Hojas86 Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 Konvert MKV do formatu pro PS3 během 30minut bez ztráty kvality ! Stáhněte tento progrem http://www.edisk.cz/stahni/29309/GOTSent.rar_7.74MB.html nebo http://rapidshare.com/files/91209208/GOTSent.rar Nejnovější verze http://www.edisk.cz/stahni/67108/GOTSent.rar_13.9MB.html nebo http://uloz.to/458024/gotsent.rar a http://rapidshare.com/files/119743747/GOTSent.rar.html Návod pro starší verzi ale je to skoro stejný Spusťte program Gotsent otevřete video mkv které chcete překonvertovat pod tim zadejte kam chcete visledek uložit potom nastavte co chcete jestli to chcete rozpulit po 4gb atd ja to nechal jak to je a potom dejte convert tady radsi jeste obrazek :D : pak už jenom počkejte až se to překonvertuje zhruba tak do 30min podle výkonu vašejho pc. Už jen stačí vypálit dát do ps3 a koukat na film:cheesygrin: Odskoušeno na Kungfu Mele Blueray ripu marek_2080 zjistil že to nejde streamovat z pc takže jedině asi vypálit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 super mam program a trva to v něm 100 let. zkusim tenhle . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 funguje to paradne, ale jak tu uz hojas napsal, zkonvertovany filmy nejdou streamovat z pc (mozna kvuli vysokymu dat. toku), ale daj se do ps3 dostat mimo vypaleni na cd/dvd i pres psp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 a přes který soubor to mám dělat ? zkušel jsem to přes GOTSent_023b10.exe ale tam mi to nevyhodí linky... potom přes GOTSent_023b10_alerts.exe a tam to trvá strašně dlouhá háže to furt nějaký info a někdy chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 2 Hojas86: Diky chlape :) Konverze probehla v pohode a ted jen vyzkouset doma PS3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 tak jsem zkousel konvertnout 1 dil naruta (20minut)..prevedlo se to ani ne za minutu coz je dost guuut...ale kdyz to pustim v pc tak mi jde jen zvuk a obraz niokde...jen cerna obrazovak....je to normalni?asi ne coo? EDIT____ zkousel sem dalsi filmke a ted uz je to video i se zvukem ale zas je ten zvuk posunutej o nekolik sekund dopredu oproti obrazu...to je prudaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 Zkousel jsem Blade.Runner.720p.AC3.2Ch.CZ.XviD-r0ss.mkv. Po rozdeleni do dvou soboru jsem to zkousel prehrat pomoci VLC a synchronizace byla OK. V kompu mam balicek kodeku VistaCodecs_v457.exe a zvuk i obraz bezi v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 tak jsem to nechal doběhnout i když tam byly nějaký chyby ale funguje to ! je to celé zvuk není opožděný . diky za super program (testováno na x360) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buko Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 Tak vyzkouseno funguje paradne DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 no týý voe to je rychlost :shock: díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Únor 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 neni zac pokud by byl zajem o tut jak pridat do mkv videa ceskou stopu treba z dvd a potom previst timdle programem do ps3 tak bych to mohl uskutecnit ale je to slozity jak prase :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 určitě bych měl velký zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 taky bych měl zajem . A diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 nová verze: 0.23 Beta 11 [Feb 27, 2008] http://download.videohelp.com/download/GOTSent23b11.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 podporuje to .srt? EDIT: koukám, že jo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedman10 Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 chci se zeptat jestli nevíte jak vložit do mkv nebo do toho převedený mp4 titulky na pevno bez tráty kvality Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 13, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 Xvid4psp , stahnes na dl.qj.net :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 no pridavam tam titulky v souboru .srt a haze mi to samej ERROR a gdys pak kouknu na film tak tam nejsou zadny pismenka z hackama ani carkama jenom samy podtrzitka.... mate ten stejnej problem nebo delam negde chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doncze Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 mkv jdou některé převádět v pocket divx encoderu a jdou tam napevno přidat titulky a umí max rozlišení udělat z čehokoliv z titulků odstraň háčky a čárky tady http://www.fm.vslib.cz/~kmo/milan/cz/odstranovac_diakritiky.php.html já to dělám u všech filmů pro ps3.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 doncze:super! moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 já už fakt nevím co s tím už mi to zase nefunguje :cry: zkoušel jsem 3 filmy ve staré verzi 1 šel ostatní ne , ted jsem zkoušel na nové verzi sample borata a jde jen zvuk :cry: nexistuje ještě jakýkoliv jiný program který to skutečně převede ? dám za něj 3000 pts testováno na x360 doncze : zkoušel jsem ten program tu ukázku převedl v pohodě akorát jak nastavím puvodní rozlišení videa ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doncze Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 rozlišení výstupu a kliknout na políčko změnit, je to v levé části programu asi uprostřed, vyskočí ti obrázek s obrazovkou a jedním z jezdců (horizontální/vertikální) rozlišení si to změň na co chceš. já dávám veškeré video překonvertovat na rozlišení plazmy tj 1024/768 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 akorát někdy je to tmavé oproti originálnímu mkv jinak převod super nevidím změnu kvality k horšímu jen že je to hodně tmavý když přidám světlost tak je to zase někde až moc světlý a v tmavých častech to není skoro žádný rozdíl . dá se tohle taky nějak nastavit ? Jinak tohle je zatím jediný program který to dokázal převest Jestli poradíš i s tím 3000pts je tvojich BTW: to video převádíš pro PS3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 neni zac pokud by byl zajem o tut jak pridat do mkv videa ceskou stopu treba z dvd a potom previst timdle programem do ps3 tak bych to mohl uskutecnit ale je to slozity jak prase :D no pridat to uz taky problem cez mkvmerge nie je.. ale aj tak je lepsie tahat HD cz duby/multiduby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyLi Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 zkonvertuje to v poho a funguje mi to, ale i kdyz mam nadupanej comp, tak se to konvertuje mrtě dlouho...mozna to sou visty 64, ale aspon ze to funguje =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.