merlo Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 Zdravim, mam problem, kdyz napisu "mount c ms0:\" tak mi to napise "adresar neexistuje". Chtel jsem se zeptat co tam zadavate vy pri mountovani, bez toho se to neda pouzivat... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 Zdravim, mam problem, kdyz napisu "mount c ms0:\" tak mi to napise "adresar neexistuje". Chtel jsem se zeptat co tam zadavate vy pri mountovani, bez toho se to neda pouzivat... :? Já z příkazovým řádkem u tedle aplikace nepochodim neboť mě na zadané příkazy absolutně program nereaguje tak se na něm vůbec nespustil.Až jednoho krásného dne sem si přečetl jednoho fórum a tam se přišel k extrta tipu : A stačí jenom přenést spouštěcí aplikaci daného programu přimo do ikony dosboxu a ola se to samo spustí:thanks::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 Podle mě musíš napsat mount ms0 ms0:\. Ale jak píše brians stačí přetáhnout hru na dosbox :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.