MArval Odesláno Listopad 13, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 xflash..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 mam pro vas upozorneni (mozna to uz vite) jestli mate 2.71 SE tak si nezkousejte menit menu jde to jenom na 1.50, ja si kvuli tomu bricknul psp a pak sem zase musel dela ten zdlouhavej kolobech 2.71 SE-B3>1.50>2.71 SE-A>2.71 SE-B>2.71 SE-B3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanyD Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 mam pro vas upozorneni (mozna to uz vite) jestli mate 2.71 SE tak si nezkousejte menit menu jde to jenom na 1.50, ja si kvuli tomu bricknul psp a pak sem zase musel dela ten zdlouhavej kolobech 2.71 SE-B3>1.50>2.71 SE-A>2.71 SE-B>2.71 SE-B3 Pockej chces rict, ze kdyz mam 2,71 SE-B3 tak to radeji nemam zkouset nebo co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Listopad 13, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 jj A HELE JAK VYPADA TO MENU KDYZ SE ZMENI? MAS NAKEJ CŚCREEEN:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 mam pro vas upozorneni (mozna to uz vite) jestli mate 2.71 SE tak si nezkousejte menit menu jde to jenom na 1.50, ja si kvuli tomu bricknul psp a pak sem zase musel dela ten zdlouhavej kolobech 2.71 SE-B3>1.50>2.71 SE-A>2.71 SE-B>2.71 SE-B3 Pockej chces rict, ze kdyz mam 2,71 SE-B3 tak to radeji nemam zkouset nebo co. no zkusit to muzes, ale bricknes si psp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 Neměli by jste nějaký gameboot ve stylu Mac OS X? Nebo font, bootsound, či jinou změnu na PSP v podobě Mac OS X? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 mno radši to menu nezkoušejte taky jsem to nedělal našel jsem si nějaký topmenu_plugin.rco a radši jsem to tam neházel myschoo mi to napsal že to jde pouze na 1.50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 Sakraaa...Mam taky 2.71 SE-B :-? .Tk sem se tesil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 Jeste jsem to nezkousel mam dotaz pojedu pres ten 2.71CustomizerV0.5b a chci se zeptat jesli je tam nekde polozka na obnovu myslim pokud si nastavim nejakej gameboot, boot sound, a font jaestli se da vratit na zakladni font, zakladni gameboot psp a i zvukNo to nevim, ale v tom X-flashi to je, můžeš tam vrátit všechno do normálu a taky je bezpečnější než ten customizer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 Chci se zeptat jestli sem někdo můžete hodit ten FW 1.5 pro DevHook. Mám tam složky FW 1.5 a FW 1.5F....zkousel jsem to tam nahrat (flash0+flash1) a nejelo mi to.Poradí někdo?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 Teď jsem našel další sadu pěknejch gamebootů, tak stahujte: http://www.teamxl.biz/Super Gameboot Pack v1.0.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machmi Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Funguje už stopro v Céčku změna menu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Funguje už stopro v Céčku změna menu ? zmena menu nefunguje(odskouseno :) ) ale zmena gamebootu ta sla uz na Acku takze tady taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 nejde protože ty texty sou nějak zakodovaný ale takhle nějak to muže vypadat na 1.50 http://zdoom.ic.cz/kg150.rar (samozdřejmě je změněno vic věci než umožňuje xflash) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 THX2U Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 Lidi prosim Vas, nemate nekdo nahodou ten Bootsound co byl v devhooku? Jak tam ten zensky hlas rikal "playstation portable pí es pí" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 když mam 2.71se-c tak nemusim stahovat ten customer?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 když mam 2.71se-c tak nemusim stahovat ten customer?? no muzes to delat i pres X-flash, ale pres ten customizer to je lehci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.