zozy Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 Caute chtel bych se zeptet jestli je nejaky rozdil mezi vytvorenim pandory ve vice programech nebo jsou vsechny pandory stejne??thx za odpovedi:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TRESS Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 noo.. co mas programi, tak tie spravia skoro vsetko tusim cez prikazovy riadok.. a ked manualne tak po jednoom..ale programov moc neni.. je to jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 všechny programy pro zápis EEPROm pracují na stejným principu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 včetně toho od HELLCATa co se používá na baterii pro SLIM? To by ale znamenalo že s pandorou od Tom_B by šlo udělat pandoru za slim baterie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 taky že de :)...někdo tady na foru nebo někde psal že mu šlo ale já sám sem to netestoval ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 ok, tak to je naprosto jednoduchý, myslel sem že od HELLCATa je to v nečem jiný:D Dik;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Únor 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Diky Vsem Za Odpovedi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Míra Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 včetně toho od HELLCATa co se používá na baterii pro SLIM? To by ale znamenalo že s pandorou od Tom_B by šlo udělat pandoru za slim baterie. Ano, mně to šlo. Záměr byl sice vytvořit pandoru z fat baterie, ale když jsem zapisoval EEPROM, tak jsem si všiml, že jsem si tam nechal baterii ze slim. Ale nakonec jsem pomocí tom_b vytvořil pandora baterii ze slim baterie, která šla následně vrátit do normálního stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Ano, mně to šlo. Záměr byl sice vytvořit pandoru z fat baterie, ale když jsem zapisoval EEPROM, tak jsem si všiml, že jsem si tam nechal baterii ze slim. Ale nakonec jsem pomocí tom_b vytvořil pandora baterii ze slim baterie, která šla následně vrátit do normálního stavu. dobrá náhoda:) tak aspon ze to víme..:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zozy
Caute chtel bych se zeptet jestli je nejaky rozdil mezi vytvorenim pandory ve vice programech nebo jsou vsechny pandory stejne??thx za odpovedi:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts