Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 91
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 3 months later...
Odesláno

Já to vyřešil tak, že jsem si koupil LED Tv od samsungu, která přehrává .mkv + tíchý ext. HDD => naprosto bezhlučná metoda a naprostá spokojenost, žádná nutnost konvertování a ještě do žere ext. titulky :D

Jinak co jsem předtím, dělal, tak jsem to dělal podle návodu od Han3 z PSP sekce, kde upravoval video + titulky pro PSP, akorát sem změnil rozlišení a klapalo na 100%

• 3 weeks later...
  • 5 months later...
  • 2 months later...
Odesláno
Nebo se na konvert vykašlete a udělejte tohle

http://www.smashingdownloads.com/2009/09/06/guide-on-how-to-play-hd-content-on-your-ps3/

100 proc učinnost narozdíl od devadesáti procent programů:)

Jasne media server je ok len mi prosím poraď ako tam nastavím titulky? MKV má v sebe titulky ale media server mi spustí len originálny jazyk. Tak isto neviem ako prehodiť jazykovú stopu keď je tam napr. slovenčina alebo čestina..

• 1 month later...
Odesláno

Ahoj, používám na převod mkv souborů program mkv2vob, vše funguje v poho, jenom bych chtěl vědět, jak to mám udělat -když např. soubor obsahuje forced titulky a normální? Protože když to předělám ( mám nastavený output na file) tak se mi ukáž akorát ty forced titulky a normální ne. Stalo se mi to u filmu počátek - takže se mi titulky zobrazily akorát když mluvili japonsky, jinak ne. Může mi někdo poradit? Mám nastavit output na AVCHD ? předem díky za poznatky.

• 1 year later...
  • 8 months later...
  • 8 months later...
Odesláno

tak konvertovaním MKV strácate na kvalite obrazu aj zvuku stačí si cez media info pozriet bitrate videa o kolko ubudol :roll: ja to robím cez program tsMuxerR je to program ktorí nekonvertuje len mení kontajner suboru na TS. PS3 viditelné a prehratelné,aj rozdeluje subory vetšie ako 4gb :bash: fajn šikovná vecička .... pre tích čo maju CFW neni potreba žiadna zmena aplikácia SHOWTIME a SHOWTIME DISC prehrá uplne všetko :psp:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu