ryder Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 Poraďte mi nejakou luxusni gamesu na psp . Uz nemam co hrat :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masta Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 Daxter :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 Poraďte mi nejakou luxusni gamesu na psp . Uz nemam co hrat :cry: Her je celkem dost je hlavně na tobě co si vemeš... Mě se líbí ted docela Lego Star Wars 2, nebo jsem před tejdne dohrál Tonyho Underground 2 Remix ten taky nebyl špatnej jinak mě vůbec neoslovila hra: Star Wars 2 -> podle mě blbost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 GTA VCS, KILLZONE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 Ja jsem ted uplne nadsenej ze hry Taitsujin , ale ta se bohuzel prodava jenom v Japonsku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 GTA VCS, KILLZONE... GTA VCS k tomu bych se taky přiklonil..... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Listopad 13, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 GTA VCS, KILLZONE... GTA VCS k tomu bych se taky přiklonil..... :) Jenze je docela drahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 GTA VCS, KILLZONE... GTA VCS k tomu bych se taky přiklonil..... :) Jenze je docela drahy 1300kc nieje podla mna vela. Tak stoji normalna hra. :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Listopad 13, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 GTA VCS, KILLZONE... GTA VCS k tomu bych se taky přiklonil..... :) Jenze je docela drahy 1300kc nieje podla mna vela. Tak stoji normalna hra. :wink: GTA VCS nestojej 1 300 ale 1 600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 GTA VCS, KILLZONE... GTA VCS k tomu bych se taky přiklonil..... :) Jenze je docela drahy 1300kc nieje podla mna vela. Tak stoji normalna hra. :wink: GTA VCS nestojej 1 300 ale 1 600 na prodejher.cz 1375Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 nhl 07,the godfather Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 Urco tekken :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 GRT VC , TEKKEN NEBO AZ VYJDE MORTAL KOMBAT :PPP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 Gripshift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 Daxter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrocanX Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 GTA VCS, LEGO star wars!!!! , a pokud chces hru na multak tak Medal of Honor, ale pozor, je to strasne kratky..asi dve hodiny cistyho hrani a mas single hotovej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Listopad 14, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 Daxtera sem mel a dohral sem ho , neni neco jako SSX ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 Tony Hawk Underground 2 REMIX dosti rulezzzni hra a lepsi jak SSX....Nebo pockej az vyjde novej Tony Hawk Project8 to bude jeste lepsi (doufam). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Listopad 14, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 Tony Hawk Underground 2 REMIX dosti rulezzzni hra a lepsi jak SSX....Nebo pockej az vyjde novej Tony Hawk Project8 to bude jeste lepsi (doufam). a kdy vyjde project8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 Tento mesic...By mel vyjit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 wow, no tak na project8 se dost tesim! podle toho co sem zatim cet, taak to bude fakt nehorazna smazba 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 Jo bomba to bude ten P8, ale mám obavy že "u nás" bude krapet očesanej :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.