Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Volba Slim vs. Fat

budinsm

Otázka

Zdar lidi takze moje koupeni PSP se blizi tento patek mi pridou penize za prodany itemy :D takze ho hned objednam ale jeste furt sem na rozmezi kvuli lidem okolo uz vim priblizne rozdily Fat - navic Irda a Slim - navic +32mb pamet oproti Fat potom samozrejme uzsi a pak vystup k TV ... ale taky prej baterka a nekdo mi rekl ze to Slimko ma jen 1200 a nevydrzi zdaleka tolik jako Fat je to pravda protoze to by me stvalo a taky sem mel ve skole moznost zahrat si na Fatku GTA:VCS a prislo mi ze hezky sedi v ruce kdyz ma vzadu vystouply kryty ... drzi se i Slimko dobre???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0
IR u Fata bych využil akorát na přepínání TV, a stejně musíš být celkem blízko. Jinak to IR je tam na co? Na ...... Já jsem tedy pro SLIMa! Ale až budou love, tak určitě budu uvažovat taky o pořízení FATA :)

máš recht, na co je tam vlastně infraport?když je tam wifi, tak co by to kdo používal? NO, na tu televizi - celkem drahej ovladač ne?:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 0
Hej co je s tim cernym kruci? :/

Má z obou stran hladkej povrch, takže se na něm prej objevujou šmouhy. Já nevim, já jsem ho taky nikdy neměl v ruce, jenom řikám to, co řikaj některý ostatní :blink: Taky by mě zajímalo, jestli je to (a do jaký míry :) pravda).

Odkaz ke komentáři

• 0
Zdar lidi takze moje koupeni PSP se blizi tento patek mi pridou penize za prodany itemy :D takze ho hned objednam ale jeste furt sem na rozmezi kvuli lidem okolo uz vim priblizne rozdily Fat - navic Irda a Slim - navic +32mb pamet oproti Fat potom samozrejme uzsi a pak vystup k TV ... ale taky prej baterka a nekdo mi rekl ze to Slimko ma jen 1200 a nevydrzi zdaleka tolik jako Fat je to pravda protoze to by me stvalo a taky sem mel ve skole moznost zahrat si na Fatku GTA:VCS a prislo mi ze hezky sedi v ruce kdyz ma vzadu vystouply kryty ... drzi se i Slimko dobre???

Já sem pro Fatko, na slimko zatim neplánuju !:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu