will Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2006 a proc tam neni moje recenze ? :(páč si nedal práva k uveřejnění :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Únor 2, 2006 Autor Administrators Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2006 a proc tam neni moje recenze ? :( musim ji poslat opravit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2006 hele já vim že to tady je po 100 ale nemohly by jste to už zhotovit už těšim já bych pomohl ale neumim to kdyžtak můžu pomoct :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Únor 2, 2006 Autor Administrators Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2006 hele já vim že to tady je po 100 ale nemohly by jste to už zhotovit už těšim já bych pomohl ale neumim to kdyžtak můžu pomoct :oops: Vubec sem nepochopil o co jde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2006 skvělé!!!!ale když toho není ze začátku tolik,tak pro nás lamy,prosím prosím psát jak pro mimi!!!! dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Únor 3, 2006 Autor Administrators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2006 goood :-) určitě toho využiju a něco napíšujinak by se, jak už tu někdo napsal dali takhle psát recenze/cokoli a na konci měsíce (nebo dvou, podle počtu) by se to shrnulo a udělala PSP verze :-) rixi: taky tam můžeš dát tu mapu, kdybys nevěděl jak, tak ti pošlu html kód z té mé zkušební :-) stránky ahoj m. s tim ze vsechny clanky psat na web a pak to dat do magazinu neni zase ta spatny napad :) Na tu mapku se podivu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Únor 3, 2006 Autor Administrators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2006 Nedalo by se nějak udělat, aby se články (novinky et.) zobrazovali ihned, bez kontrolování? Bylo by to mnohem rychlejší. Vsem to urcte povolit nemuzu i po tobe sem musel ten obrazek upravit, ale tobe to dam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2006 Vsem to urcte povolit nemuzu i po tobe sem musel ten obrazek upravit, ale tobe to dam :) dík :-), budu si hrát na sleeplesse.... ;-) ale mám problém, nemůžu vkládat obrázky ani dělat nic, co otevírá při editaci okna - okno se mi sice otevře (mám firefox 1.5 a povoleny pop-ups), ale nic víc, je prázdné.. takže můžu jen psát, ale obrázky, vkládání odkazů, html editace nic,nefunguje.. nevíš co s tím? Nejde mi to ani v IE6... jak se ta ediatce zobrazuje tobě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2006 už je to dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2006 cus hoši to bude jen 1 číslo a výde zase o vánocích druhé vydání je březen a stale čekám na new číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2006 ale chtělo by to psat kdy vyjde další čislo a co v nem tak priblizne bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Květen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2006 až to bude tak to bude:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest terulinek Odesláno Červenec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2006 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2006 jj pspmag zname a muzem rict ze pspgamer je lepsi 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2006 jj pspmag zname a muzem rict ze pspgamer je lepsi 8)To zarucene!To nejni vubec pochyb!§ :twisted: :twisted: :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2006 Hey ona to smazala....:evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2006 Hey ona to smazala....:evil:Radsi :lol: asi nesnesla konkurenci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2006 njn je to jasny, pspgamer 4ever!! A kdy vlastne vijde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2006 njn je to jasny, pspgamer 4ever!! A kdy vlastne vijde?Pravdepodobne zitra :roll: spis pozitri nebo popozitri, kdo vi......... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2006 Aha takze za tyden :) ee ja jim (rixovi :)) verim ze se mu to brzo povede.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Červenec 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2006 s tim ze vsechny clanky psat na web a pak to dat do magazinu neni zase ta spatny napad :) Na tu mapku se podivu :) když jsme u mapky...mě se tu válí seznam a umístění prvních zhruba 600 uživatelů, sem skončil tim že nevim jak to převést do srozumitelný updatovatelný formy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.