ukaze v psp kdyz spoustis neco v psp at uz hru bo homebrew ja mluvim o bootsound to kdyz natvrdo vypnes psp a pak ho zapnes tak to je ta trapna melodie :) a zrovna ted nejaky bootsound pack stahuju tak uvidim co to bude :twisted: tak jsem hod link pls taky to stáhnu a prozkoušim:) a nebo at to jsem marvel potom hodí ale lepší by byl link:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 Uz ho mam a te to super poslu ti ho :wink:hej hej já to chci taky pls pls pls pošli pošli prosííííím 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Listopad 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 No zatim mi nic nedoslo tak doufam ze PRIde !!!az to vyzkousi tak to sem hodim neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Listopad 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 PS:Killere23 napis mi na icq 261064842 oohledne ty 2Gb.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 PS:Killere23 napis mi na icq 261064842 oohledne ty 2Gb....sry už není na prodej mám kupce tady odemě chtěl jsem zrušit ty topicy ale nejde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Listopad 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 No ja ti psal..hnedka co se to zverejnilo..:-D ale to je jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 No zatim mi nic nedoslo tak doufam ze PRIde!!!az to vyzkousi tak to sem hodim neboj Hele ma to 11MB kdyz sem ti to chtel poslat tak to navic napsalo ze by sis mel smazat nejake zpravy asi sem hodim link bude to jednodussi ale musim ho najit :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Listopad 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 Okej nebo na moje..icq...:-)dej mi link ja ho hodim na hlqvni stranu navodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.