killer23 Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 No zatim mi nic nedoslo tak doufam ze PRIde!!!az to vyzkousi tak to sem hodim neboj Hele ma to 11MB kdyz sem ti to chtel poslat tak to navic napsalo ze by sis mel smazat nejake zpravy asi sem hodim link bude to jednodussi ale musim ho najit :lol: zapni ICQ jsem si tě našdel tak čekám jestli mě autorizuješ a pošli mi to přes ICQ pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 Neexistuje nějakej program, přes kterej si ti gamebooty můžu přehrát v kompu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 windows media player - kodeky si stahni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 Nemáte nějaký další linky na gamebooty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Listopad 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 No zadej do googlu tam ti to neco najde:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 a nemáte někdo už stáhnuté a vyskoušené na doporučení kterej je nej že by jste sem nějaké přidaly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Listopad 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 TAkze nej je ten krvavej!!co sem psala pak font je sillet hill a soud je dart vader! MArvi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 No ty bootsoundy nic moc, polovina z nich je nějakej trapnej hiphop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 ja mam font xbox360 -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 ja mam font xbox360 -_- ten se mi zrovna moc nelíbyl to písmo je strašně velké jako že zabýrá moc místa na display PSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 Hele lidi jak mám do PSP dát ten krvavej, když X-Flash povoluje max 500kb... Jo a jak se do PSP dá ten bootsound? Thx za odpověd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Listopad 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 Ten krvavej tam das i kdyz ma 640kb...mam touz odzkouseny do 800kb a jeto oK:-) a sound jako gamebooot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 jj presne tak..to mas jedno pres custom si to dej a povoli ti to vic nez 500kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 Nevíte kde sehnat ten bootsound, jak tam ta ženská říká "Playstation portable,PSP"? Je to na tomhle videu . http://www.youtube.com/watch?v=303Q5bELcYM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 Nevíte jakej je nejlepší font? Nechce se mi zkošet všechny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 gta font je dobrej .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Listopad 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 Nebo siletn hill...jo taky to schanim...ten sound Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 videl sem i lepsi gameboot nez ten krvavej..ale ted sem ho nak stratil byla tam naka ziravina zelena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Listopad 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 TAdy mate fakt cool gameboot!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 videl sem i lepsi gameboot nez ten krvavej..ale ted sem ho nak stratil byla tam naka ziravina zelena no tak to určitě hod link ten bych si rád skusil pokud ho ještě teda máš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 Nevíte kde sehnat ten bootsound, jak tam ta ženská říká "Playstation portable,PSP"? Je to na tomhle videu .http://www.youtube.com/watch?v=303Q5bELcYM Opravdu někdo nevíte kde sehnat tenhle bootsound?Popřípadě pokud ho někdo máte hoďte ho sem pls.....díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 TAdy mate fakt cool gameboot!!!jj, ten riderx je fakt pěknej, podle mně asi nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 Heh tak jdu taky do toho...Doufam ze jako jedinej z vas si nebricknu PSP :lol: :cry :cool:¨ EDIT:Hodite me pls link na X-Flash??DIky moc :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 Heh tak jdu taky do toho...Doufam ze jako jedinej z vas si nebricknu PSP :lol: :cry :cool:¨EDIT:Hodite me pls link na X-Flash??DIky moc :P tady ho mas http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/files/X-Flash%20V16d.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanyD Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 Jeste jsem to nezkousel mam dotaz pojedu pres ten 2.71CustomizerV0.5b a chci se zeptat jesli je tam nekde polozka na obnovu myslim pokud si nastavim nejakej gameboot, boot sound, a font jaestli se da vratit na zakladni font, zakladni gameboot psp a i zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.