Still Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Mám takový hloupý dotaz,ale nikde jsem tady na něj nenašel odpověď.Na psp novinkách jsem se dočetl o magic ms.Nevíte k čemu slouží????Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 k flashi / downgradovaní PSP přes pandoras battrey ;) ....tady na foru se o tom určite dost psalo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Still Odesláno Únor 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 k flashi / downgradovaní PSP přes pandoras battrey ;) ....tady na foru se o tom určite dost psalo :) jj díkec.:idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mikeMcK Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 jo jenza tady se o tom pise mms a ne magic ms. to je to proc si to tu nenasel. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Still
Mám takový hloupý dotaz,ale nikde jsem tady na něj nenašel odpověď.Na psp novinkách jsem se dočetl o magic ms.Nevíte k čemu slouží????Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts