manek100 Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2010 ¨gotsent umi do filmu ty titulky přidat (novější verze) musis tam nekde zasktrtnout mux to vob myslim nebo tak nějak Citovat
RadaR Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2010 zkousel jsem a porad nic :( //EDIT nenutte me divat se na pc a puste me k tv :wohow: Citovat
KapaCZ Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2010 zvuk př výběru 5.1 j otřesný. Pokud vyberu 2.0 tak mi při slučování vyskočí okno ladit a nekončí se to > nefunkční! Citovat
pozitro Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2010 Já to vyřešil tak, že jsem si koupil LED Tv od samsungu, která přehrává .mkv + tíchý ext. HDD => naprosto bezhlučná metoda a naprostá spokojenost, žádná nutnost konvertování a ještě do žere ext. titulky :D Jinak co jsem předtím, dělal, tak jsem to dělal podle návodu od Han3 z PSP sekce, kde upravoval video + titulky pro PSP, akorát sem změnil rozlišení a klapalo na 100% Citovat
KapaCZ Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2010 Já už to taky neřešim. Mám convertor co mi mkv převede na mp4 za 5min a funguje to, což se o týto ..... nedá říct Citovat
Andam Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2010 a jaky to mas program, ze to udela tak rychle? dokaze tam vlozit i titulky? ja pouzivam mkv2vob a kdyz tam davam titulky tak to trva cca hodinu.. bez titulku do 15min Citovat
Lombax122 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 Nebo se na konvert vykašlete a udělejte tohle http://www.smashingdownloads.com/2009/09/06/guide-on-how-to-play-hd-content-on-your-ps3/ 100 proc učinnost narozdíl od devadesáti procent programů:) Citovat
Andam Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2011 jo tek ten ps3 server jsem zkousel, je to asi nejlepsi moznost.. ale jeden film fungoval vpohode, dalsi se sekal Citovat
Hyrlo Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2011 Kdyz to rozdelim na vic partu (kvuli FAT32), dam to do PS3, tak to potom muzu v PS3 zase spojit ? Citovat
Neeo Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2011 Kdyz to rozdelim na vic partu (kvuli FAT32), dam to do PS3, tak to potom muzu v PS3 zase spojit ? Načo to rezdelovať. Do PS3 sa dá preniesť celé video vo formáte m2ts. Stačí stlačiť trojúholník---> copy a ide to. Citovat
Hyrlo Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2011 Ale na FAT32 se nevleze soubor vetsi nez 4gb. Tak to musim rozdelit na dve casti aby se tam vlezl film co ma napr. 7gb Citovat
kejsi Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2011 tohle ja ted budu resit koupi noveho notebooku s HDMI, potom jen propojim notas s televizi a s nejakym konvertovanim je konec :D Citovat
Schimpy Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2011 Nebo se na konvert vykašlete a udělejte tohlehttp://www.smashingdownloads.com/2009/09/06/guide-on-how-to-play-hd-content-on-your-ps3/ 100 proc učinnost narozdíl od devadesáti procent programů:) Jasne media server je ok len mi prosím poraď ako tam nastavím titulky? MKV má v sebe titulky ale media server mi spustí len originálny jazyk. Tak isto neviem ako prehodiť jazykovú stopu keď je tam napr. slovenčina alebo čestina.. Citovat
buldog Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 18, 2011 Ahoj, používám na převod mkv souborů program mkv2vob, vše funguje v poho, jenom bych chtěl vědět, jak to mám udělat -když např. soubor obsahuje forced titulky a normální? Protože když to předělám ( mám nastavený output na file) tak se mi ukáž akorát ty forced titulky a normální ne. Stalo se mi to u filmu počátek - takže se mi titulky zobrazily akorát když mluvili japonsky, jinak ne. Může mi někdo poradit? Mám nastavit output na AVCHD ? předem díky za poznatky. Citovat
Mrkej_Na_Drat Odesláno Duben 29, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2013 Doporučuji program MKV2VOB http://www.videohelp.com/tools/mkv2vob Citovat
army69 Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2013 GOTSent jedině :) paradni rychlost..zatim všechno převedl, tak nevím proč teda "některým" ne ale opravdu, já jsem spokojen. dalsi verze GOTSentu zde: http://sentry23.googlepages.com/ ;) moc fajn progámek. Doporučuji !! 8) Citovat
krucko Odesláno Září 2, 2014 Nahlásit Odesláno Září 2, 2014 tak konvertovaním MKV strácate na kvalite obrazu aj zvuku stačí si cez media info pozriet bitrate videa o kolko ubudol :roll: ja to robím cez program tsMuxerR je to program ktorí nekonvertuje len mení kontajner suboru na TS. PS3 viditelné a prehratelné,aj rozdeluje subory vetšie ako 4gb :bash: fajn šikovná vecička .... pre tích čo maju CFW neni potreba žiadna zmena aplikácia SHOWTIME a SHOWTIME DISC prehrá uplne všetko :psp: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.