Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problémy s 3.90, aneb výdrž baterky ve "sleep módu"

Otázka

Odesláno

Tak a teď jsem se naštval. S 3.80 jsem měl problém, že se při načtení složky s obrázky XMB menu rapidně zpomalilo, ačkoli fachčilo na frekvenci 333... Nainstaluju tedy 3.90, problém zmizel, ale ouha.... Hraju hru, baterka má výdrž 50 minut, prcnu to do sleepu a doma zkouším zapnout a "govno govno, řekl princ"... Prostě ne. Musím podotknout, že se to pokaždé stalo při spuštěné hře "Pursuit Force", takže možná, že je problém i v tom, ale spíš to bude firmwarem.... Dá se nějak stáhnout fw na 3.71, aniž bych musel dělat pandoru atd.???

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

no podle me je to blbost protoze ve sleep modu psp je jako vyplne snad nejede akorat drzi na ulozene pozici psp nechavam uplne porad ve sleep modu a nidky se mi nic takoveho nestalo jako nechci rikat ze to nemuze byt pravda ale podle me je to blbost ze se psp ve sleep modu vybiji a kdyz uz tak tak minimalne ze to nepoznas nevim pockam na nazor ostatnich ale urcite to nebude zmenou fw ze by to takto bylo

• 0
Odesláno

PSP se ve sleepu vybíjí mnohem více, než když je vypnuté. Zkus to prcnout do sleepu, když ti bude zbývat pár minut. Pak to po pár hodinách zapni a uvidíš, že se nerozběhne. Pak to při tom samém zbztku zkus natvrdo vypnout a po stejné době zapnout a uvidíš, že se PSP zapne...

Jinak dříve mi to fakt nedělalo, ale co mám 3.90 a hraju Pursuit Force (americkou verzi), tak je to pořád. Třeba včera jsem měl baterku na 85 procent, hodím na noc sleep a ráno byla úplně mrtvá....

siki napsal:
no podle me je to blbost protoze ve sleep modu psp je jako vyplne snad nejede akorat drzi na ulozene pozici psp nechavam uplne porad ve sleep modu a nidky se mi nic takoveho nestalo jako nechci rikat ze to nemuze byt pravda ale podle me je to blbost ze se psp ve sleep modu vybiji a kdyz uz tak tak minimalne ze to nepoznas nevim pockam na nazor ostatnich ale urcite to nebude zmenou fw ze by to takto bylo
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu