Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Volba Prezidenta

Guns-player

Recommended Posts

lol ski prestan si tady hrat na rebele uz jen to ze tady mas 3 posty na kazdy strance a furt to tady čekujes aby ses mohl s kazdym hadat dokazat jim ze svejnar je ten spravnej z tebe dela peknyho blba s prominutim

kdyz rikas ze ti jeste nebylo 18 tak jak si muzes pamatovat na ty kluasovy privatizace? :lol: a jestli tvuj otec podnika, a ty jses proti ods, tak je tvuj otec bud dost neuspesnej, nebo ty o tom moc nevis. ods uz udelala i dobre veci (napr. zvyseni regulovanych najmu) tak si o vecech pomysli svoje a dobre premyslej nez neco napises, a ne ze si prectes clanek o hybridni motoru a hned tady vsechny "utiras" jo a jestli mi na tohle odpovis tak jses FAKT hodne divnej

Nechci se přidávat k buddyfriend, ale má pravdu v tom, že kdo podniká tak volí ODS... Aspoň teda u nás to tak je...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 139
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

nikoho neutiram jen se snazim oponovat protikladnymy argumenty ;)...

mozna udelala jednu vec dobrou ale 4 spatne... :)...

proc bych ti nemel odpovedet? Proc divnej? ja nenapsal ze si pamatuji na privatizace :lol: :D...nevim co si to vymyslis....ja nejsem proti nikomu jen mi vyhovuje vic levice nez soucasna pravice ktera rozvraci nas stat...

nikomu Svejnara necpu...ale fakt cokoliv lepsi nez Klaus...a kdyz nekdo napise ze Svejnar neni cech tak to je zarazezijici....

"Nechci se přidávat k buddyfriend, ale má pravdu v tom, že kdo podniká tak volí ODS... Aspoň teda u nás to tak je...

Bohuzel kazdy podnikatel neni...Buddy je v 15letech urco podnikatel co?!

vis co frajere? jestli ti nebylo 18 tak jsi urcite v nejakejch ne vic nez 7mi letech sledoval politiku a vubec vedel co slovo privatizace znamena. z tvych kecu vyplyva ze bys tady uvital i stalina a jestli jses levicak tak si jdi zit treba do takovy ciny nebo severni korey at si tech komousu a socanu dost uzijes treba zmenis nazor

podnikatel zatim nejsem ale pac se nim v budoucnosti cchi stat tak se o ekonomiku zajimam a nebleju takovy kecy jako ty. jak jsi rikal ze tvuj tata je podnikatel: podnikatel je v podstate i ten kdo ma stanek s novinama, asi to je tvuj pripad...

Odkaz ke komentáři

vis co frajere? jestli ti nebylo 18 tak jsi urcite v nejakejch ne vic nez 7mi letech sledoval politiku a vubec vedel co slovo privatizace znamena. z tvych kecu vyplyva ze bys tady uvital i stalina a jestli jses levicak tak si jdi zit treba do takovy ciny nebo severni korey at si tech komousu a socanu dost uzijes treba zmenis nazor

podnikatel zatim nejsem ale pac se nim v budoucnosti cchi stat tak se o ekonomiku zajimam a nebleju takovy kecy jako ty. jak jsi rikal ze tvuj tata je podnikatel: podnikatel je v podstate i ten kdo ma stanek s novinama, asi to je tvuj pripad...

:) bla bla bla...

z jakejch kecu?:roll:...nevim o co jde...proc me urazis atd?!...Levice nejsou jen komuniste...ale vyhovovali by vic nez soucasna ODS...:roll:...Kdyz nic nevis tak se do toho neplet:roll:...

Odkaz ke komentáři

podnikatel oficialne zatim nejsem ale pac se nim v budoucnosti cchi stat tak se o ekonomiku zajimam a nebleju takovy kecy jako ty. jak jsi rikal ze tvuj tata je podnikatel: podnikatel je v podstate i ten kdo ma stanek s novinama, asi to je tvuj pripad...

tak tak ... v dnesni dobe kdyz se rekne podnikatel tak hned vsichni vidi tunelare a zlodeje (byt jen ma malou firmicku s 3 lidma a hned se na nej zavistive cumi ... ale ze za tim jsou desitky probdenych noci asi nikoho nezajima) ... cim to je ? nekolika jedinci kteri si hooodne prilepsili a naslednou medializaci jejich pripadu ...

co se tyce medii .... myslim si ze u nas je az moc velka svoboda tisku ... nechtel bych zavadet cenzury ... ale to co predvadi bulvar v dnesni dobe je vazne politovanihodne ...

Odkaz ke komentáři

:) bla bla bla...

z jakejch kecu?:roll:...nevim o co jde...proc me urazis atd?!...Levice nejsou jen komuniste...ale vyhovovali by vic nez soucasna ODS...:roll:...Kdyz nic nevis tak se do toho neplet:roll:...

ty nic nevis kamarade, kecy jsou vsechny tvoje zdejsi prispevky. vim ze levic nejsou jen komunisti ale kdyz rikas ze bys bral kohokoliv tak z toho vyplyva ze bys tady nechal i stalina, mozna bys byl spokojenej az by te odkrohnul

a jak uz rikal semry jestli nechces vypaddat jeste blbeji nez vypadas tak si bla bla odpusst ubozaku

:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

edit: jestli me budes chctit utirat uz necekej odpoved, nemam chut se s tebou dal hadat, najdi si nekoho jinyho

Odkaz ke komentáři

ani jeden kandidát mi nevadí,ale prostě Klaus mi je bližší,už jen proto,že si Švejnar před 3 měsícy přijel stím že chce být prezident,a najendou už je ve volbě,ktomu je jeho žena američanka,což považuju že prvni dáma by měla umět česky,to je jako by Klaus měl ženu američanku,už vidím jak by ji češi přijali,totálni blbost,jak říkam,je mi to jedno,ale rači bych Klausa

Odkaz ke komentáři

Švejnar před 3 měsícy přijel stím že chce být prezident,a najendou už je ve volbě,ktomu je jeho žena američanka,což považuju že prvni dáma by měla umět česky,to je jako by Klaus měl ženu američanku,už vidím jak by ji češi přijali,totálni blbost,jak říkam,je mi to jedno,ale rači bych Klausa

No myslim, ze v tom by problem nebyl :D

Měl Tomáš Masaryk - asi nejslavnejší náš prezident za manželku češku? ;)

Odkaz ke komentáři

no u masaryka to byla ale uplne jina situace. tam byli lidi radi ze es zbavili monarchie... Siece prezident nema mo pravomoci a vice mene jen reprezentuje zemi, ale nebylo by divny kdyby sme se nechali reprezentovat americanem ktery sotva prijel do cr nez rodily cechem? Chapu, ze kazdej nemusi mejt klause rad, ale zatim se nenasel nikdo lepsi kdo by jej nahradil. A ze se nam kvuli tomu smeji? No a co! My se zase muzeme smat jim, protoze i kdyz vam to nepripada tak jsme hodne vyjimecna zeme a jako priklad muzu uvest treba vedu nebo i specialni slozky nasi armady a to zdaleka neni vsechno.

Odkaz ke komentáři

jj, přesně, Masarykovo žena taky neuměla česky ;)

nechápu proč tady spousta lidí píše, že Klaus je lepší, protože dělá do politiky už dlouho a Švejnar jen tři měsíce :? absolutní blbost, Švejnar toho ví víc než si myslíte

BTW : Když nastupoval Havel do funkce, tak předtim taky dělal v divadle ;)

Odkaz ke komentáři

ty nic nevis kamarade, kecy jsou vsechny tvoje zdejsi prispevky. vim ze levic nejsou jen komunisti ale kdyz rikas ze bys bral kohokoliv tak z toho vyplyva ze bys tady nechal i stalina, mozna bys byl spokojenej az by te odkrohnul

a jak uz rikal semry jestli nechces vypaddat jeste blbeji nez vypadas tak si bla bla odpusst ubozaku

/QUOTE]

Opet urazi...to mu jde...a opet si vymysli to mu jde...nerekl jsem ze bych bral kohokoliv...jen sem postavil ODS do jine situace...ze cokoliv je lepsi nez ona...ale neznamena ze tu chci kohokoliv...Stalina nech prosimte odpocivat v hrobe:roll:...jeste do toho zatahni Hitlera atd at je sranda....

"ski je proste ski ... ten se nezapre ... ma svuj svet a kdyz se mu do toho keca tak umi byt nepritel z kazdym ... on vlastne je nepritel z kazdym ale to je jedno ja to uz radsi neresim "

To neni pravda...

zaslouzil bys kartu :P...jen tu argumentuji...narozdil od jinych tu nikoho neurazim jen mu argumentuji :)

kdyz uz tak "je nepritel S kazdym" ;)

Hezky receno...el-barto...

Nejvic me stve ze kdyz napisu nejaky nazor tak uz nikdo se nesnazi oponovat...jak to dopadlo s Hybridy..precetl jsem si clanek ktery ma nazorove vetsi vahu nez to co placnul s prominutim Bobo...

Odkaz ke komentáři

nechci se tu nikoho zastávat, ale nevim proč vás všechny Ski tak štve, má dobrý argumenty a nikomu nebere názor, mě by taky nepřesvědčil, ale nemusíte se s nim hned hádat jen kvůli tomu, že podporuje jinou stranu, ne :? tomu se říká svoboda slova a názoru ;)

Odkaz ke komentáři

/QUOTE]

Opet urazi...to mu jde...a opet si vymysli to mu jde...nerekl jsem ze bych bral kohokoliv...jen sem postavil ODS do jine situace...ze cokoliv je lepsi nez ona...ale neznamena ze tu chci kohokoliv...Stalina nech prosimte odpocivat v hrobe:roll:...jeste do toho zatahni Hitlera atd at je sranda....

"ski je proste ski ... ten se nezapre ... ma svuj svet a kdyz se mu do toho keca tak umi byt nepritel z kazdym ... on vlastne je nepritel z kazdym ale to je jedno ja to uz radsi neresim "

To neni pravda...

zaslouzil bys kartu :P...jen tu argumentuji...narozdil od jinych tu nikoho neurazim jen mu argumentuji :)

kdyz uz tak "je nepritel S kazdym" ;)

Hezky receno...el-barto...

Nejvic me stve ze kdyz napisu nejaky nazor tak uz nikdo se nesnazi oponovat...jak to dopadlo s Hybridy..precetl jsem si clanek ktery ma nazorove vetsi vahu nez to co placnul s prominutim Bobo...

Ski zpět k tématu. Bavíme se o VOLBĚ PREZIDENTA ano? Ne o tom s kym všim se tu hádáš...

BTW: El-Barto ano neco takového tu je, ale to stejne vetšina lidí nebere :D

Odkaz ke komentáři

clanek z hybridy ? kdo to psal ? skus si precist nejake vysledky NEZAVISLEHO pruzkumu. Je jasne ze vyrobci automobilek si sami svoje produkty(auta) nepotopi. Predstav si to :

Privadime na trh nove ekologicke automobily. Auto ma vykon 60 koni , spotrebu 7 litru na 100 km , je zbytecne drahe a to jen protoze co je ekologicke to je v dnesni dobe in. Navic akumulatory v nasich autech jsou nerecyklovatelne tudiz zaplavujeme svet kdovijakym sfinstvem a jeste vsichni nas za to chvali jaci jsme ekologicti a my se vam muzem pouze smat za to jaci jste tupi. Uzijte si svuj dokonaly ekologicky vuz. Dobry stav ne ?

to ski : ja taky jenom argumentuju ... ale ty si pokazde na mem argumentu najdes nejakeho brouka ktereho rozmaznes ... tomu se rika ofenzivni argumentovani ... mel bys jit do politiky mozna bys vyresil vsechny problemy ktere trapi dnesni spolecnost ... vlastne nebud skromny ... z fleku bych ti dal nobelovou cenu za mir ... proc ne ? hoch tvych schopnosti ... smele do toho. Jestli se dockame otevrenych prezidentskych voleb budu na tebe hlasovat

Odkaz ke komentáři

neco na tom bude, nekdo to taky rika ze Klaus tady nechal trochu stat rozkrast, ja to nevim ja jsem v 90. letech byl decko, ale zase buhvi co zase provadel svejnar, resp. co provede

V devadesátých letech (1980-1989) jsi nebyl na světě :D

EDIT: Hele teď mě napadlo. Jestli zvolí Švejnara ,budeme mít americkýho prezidenta dřív než v americe :lol: :lol: :lol: :lol:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu