Lumca Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Tak co kdo to má nainstalovaný??? Jsem to instaloval a vůbec tomu nerozumím:D Spíš se bojím aby mi díky tomu nedošel Fup nebo nějak neopotřebovala PS3(procesor atd.) Nebo aby mi to nezbrždovalo PS3 marek_2080: presunuto z PS3 Pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mina Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 ja to mam, provadi to vedecke vypocty a posila na jednu univerzitu v usa, pomaha to najit leky na ruznr nemoci atd, ja mam net bez omezeni, s omezenim bych to neprezil :D, a jestli se mi opotrebuje procesor tak to neresim a proc by ti to melo brzdit ps3? kdyz to mas zaple tak nic jineho stejne delat nemuzes, akorat poslouchat hudbu a prohlizet si zemekouli:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gorgar91 Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 ja to mam tiez . .docela sikovne .. paci sa mi ta zemegula .. a tak celkovo .. aspon nieco uzitocne to PSko robi , ked uz len na hry ho mam ... snad raz objavi liek na nieco ... > Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Andam Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 ja to mam nainstalovane i na PC .. podobnych projektu je hodne.. muzete treba pomoci v hledani mimozemske civilizace, jmenuje se to SETI@HOME nebo ve vyzkumu klimatu apod... a co se tyce dat tak to prijma a odesila minimum.. zadne desitky mega to snad nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 abyss Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 mimozemská civilizace...fakt jo?? hmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lumca
Tak co kdo to má nainstalovaný???
Jsem to instaloval a vůbec tomu nerozumím:D
Spíš se bojím aby mi díky tomu nedošel Fup nebo nějak neopotřebovala PS3(procesor atd.)
Nebo aby mi to nezbrždovalo PS3
marek_2080: presunuto z PS3 Pokec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.