Lumca Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2008 Tak co kdo to má nainstalovaný??? Jsem to instaloval a vůbec tomu nerozumím:D Spíš se bojím aby mi díky tomu nedošel Fup nebo nějak neopotřebovala PS3(procesor atd.) Nebo aby mi to nezbrždovalo PS3 marek_2080: presunuto z PS3 Pokec Citovat
0 mina Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2008 ja to mam, provadi to vedecke vypocty a posila na jednu univerzitu v usa, pomaha to najit leky na ruznr nemoci atd, ja mam net bez omezeni, s omezenim bych to neprezil :D, a jestli se mi opotrebuje procesor tak to neresim a proc by ti to melo brzdit ps3? kdyz to mas zaple tak nic jineho stejne delat nemuzes, akorat poslouchat hudbu a prohlizet si zemekouli:D Citovat
0 Gorgar91 Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2008 ja to mam tiez . .docela sikovne .. paci sa mi ta zemegula .. a tak celkovo .. aspon nieco uzitocne to PSko robi , ked uz len na hry ho mam ... snad raz objavi liek na nieco ... > Citovat
0 Andam Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2008 ja to mam nainstalovane i na PC .. podobnych projektu je hodne.. muzete treba pomoci v hledani mimozemske civilizace, jmenuje se to SETI@HOME nebo ve vyzkumu klimatu apod... a co se tyce dat tak to prijma a odesila minimum.. zadne desitky mega to snad nejsou Citovat
0 abyss Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2008 mimozemská civilizace...fakt jo?? hmm Citovat
Otázka
Lumca
Tak co kdo to má nainstalovaný???
Jsem to instaloval a vůbec tomu nerozumím:D
Spíš se bojím aby mi díky tomu nedošel Fup nebo nějak neopotřebovala PS3(procesor atd.)
Nebo aby mi to nezbrždovalo PS3
marek_2080: presunuto z PS3 Pokec
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.