Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dotaz PSP fat, slim

budinsm

Otázka

Urcite to tady uz nekde je ale chci soi to overit a nechce se mi to hledat je pravda ze PSP 2000 Slim and lite je uplne stejny jako starsi fat verze jedinej rozdil je ta tloustka jinak u her, karet, fw neni rozdil? Protoze sem si sehnal Fat verzi podstatne levnejc nez hubenoura cca za 2000 z Ameriky a za hubenyho mnohem vic tak co myslite? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
az na to že "hubenour" je tenčí lehčí a měl by bít richlejší tak je to stejné hubenoura sem mel tejden a nepoznal sem rozdil mezi fatem a slimem až na to že ten fat je těžší!

ty se vysznáš... fat má narozdíl od slim infra a ram 32mb kdežto slim má 64mn, slim už nemá kovou konstrukci tak je těžší.. baterka má menší životnost a u slimu je podpora skype a tv výstup... ještě je rozdíl v povrchu a odolnosti

Odkaz ke komentáři

• 0

no ja by som slimka nekupil nikdy v zivote drzal som uz 3 slimkov v ruke a je to hrozne pripada mi to ako lacna cinska hracka fat je ovela krajsi masivnejsi lepsie sedi v ruke nemate pocit ze tukate do nejakej drevenej dosky ako na slime slim nema kovovu konstrukciu ako fat a preto nieje taky odolny v narazoch ... displej by mal byt ten isty akurat ze fat ma 3 ochranne folie na displeji a jednu vrstvu specialne ho laku a slim ma len jednu vrstvu folie a to by malo vysvetlovat jasnost displejam a paletu farieb... slimko ma uplne blbe otvaranie UMD mechaniky a taktiez blby pristup k memory stick nepodporuje 1.50 kernel sice uz DA na tom robi... proste toto je moj nazor a fetaka nikdy nevymenim za skaredeho slimaka!

Odkaz ke komentáři

• 0

Je to vec vkusu ,a komu se co libi.Kluk mel Fat a je jsem si koupil Slim.

Uz prvni den jsem si to s nim vymenil.Pravda je ,ze FATko vypada jako stroj a SLIMko spis jako hracka.Jelikoz mame oba kousky doma,muzu souhlasit ,ze SLIMko ma jasnejsi displej,vaha je take poctatne mensi.Ale myslim ,ze nejvetsi rozdil je v tom pripojeni k TV.Uz jsme koupili kabel a obcas to pripojujeme k LCD TV.Me osobne diky vaze se lepe drzi FATko,a libi se mi ,ze vypada masivneji.

Tak doporucuji omrknout oba kousky ,zapremyslet co spise preferujes a pak uz je to jen na tobe.

Odkaz ke komentáři

• 0
ale ja mam prahu daleko takze sem si PSP slim koupil v Electro Hanzel a mam po starostech:D

edit neznas??? ja bych si slima koupil jedine ale bileho jinak ty ostatni se mi nelibi...drzel sem hodne slimu a fatu a fat je takovy robustnejsi,masivnejsi a lip se drzi kdezto slim je zase lehci...je to spis o vkusu nebo o zvyku

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu