Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Predplatne Levelu - nechce mi prijit bonus :(

bobo

Recommended Posts

Takze : pod stromeckem jsem dostal predplatne levelu. Mel jsme k nemu bonus - 2 plne hry (pro street a battlefield 2). Doslo prvni cislo , ok ... precetl jsem si ze zaslani bonusu trva trosku dyl ... tak fajn rekl jsem si pockam ...

ale ... brzy ma prijit dalsi cislo a bonus nikde :(

Ma nekdo predplatne levelu z bonusem ? jak dlouho to trva nez prijde ?? diky moc ... jsem z toho uz docela na nervy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ja jsem si kupoval ale nasr**ly mě tam jedním článkem takže u si ho nekupuju

btw.: že je next level od "levelaku" kámoš furt říká že ne :lol:

Řekni mu ať skočí na stránky next levelu,mrkne se na tamní fórum a dá dole zobrazit další diskuze.Naběhne mu fórum next levelu na stránkách levelu:)to už by ti měl věřit.

Odkaz ke komentáři

no takze ... volal jsem do send ... tam mi rekli ze mi bonus odeslali 24.1. at zavolam do vydavatelstvi ... zavolal jsem do vydavatelstvi tak mi rekli at zavolam send ... tak jsem to te pani vysvetlil ze by to byl zacarovany kruh ... takze podala reklamaci na postu , na send kdovikde jeste :( ... takze to tak vidim minimalne na mesic dva :(

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu