lubanek Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Rozhodl jsem se udelat navod na rip videa a zvuku iso her.Budeme potrebovat dva programy zerofile,experimental plugin ext reb tool http://www.edisk.cz/stahni/18979/rip.rar_783.97KB.html rozbalime zerofile a podle readme provedeme povoleni do korenove nabidky windows /klik pravy/ rozbalime expert spustime ExPERT.exe -v rozbalovaci nabidce Plugins dame Shrinker_ps2_psp_CdDvd5_iso_v1.02.epi jinak je tam plno jinych pouzitelnych jak na ps2,xbox atd napr. psp_Pursuit_Force_ 4_pak.epi mi rozbalil zapakovane bigfile kdyz jsem zkousel jine programy na open *.pak tak bez uspechu. -Big File zadej cestu k isu -Extract LBA kazdy soubor ve hrach ma sve misto,pozici a LBA je jejich presny zasedaci poradek -Extract File extrahuje do slozky v mem pripade @medievil.iso.Tu si otevru a najedu az na ExPERT_v1.03\@MEDIEVIL.ISO\PSP_GAME\USRDIR\movies filmy ktere chci ripnout ted si otevru MEDIEVIL.ISO-LBA.TXT a najdu prvni film v LBA v mem pripade je to PSP_GAME\USRDIR\movies\00_cambridge_logo.pmf,ted se vratim zpet @MEDIEVIL.ISO na movies oznacim vsechny pmf file krome 00_cambridge_logo.pmf, klik pravy Replace with dummy vsechny pmf files nini maji 0 size krome 00_cambridge_logo.pmf.A ted zalezi na me jestli ho tam necham v mem pripade jsem si vytvoril sve pmf ktere ma asi 100kb a zamenil za 00_cambridge_logo.pmf. -Rebuild File slozi znova iso -Relinker klik na relinker,nahore open a vyberu v mem pripade MEDIEVIL.ISO-relink-LBA.TXT,load ted oznacim prvni pmf file me upravene 00_cambridge_logo.pmf pouze modre neoznacuju fajfkou ve ctverecku number,pokud mam radek oznacen modre dam nahore select,ted kliknu na zarovnani podle velikosti DecFileSize a odfajfkuju vsechny soubory s nulovou velikosti,aby jste se neuklikali je nejlepsi je nejprve oznacit modre a pak klik Highlighted Row vsechny takto vybrane soubory se odfajfknou,a ted uz jen klik Relink hned pod Select.Pokud probehlo ok dam Save a pak Exit -jsem zpet v experimental plugin ext reb tool posledni krok Rebuild LBA,pokud je ok Exit ve slozce mam NEW-MEDIEVIL.ISO tot vse z original iso 1376 218kb jsem ripl videa na 632 574kb a to jsem jeste neripl update. V pripade problemu napiste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 moc diik kamo.. ja ripoval pomoci UMDgenu ale tohle je 10x lepsi zpusob THX!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 Hezka prace UMD gen mi ale prijde lepsi je to pouze muj nazor :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek56 Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 OK ale co ked chces ripnut napr monster hunter a tam su videa v jednom subore ktory nejde otvorit cez wonrar ani magic iso??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 me teda pride umd gen lepsi nebot to je urcite rychlejsi..a potrebujes jeden program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 Mam radeji umdgen ale zase jak to tady rika marek56 tak mhf nejde oripovat pres umdgen a proto muj nazor je to sice slozitejsi ale lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
staalm Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 jak mam dat shrinker ps2... tak my ukaže no data type selected jak mam dat at to ukaže jak na to kliknu tak nic neukaže žadny vyběr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fal Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Zdar, dobrej návod, ale mohl bys to trochu rozepsat? Specielně jak uděláš vlastní .pmf blank video, já si stáhl jedno z netu ale fungovalo jen ve dvou hrách z šesti co jsem dneska zkoušel. A jestli můžu vymazat jazykový neanglický soubory a složky nebo vždycky dumyovat (nebo možná nechat, moc místa většinou nezabírají)? Myslim si že je lepší třeba jen všechny videa přehrát blank.pmf, tak bude funkční RIP i třeba v GER. PS: Zvukové soubory stačí dumyovat nebo musím mít zase nějaký specialní blank.at3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 reupnete nekdo pls ten soubor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 reupnete nekdo pls ten soubor http://www.4shared.com/account/file/19638575/6565d6b9/ZEROFILE.html GOOGLE ! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 tak dik :D EDIT-je tam problem ze to redme je v eng.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubanek Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 tak dik :DEDIT-je tam problem ze to redme je v eng.... Co na tom chceš překládat? soubor dll vlož do C/WINDOWS/system32/ a pak dej start/spustit a vlož tam tento příkaz regsvr32.exe /s /c ZeroFile.dll toť vše :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F4ST Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 FUCK takovýhle programy....pak se to upuje, jako Rip to označený neni a čumíš že je to zkur.... ořezanina bez videí a zvuku:cross: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Co na tom chceš překládat? soubor dll vlož do C/WINDOWS/system32/a pak dej start/spustit a vlož tam tento příkaz regsvr32.exe /s /c ZeroFile.dll toť vše :bash: dik ten soubor co sem aj stahls tam bylo tak 6radkuu a bla bla bla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 vyšla nová verze http://uloz.to/2724285/expert-v105.exe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.