DOMAS Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 Může mi někdo prosím poradit jak můžu flashovat pspcka na OS Win. Vista? Zatím se mi to nepodařilo... Na XPckach to jde v pohodě... Nějak mi na vistě nejdou mspformat a mspinstal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M4Touch Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 Na Vistě myslim nefunguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hunter Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 Na vistě to podle mě taky nefunguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 funguje i na vistě ;) ..ale ne na všech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 stahni si Live CD Linuxu a udelej pandoru dle navodu pro Linux, nemusis ani instalovat xpcka apod.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Warp Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 Nebo hellcat pandora creator v te posledni verzi umi posunout partition na MS a zapsat IPL primo v PSP, netreba PC. Odzkouseno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DOMAS Odesláno Únor 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 Nebo hellcat pandora creator v te posledni verzi umi posunout partition na MS a zapsat IPL primo v PSP, netreba PC. Odzkouseno... A muzes to ted prelozit do cestiny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DOMAS Odesláno Únor 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 diky Warpe, mrknu na ten hellcat... Hmm tak sem se na to mrkl a zrovna nejmoudrejsi z toho nejsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 na kartu ze který chceš pandoru dáš hellcat creator a dáš kombinaci pro format karty = smaže se i hellcat na kartu nahraješ soubory pro pandoru (nejsíš despertar) + hellcat, spustíš despertar, zapneš hellcat dáš kombinaci pro zápis IPL , hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DOMAS Odesláno Únor 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 To znamena ze despertar tam dam jen kvuli souborum pro pandoru? A pak s hellcatem zapisu IPL pak upravim baterku a hotovo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 jj přesně tak :) hellcatem ještě naformátuješ kartu (místo mspformat) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DOMAS Odesláno Únor 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 Diky, diky :D a ani to nebolelo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DOMAS
Může mi někdo prosím poradit jak můžu flashovat pspcka na OS Win. Vista?
Zatím se mi to nepodařilo... Na XPckach to jde v pohodě...
Nějak mi na vistě nejdou mspformat a mspinstal...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts