šméčko Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 Ahoj, vím že to sem možná úplně nepatří, ale chtěl bych se vás zeptat jestli někdo nezná nějáký program díky kterému do videa vložím titulky např. s příponou sub, kvalitu i rozlišení bych chtěl zachovat jenom tam vložit ty titulky... pokud někdo o nějákém víte napište prosím jeho název a aby nebyl moc složitý.. zatim dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 Já doporučuji Media Coder. Stačí vložit titulky (Subtitle) a pak využít Extensions - Game Consoles - PSP. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 Taky muzu doporucit Mediacoder. Dela se mi s nim nejlip . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šméčko Odesláno Únor 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 Já doporučuji Media Coder. Stačí vložit titulky (Subtitle) a pak využít Extensions - Game Consoles - PSP. ;) dík.. problém je ale v tom že nevim kde to stáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šméčko Odesláno Únor 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 jo, tak stažený to už mam ještě vědět jak na to... kvalitu a ani rozlišení předělávat nechci jenom tam vložit ty title jak mám postupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 jo, tak stažený to už mam ještě vědět jak na to... kvalitu a ani rozlišení předělávat nechci jenom tam vložit ty title jak mám postupovat 1) Otevřeš program 2) Vložíš video soubor 3) Přepneš na záložku Subtitles (červená barva) 4) Vložíš titulky (červená barva) 5) Jdeš do Extensions - Game Consoles - PSP (modrá barva) 6) Zvolíš formát + rozlišení videa 7) Můžeš nastavit kvalitu zvuku a videa - výchozí nastavení je Normal 8 ) Stiskneš start Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šméčko Odesláno Únor 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 ok, dík jdu to zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 nejlepsi je xvid4psp...je tady na nej i komplet navod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasweb Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 dá se v tomto programu změnit barva titulků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krivi Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 Ja používám WinAVI MP4 Converter za 25 min z divx (699mbna 200-300) titulky nejsou problem je BEST (jka dlouho trva prewod w Mediacoderu?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combat cz Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Kdyt Mediacoder nepodporuje cesky titulky to je pak k nicemu kdyz tam nemate hacky a carky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duspica Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 A je nejakej program kterej komvertuje Avi,DivX a DVD ?Abych nemusel mit na konvert nekolik programu.Libi se mi Clone DVD mobil ale bere jen DVD. Dik li Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 XviD4PSP funguje nejlip a na vsechno. Ohledne DVD se hodi jeste DVD Encrypter. Ten Mediacoder vypada zajimave, diky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.