Marr Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 30, 2008 zkonvertuje to v poho a funguje mi to, ale i kdyz mam nadupanej comp, tak se to konvertuje mrtě dlouho...mozna to sou visty 64, ale aspon ze to funguje =) Já to zkoušel na Vistách 32 a jelo mi to docela rychle ;) Citovat
tekken90 Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 30, 2008 program Mkv2vob je rychlejší ;) .. Citovat
Kastan Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 30, 2008 ted tá nová verze GotSentu je o něco spolehlivější , ale ty starší verze byly katastrofa jediná věc , která mě neskutečně s*** , že se mi nikdy nepovedlo přidat titulky... vždy to háže ERROR a to jsem odstranil diakritiku a převedl je do UTF8 a stejně je to pořád stejný... má někdo zkušenosti co s nimi mám udělat aby to fungovalo ? Citovat
alesek__ Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 30, 2008 a co ze je to vubec za format to MKV???? Citovat
tekken90 Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 30, 2008 google :P http://cs.wikipedia.org/wiki/Matroska Citovat
thefan88 Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2008 Jen se chci zeptat.Prevedl jsem to,ale nejde mi u toho zvuk. Citovat
Kastan Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2008 tak tenhle program převede "spolehlivě" tak akorát věci s už českým dabingem... titulky se mi přidat nikdy nepovedly a když si přidám českou stopu a převedu tak je to zase posunutý :roll: . Já už jsem s tím měl problému až až , asi půl roku jsem se pokoušel něco převést a opravdu byla vyjímka když se mi to povedlo , takže jsem zjistil že jediný řešení pro mě bude asi už jen Popcorn Hour :dozey: Citovat
thefan88 Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2008 tak tenhle program převede "spolehlivě" tak akorát věci s už českým dabingem... titulky se mi přidat nikdy nepovedly a když si přidám českou stopu a převedu tak je to zase posunutý :roll: . Já už jsem s tím měl problému až až , asi půl roku jsem se pokoušel něco převést a opravdu byla vyjímka když se mi to povedlo , takže jsem zjistil že jediný řešení pro mě bude asi už jen Popcorn Hour :dozey: Tak Popcorn Hour mi prijde jako hodne radikalni reseni.Preci to nejak musi jit. Citovat
kolodej30 Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2008 hmmm, tak jsem do gotsentu v pul seste dal Michaela Crynea, coz je 1080ka a je pul desate a ma hotovo 29%...:blink: kde je tech 30 minut?:? Citovat
Luk3z^ Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2008 jakej máš takt procesoru?a Ram? Citovat
kolodej30 Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2008 jakej máš takt procesoru?a Ram? duo core 2x3,6 Ghz a 2GB 1066 RAM.... asi jsem neco spatne zaskrt, spis nezaskrt volbu VOB for PS3..:) ted resim jinou vec, nejde mi vysledny soubor mpg (8,9GB) prekopirovat na flash (iPOD 30GB - volno 29GB) nevite ci s tim? Citovat
kolodej30 Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2008 co to pise? Disk je plný! pritom je to nesmysl, mam tam 29 volna.. prakticky je prazdnej... mezi hdd se to kopiruje bez problemu, ale na cokoli ven pise plny disk...:( a cokoli jineho (mensiho) tam jde v pohode Citovat
doncze Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2008 jestli ho máš naformátovanej na fat32 kvůli čitelnosti v ps3 musíš ten soubor rozdělit na 4gb+4gb+zbytek fat32 neumí větší soubory... edit: řešením je vypálit to na BD-ROM (což funguje mám to vyzkoušené) a nebo DLDVD a trochu to zmenšit... Citovat
kolodej30 Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2008 jestli ho máš naformátovanej na fat32 kvůli čitelnosti v ps3 musíš ten soubor rozdělit na 4gb+4gb+zbytek fat32 neumí větší soubory...edit: řešením je vypálit to na BD-ROM (což funguje mám to vyzkoušené) a nebo DLDVD a trochu to zmenšit... dik moc, jsem si rikal, proc je tam moznost rozdeleni na 4GB soubory, a uz vubec mi nedoslo, ze jak CompactFlash karta, tak iPod je ve fat32..:) na paleni na BD kaslu, pri tech cenach... Citovat
riddle Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2008 mam dotaz.. stahl jsem si filmecek HD z netu jedna se o Divx1080p a prisel jsem na jednu vec i kdyz to mam spahnute na DVD tak mi prehraje jen cast filmu, pokud pretacim cely film do predu zrychlene tak je tam cely.. to ten film musim mit rosekyny na mensi dily? dikec Citovat
Kastan Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2008 v divxu jsem ještě neviděl (jen xvid) . odkud jsi to stahoval ? Citovat
riddle Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Odesláno Září 1, 2008 z mininova.org ji jich tam hodne, nektere jsou jak pises xvid ale nektere jsou divx v 6.8 codeku, jinak mam ps3, prehravani z media serveru je taky nefunkcni, zacinam si myslet ze tady mam neco spatne a nebo ze delam neco blbe :) Tak ze jsem to vic studoval a nejsem jedinej komu to hodi chybovou hlasku 80028801, dost lidi s tim ma problem, mozna je problem v tom ze je to ten Divx/Xvid HD, ted zkousil mpg2 vob tak jsem zvedavej na resume :) Citovat
riddle Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Odesláno Září 2, 2008 Vse jsem prdelal do VOBu a ok, hraje to cele, jen by me zajimalo jestli se da do VOBu kdyz je hotove nejak vlozit titulky, stahl jsem si tak uiz udelany filmecek a titulky by se sikly :) dikec Citovat
Midnight Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2008 Zdravim .... potrebujem skonvertovat jedno 1080p video ktore je v MKV do MP4 ... skusam to robit cez GOTsend a po pridani videa mi vypise toto : dam Ok ... dam konvertovat... skonvertuje to, ale video nieje tam kde by malo byt..proste jak keby to ani nekonvertovalo .. :blink: co s tym ? pls .. fest by som to video cel ... je to taky dokument Planet Earth a je to v 1080p ... marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Citovat
Midnight Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2008 moze mi niekto povedat, preco mi nechce skovertovat tento program 4 gb film ? :) mkv film ... po skonvertovani (20 min cca) mi vytvori len 322 mb subor, je to ten film lenze asi 5 min z neho .... Citovat
Alert03 Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2008 Nevyresily uz jste nekdo problem s nesedici zvukovou stopou po prevodu? Ted jsem prevadel indiana jones 1080p a posunul se mi zvuk :( nevite nekdo co s tim? Citovat
DREGAN605 Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2008 Nevyresily uz jste nekdo problem s nesedici zvukovou stopou po prevodu? Ted jsem prevadel indiana jones 1080p a posunul se mi zvuk :( nevite nekdo co s tim? Jediná možnost je převést zvukovou stopu na stejné FPS jako má video, třeba z PAL 25.000 na NTSC 23.967 FPS , takže vyextrahuj audio stopu z MKV a převeď ji programem BeSweet zde můžeš stáhnout a znovu vytvoř MKV z upravenou stopou a poté převeď v GotSent. Citovat
qvinen Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2009 Zdravim, mohli byste mi pls poradit jak pridat titulky do mkv? kdy prevedu mkv do mp4 v Gotsentu, tak se mi ve vysledku titulky nezobrazi. Predem diky za pomoc Citovat
carty Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2009 Zdravím, jsem tu nováček a to jak ve světě PS3, tak v tomhle fóru, tak nechci hned moc kritizovat, ale přijde mi to že tu je víc dotazů na hromadě, než odpovědí. Pár lidí tu napsalo, že jim GotSent funguje bez problémů. ale nikdo z nich nepopsal jak ho mají nastavený, na čem (OS, PC) ho požívají. Dost lidí tu mělo dotazy, kde potřebovali pomoct s disfunkcí tohoto softu a až na jednu výjimku se neobjevila žádná rada. Mám tomu rozumět, že program prostě někdy funguje a někdy ne? ... Zkusím tedy znovu poptat jeden problém, který tu už někdo měl a nebylo mu odpovězeno : Při konverzi do MPEG2 mi to po cca 20ti minutách konvertování ohlásí uspěch, ale soubor nikde, jestli se nepletu ani volné místo na cílovém disku neubylo, jako by zkonvertoval, vytvoříl a smazal. Při konverzi do XVidu to na konci konverze zahlásí systémovou chybu v nějaké aplikaci. Věděl by někdo co s tím? Jak mám mít program nastavený? Fungují všechny jeho položky, nebo jen koverze do PS3 VOB? Díky za rady a omlouvám se za ten román... :-) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.