bobo Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 Takze : pod stromeckem jsem dostal predplatne levelu. Mel jsme k nemu bonus - 2 plne hry (pro street a battlefield 2). Doslo prvni cislo , ok ... precetl jsem si ze zaslani bonusu trva trosku dyl ... tak fajn rekl jsem si pockam ... ale ... brzy ma prijit dalsi cislo a bonus nikde :( Ma nekdo predplatne levelu z bonusem ? jak dlouho to trva nez prijde ?? diky moc ... jsem z toho uz docela na nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 tak počkej jestli přijde s dalším číslem a když ne tak jim zavolej nebo napiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 LEVEL Suxx... Ale k tématu: Předplácel jsem si Score... měl sem k němu dostat HL2+CSS, ale měli nějaký problém s dodavatelem... na bonus sem čekal celé 4 měsíce, ale myslim že u tohoto to nebude tak složité a přijde ti to s dalším číslem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 já měl předplatný mini levelu a oni ho zrušili omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Únor 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 já měl předplatný mini levelu a oni ho zrušili omg jj prej to zrusili ... cetl jsem ... skoda ... a uz jsi dostal penize zpatky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 Je to sice trosinku OT, ale vysel uz vubec letos miniLevel?? Mam pocit, ze posledni cislo vyslo jeste v prosinci a nyni maji na pultech pouze velke baleni :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 jj prej to zrusili ... cetl jsem ... skoda ... a uz jsi dostal penize zpatky ? ne nedostal me to vyslo presne na ten mesic co skoncili :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 ja ho kupoval minilevel,a ted si nekupuji ani jedno pouze pokud bude nejaka dobra hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 já si kupuju nextLevel a sem spokojenej :) multikonzolovej časopis o všech konzolích :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 já si kupuju nextLevel a sem spokojenej :) multikonzolovej časopis o všech konzolích :)no ja jsem si kupoval ale nasr**ly mě tam jedním článkem takže u si ho nekupuju btw.: že je next level od "levelaku" kámoš furt říká že ne :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 Musis chvilku pockat.....vetsina bonusu chodi az po trech cislech ;)...(z vlastni zkusenosti...jen ne s timhle casakem!)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 Asi tak nějak...počkej si.. BtW - Co se týče PC časopisů jako takových( žádne bonusy na DVD, ale čistě časopis ) tak v kvalitě recenzí rozhodně vyhrává SCORE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Master1 Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 no v kvalite recenzi vyhrava vlastni zkusenost ;) ale at nejsu moc OT tak ti fakt nezbejva nez cekat (ale projistotu jim muzes zavolat...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 to já jsem si předlatil next level a měl jsem k němu obdržet mp3.No a bohužel už prej nebyly na skladě....Jo a next level je od levelaku,vždyť to tam i píšou,myslím v prvním čísle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 no ja jsem si kupoval ale nasr**ly mě tam jedním článkem takže u si ho nekupuju btw.: že je next level od "levelaku" kámoš furt říká že ne :lol: jj taky si myslim. sou tam lidi jako Petr Bulíř apod co já vim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 no ja jsem si kupoval ale nasr**ly mě tam jedním článkem takže u si ho nekupuju btw.: že je next level od "levelaku" kámoš furt říká že ne :lol: Řekni mu ať skočí na stránky next levelu,mrkne se na tamní fórum a dá dole zobrazit další diskuze.Naběhne mu fórum next levelu na stránkách levelu:)to už by ti měl věřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Únor 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 no takze ... volal jsem do send ... tam mi rekli ze mi bonus odeslali 24.1. at zavolam do vydavatelstvi ... zavolal jsem do vydavatelstvi tak mi rekli at zavolam send ... tak jsem to te pani vysvetlil ze by to byl zacarovany kruh ... takze podala reklamaci na postu , na send kdovikde jeste :( ... takze to tak vidim minimalne na mesic dva :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.