abyss Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 Jelikoz jsem cerstvym majitelem ps3 chtel bych se zeptat najednu vec...kdyz stahuju nejake pisnicky, ukaze se mi ze mam 31GB volnych ze 40GB.... kam se podelo tech 9GB kdys mam stahnutych par pisnicek a save z Motorstormu?? marek_2080: upraven nazev topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 Njn co se da delat ale je to tak - preci nikdy nemuzes mit presnou velikost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 ber to tak, ze velikost disku je urcovana v GB, ale system ji pocita v bitech a tudiz 40GB neni v bitech ta sama velikost ale o mnoho mene, takze proto vidis jinou velikost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sensei Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 ber to tak, ze velikost disku je urcovana v GB, ale system ji pocita v bitech a tudiz 40GB neni v bitech ta sama velikost ale o mnoho mene, takze proto vidis jinou velikost... hmm to spíš teda počítá disk jako 40-ti gigový ale současná volná pamět se počítá v bitech takže má třeba řekněme těch 38-39GB:arrow::!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 heksa Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 neco taky zabere systam ne??? nebo ten neni ulozenej na disku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 abyss Odesláno Únor 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 hmm to spíš teda počítá disk jako 40-ti gigový ale současná volná pamět se počítá v bitech takže má třeba řekněme těch 38-39GB:arrow::!: no jo jenže mě to ukazuje že mám 31GB volnych a to mam konzoli teprve týden....vrtá mě to hlavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saddako Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 Mozna ma sonacky system nejaka procenta disku alokovana v zajmu bezpecnosti dat na disku (zalohu tabulky FS, CRC, indexy, ...)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 mate to jako u pam. karet...na 4 gigovce je taky volnejch asi jen 3,6 gb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 a nebo je to jako u ntb acer, proste je tam skryta partition, na ktery jsou dulezity veci k chodu konzole ... preci jen ta konzole nebezi jen na kouzelny slovo (to by tam v nich musely byt windows xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hippopetr Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 presne jak pise th0ca, podle me si sezere tuhle cast nejaky souborovy system, stejne tak jako v PC. Mam to uplne to same. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 epilepticfishCZ Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 Nemyslím si, hdd můžeš vyměnit i za věčí a kde by jsi pak tenhle systémoví soubor hledal na novém hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 to máte uplně stejný jak u xboxe,taky máte u 20gb hdd volných asi 13gb a zbytek je prostě pro systém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rylai Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 to máte uplně stejný jak u xboxe,taky máte u 20gb hdd volných asi 13gb a zbytek je prostě pro systém přesně tak...to je ,,normální" tech 31 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
abyss
Jelikoz jsem cerstvym majitelem ps3 chtel bych se zeptat najednu vec...kdyz stahuju nejake pisnicky, ukaze se mi ze mam 31GB volnych ze 40GB.... kam se podelo tech 9GB kdys mam stahnutych par pisnicek a save z Motorstormu??
marek_2080: upraven nazev topicu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.