tekken90 Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Další originální hra navštíví naše PSP a PS3. Verze pro PSP bude 2x dražší než PS3 verze důvody? PS3 verze bude stahovatelná,obsahuje 50LVL PSP verze bude na UMD, 100LVL, další mody oproti PS3 verzi navíc datum vydání Jap. verue je 19.3.2008 nějaký obrázky :) http://media.psp.ign.com/media/949/949614/imgs_1.html video Echochrome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 jj tuhle hru sleduji docela dlouho ... ja si myslim ze vedle eng pataponu to bude nejvetsi letosni hit na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 mno vypada to prinejmensim zajimave :) ... ale s tou cenou si hlavu fakt nelamu :D asi jak niukdo kdo ma psp+m33 hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Taky uz jsem tuhle hru videl a strasne me zaujala. :) Vcera jsem zkusil Downstream Panic a prosel na jeden zatah ctvrtinu levelu v noci. Tady to vidim pak podobne. ^^ Logicke hry maji neco do sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Hele a vo co v tý hře vlastně de???????? Tam akorát stavíš cestičky a chodíš s paňáčkem???? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Nestavis tam nic, menis uhel pohledu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 tak to seem zvjedavej:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 to bude husta gamesa.. akorat nwm, jak to vyresej s ovladanim .. i kdyz tam toho moc neni, jen aby to nezkonily... aby treba nedali otaceni na tlacitko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Kdyz uz nic, hra bude mit fantasticky nazev :) Samozdrejme se tesim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 mazec, těším se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 no uvídime...nejvtipnější na tom byl ten jazyk ten/ta chlap/ženská mluvil/a:D:D:lol:... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasr. Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 už aby tu byl link :):psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 Nevite nekdo jak zacit v B8? At spojim ten ctverec celou stranou s jinym (vertikalnim) ctvercem na jedne, nebo druhe strane, nebo treba s dirou, tak mi panacek porad jen chodi dokola... Edit: Celkem nahodou jsem na to uz prisel. ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 no nic moc mi ta hra nerika ale treba to nekoho bavit bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 Mne to prijde dobre, rozhodne originalni. =) Jen me stve porad stejna hudba... Jsou to sice skvele melodie, ale kdyz to hraje porad a porad dokola, tak uz je to jak melodie nahodne bitky v jRPG po trech hodinach hrabani levelu. Tzn. leze na mozek a volume jde dolu. =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 hm teto hry sem si vsiml az ted...jakoze husty :) akorat jak je to stou jap verzi...da se to stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 Hlas (potrebny jen na tutorial) je komplet v anglictine, jsou k tomu jen japonske titulky. Menu je napul v anglictine (hlavni veci jsou), ale ono tam skoro nic neni stejne. Ve hre samotne ani neni co prekladat, protoze se tam nemluvi/nepise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grapeman Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Prosim porad!!!Jak?Ja to vzdavam.Porad mi chodi dokola,at natacim jak natacim... :)Neni to nahodou bug? ;) Nevite nekdo jak zacit v B8? At spojim ten ctverec celou stranou s jinym (vertikalnim) ctvercem na jedne, nebo druhe strane, nebo treba s dirou, tak mi panacek porad jen chodi dokola...Edit: Celkem nahodou jsem na to uz prisel. ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Je fakt, ze je to nejspis opravdu napul bug, ale porad se to da projit. Zkus spojit horizontalni ctvercovou plosinu, po ktere chodi panacek, s vnitrkem jedne z vertikalnich ctvercovych plosin, aby se dostal jakoby dovnitr toho ctverce. Snad je to jasne, kdyztak se zeptej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 ja teda nevim, ale prislo mi to straslive neprehledny(treba ty skoky/pady),moc nevidim kam panacek dopadne napad je fakt hezkej,ale ta neprehlednost pro me bohuzel premlati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.