lamosko Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 caute chcem sa spitat ci mi dakto nevysvetli ako mam spustit ulozene hry na PSX, viem ze sa to da cez cw cheat ale nikde som nenasile navod pls pomozte:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 nějak sem nepochopil tvůj problém...nevíš jak spustit PSx hry nebo jak načíst save u více dískových her ? popiš víc svůj problém ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lamosko Odesláno Únor 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 chcem si staihnut napr save z internetu pre PSX hru a potom hrat cez ten save pls pitam som sa uz na 1 fore a stale mi neodpovedali tak poradte aaspon tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 aktivuj plugin během PSx hry dej volbu pro save a konvertni ho pro PSX2PSP... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lamosko Odesláno Únor 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 hm nemozes to napisat podrobnejse pls, som v takich veciach lama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lamosko
caute chcem sa spitat ci mi dakto nevysvetli ako mam spustit ulozene hry na PSX, viem ze sa to da cez cw cheat ale nikde som nenasile navod pls pomozte:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts