Dominik Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Stáhnul jsem si hru se soubory CSO, MD5 a SFV když nakopíruju CSO do PSP/ISO tak tam žádná hra neni nevim co stim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dexter Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Že by špatné CSO?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JanisXP Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Stáhnul jsem si hru se soubory CSO, MD5 a SFV když nakopíruju CSO do PSP/ISO tak tam žádná hra neni nevim co stim. A máš vubec CFW ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dominik Odesláno Únor 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 A máš vubec CFW ??? jasně fw 3.71 M33-4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamster Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 zkus si znovu naformatovat kartu...ja mel podobnej problem naformatoval jsme a slo to.. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Stáhnul jsem si hru se soubory CSO, MD5 a SFV když nakopíruju CSO do PSP/ISO tak tam žádná hra neni nevim co stim. nějak mi neseděj soubory co si stáh :)..určitě je to PSP hra ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 A mas ten CSO soubor na karte v ms0:/ PSP /ISO ,a nebo v ms0:/ISO ?? Pises ,ze jsi ten CSO soubor nakopiroval do PSP/ISO . Tak nevim jestli tim PSP myslis PSPcko jako takove a nebo PSP slozku?! Je to dulezite ,nesmis mit tu ISO slozku ve slozce PSP!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 Taky se mi zrovna moc nelibi ty dalsi dva soubory (MD5 a SFV)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovel Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 taky se mi stalo když měla hra dlouhej název tak se nezobrazila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dominik
Stáhnul jsem si hru se soubory CSO, MD5 a SFV když nakopíruju CSO do PSP/ISO tak tam žádná hra neni nevim co stim.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts