Maslo1468621435 Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 Na us store je demo lost planet:),ma 231mb,akurat ju sosam,co bude zac-nevim:roll:ENJOY!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 no ja ho mam a je pekne na nic nemuzu se nikam pripojit hlasi mi to u vsech serveru co to najde "server full" mam NAT type 2 takze vazne netusim v cem je problem a v menu hraje pekne debilni hudba co mi leze na nervy... Kdo poradi jak se pripojit ????pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 no ja ho mam a je pekne na nic nemuzu se nikam pripojit hlasi mi to u vsech serveru co to najde "server full" mam NAT type 2 takze vazne netusim v cem je problem a v menu hraje pekne debilni hudba co mi leze na nervy...Kdo poradi jak se pripojit ????pls. stačí zapojit logické myšlení co asi znamená server full a vyvodit si, že je asi zaplněný hráči...:roll:(server plný) :dozey: Na us store je demo lost planet:),ma 231mb,akurat ju sosam,co bude zac-nevim:roll:ENJOY!! btw demo lost planet je i na japonském už od včerejšího odpoledne :psp: --------- ED!T: sry že to nemám dohromady v jednom příspěvku ale nevyznám se v multi quote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maslo1468621435 Odesláno Únor 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 no ja ho mam a je pekne na nic nemuzu se nikam pripojit hlasi mi to u vsech serveru co to najde "server full" mam NAT type 2 takze vazne netusim v cem je problem a v menu hraje pekne debilni hudba co mi leze na nervy...Kdo poradi jak se pripojit ????pls. Ani ja som sa nemohol pripojit,tak som vytvoril svoj join room a za 5minut sme gamesili:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 stačí zapojit logické myšlení co asi znamená server full a vyvodit si, že je asi zaplněný hráči...:roll:(server plný) :dozey: Ty si asi trosku ikvac :D to bych bez tebe nevedel ze server is full znamena ze je server zaplnen, myslel jsme to jako zavadu na demu nebo co ,ze to proste nejde protoze tam mam u serveru treba pocet hracu 3/8 a pise to server is full kdyz se chci pripojit stahni si to a pak neco mel Ani ja som sa nemohol pripojit,tak som vytvoril svoj join room a za 5minut sme gamesili:) Ok vyzkousim to doufam ze to je dobry na 360 to vypadalo slusne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.