Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
parkour sem chtel zdycky umet ale tak nekdy se zacit musi a v lete je to nejlepsi v zime je to tak na rozbiti huby nebudu preci nekde v zimni bunde preskakovat kupu snehu pod kterym zjistim ze je zarazeny klacek a ja na nej skocim a natrhnu si pr*** v zime to nema smysl nej j to v lete sice to vic bolii ale tak prece jenom je to lepsi v lete a nej je to uplne v telocvicne ale tak kde si ve zline jen tak pronajmout levne telocvicnu

cuzz ja su taky ze Zlina a chtel bych to zkusit:D...slysel sem ze se neco podbneho dela na Sokolovne...kamos tam delal gymnastiku a pry tam delali aji parkoure...aale to je 5let zpatky:D

• Odpovědi 80
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Nejdriv se koukni na svy !

..mely.. - HA HA HA -- no nevim kdo patri do ty party hovad .. :)

no ja rikam ze nemam rad cestinu a alespon neni tak viditelna jak ty co tu pisete vy jednoduse mam ted o parkuracich svy mineni ale to uz je OT

a hlavne ja to nepsal tak aby mi tam nakej stoural nahodou nenasel chybu , ale fakt napsat skouset to e jak z 1. tridy:roll:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Odesláno

ČÁU!!!

Dneska je trénink na Vltavský tak mě napadlo vás pozvat, kldně to jen okouknout...:

KDE: Vltavská (můžete tam jet metrem nebo tramvají), nahoře nad trafikou (vyjdete z metra z budovy a zatočíte vlevo a uvidíte trafiku (protě taková budka...), půjdete pořád rovně podél ní a narazíte na schodiště po svý levý ruce, vyjdete ho a tam se uvidíme)

V KOLIK: 15:00, pokud se cca 10 min zpozdíte, nevadí, budem tam skákat.

CO PAK: Asi se přesunem na 6ižkov kde mam vyhlídnutý nějaký spoty, pak ještě možná na Koh-i-nor,

Nebojte se přijít, rád uvidim každýho, cos e o parkour aspoň zajímá a rád pomůžu s technikama attack...

Pokud byste měli zájem či problém, že jste nás nenašli či něco takovýho, pište či volejte na číslo 774872569!

Těšim se a doufam že příjdete!

Odesláno

Já parkour dělam proto že mě to baví a protože mi hodně dává, nikdo nedělá parkour jenom proto, aby byl "master" moc dlouho, protože je to fakt dřina. Místo paření an psp si zlepšuju fyzičku, poznávam nový kámoše traceury a užívam si každou další výzvu kterou mi pk přinese.

PS: Už dam monkeyho přes zeď vysokou mě až ke krku!

A co vy?

Odesláno
To de já o 5 mín......sport o ničem to neni..:dozey:ale tvůj názor je tvůj názor

ne jako je to o necem , ale ne pro me. ja vim nekomu se treba libi ten pocit volnosti atd. jenze to me nelaka ja sem uvazova ze by to mohla bejt sranda ,ale je u toho moc zraneni to radsi budu jezdit na sk8 na kole tam se mi taky muze neco stat ale neni to tak pravdepodobny.......

Odesláno
ne jako je to o necem , ale ne pro me. ja vim nekomu se treba libi ten pocit volnosti atd. jenze to me nelaka ja sem uvazova ze by to mohla bejt sranda ,ale je u toho moc zraneni to radsi budu jezdit na sk8 na kole tam se mi taky muze neco stat ale neni to tak pravdepodobny.......

nic se ti nestane když budejš "jezdit", když budeš něco zkoušet, tak neboj příjde to :D

Odesláno

To PSP: Něco ti řeknu: v pk jsou o hodně lepší lidi než nějaký skejťáci protože tě nehecujou do něčeho co víš, že nedáš. Skejťáci, když se vymeleš, se ti zasmějou a ještě tě poflušou.

Nechci ti brát názor ale pk je i filosofie jak žít život, mně to moc pomohlo, k těm svalům, k pk potřebuješ malý ale pevný svaly, žádný giganty se kterýma nemůžeš dát ani underbara...

To s tim mastrem, to jsem nemyslel vážně, myslel jsem si že by vás to mohlo povzbudit (i když jsem za mástra byl před holkama xD).

Navíc ke skejtu atd...potřebuješ hrozně moc prachů, k parkouru si akorát koupíš boty a skáčeš do alelujá...

Navíc pro mě je už pk jako droga, život je o tom překonávat překážky a jít dál, mně to tak naprosto vyhovuje a řídím se tím.

K zraněním: je jich o hodně méně než u skejtu, rapidně míň, pokud si myslíš že arkour jsou saltíčka a že přes zábradlí dáváš stojku a ještě s otočkou a malíčkem v nosu, pleteš se.

V parkouru je výzva, každý krok si musíte vyměřit, naučit se ho a zlepšovat, s tim vám pomohou i další traceuři a já si takhle našel spoustu kámošů.

Pokud máš i další své názory, klidně mi je sem zděl, rád ti je vyvrátím...xD

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu