caesar Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2008 parkour sem chtel zdycky umet ale tak nekdy se zacit musi a v lete je to nejlepsi v zime je to tak na rozbiti huby nebudu preci nekde v zimni bunde preskakovat kupu snehu pod kterym zjistim ze je zarazeny klacek a ja na nej skocim a natrhnu si pr*** v zime to nema smysl nej j to v lete sice to vic bolii ale tak prece jenom je to lepsi v lete a nej je to uplne v telocvicne ale tak kde si ve zline jen tak pronajmout levne telocvicnu cuzz ja su taky ze Zlina a chtel bych to zkusit:D...slysel sem ze se neco podbneho dela na Sokolovne...kamos tam delal gymnastiku a pry tam delali aji parkoure...aale to je 5let zpatky:D Citovat
schmeizie Odesláno Březen 17, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2008 my s kamosema jen tak ze srandy sem tam zaskacem po strechach Citovat
Dzunk Odesláno Březen 17, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2008 Nejdriv se koukni na svy ! ..mely.. - HA HA HA -- no nevim kdo patri do ty party hovad .. :) no ja rikam ze nemam rad cestinu a alespon neni tak viditelna jak ty co tu pisete vy jednoduse mam ted o parkuracich svy mineni ale to uz je OT a hlavne ja to nepsal tak aby mi tam nakej stoural nahodou nenasel chybu , ale fakt napsat skouset to e jak z 1. tridy:roll: Citovat
WoKo_O Odesláno Březen 18, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Březen 18, 2008 podotykam ze parkour neni o skakani ze tri metrovejch vejsek...parkour je umeni prekonat prekazku...skakani tam taky patri ale neni to o skakani jak si hodne lidi mysli...tomu se rika free running...tam se zapojujou salta,premety atd... Citovat
jak.to Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2008 Je tu někdo z Prahy kdo dělá parkour??????????? Citovat
k3vadros Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2008 No, na parkour mě baví se koukat...a pokud jde o aktivní provozování... http://youtube.com/watch?v=O9ZfMXcvWuc *Je to legrace, samozřejmě to nemá s parkourem nic společného :lol: Citovat
hipox Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2008 Hey, pk is the best, nějaký pk hesla tu dejte, moje jsou: V parkouru neni žádné kdyby. Parkour dává křííídla. prostě dejte na mě a začněte s parkourem, budete za mastery, kondička rapidně poroste a vůbec... Citovat
petrla Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2008 tad máš plno hesel : ttp://www.parkour.cz/forum/viewtopic.php?t=153&highlight=hesla Citovat
jak.to Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2008 prostě dejte na mě a začněte s parkourem, budete za mastery, kondička rapidně poroste a vůbec... Si z Prahy?????..no koneečně..........já nvm jak začít....:) Citovat
hipox Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2008 ČÁU!!! Dneska je trénink na Vltavský tak mě napadlo vás pozvat, kldně to jen okouknout...: KDE: Vltavská (můžete tam jet metrem nebo tramvají), nahoře nad trafikou (vyjdete z metra z budovy a zatočíte vlevo a uvidíte trafiku (protě taková budka...), půjdete pořád rovně podél ní a narazíte na schodiště po svý levý ruce, vyjdete ho a tam se uvidíme) V KOLIK: 15:00, pokud se cca 10 min zpozdíte, nevadí, budem tam skákat. CO PAK: Asi se přesunem na 6ižkov kde mam vyhlídnutý nějaký spoty, pak ještě možná na Koh-i-nor, Nebojte se přijít, rád uvidim každýho, cos e o parkour aspoň zajímá a rád pomůžu s technikama attack... Pokud byste měli zájem či problém, že jste nás nenašli či něco takovýho, pište či volejte na číslo 774872569! Těšim se a doufam že příjdete! Citovat
Dzunk Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2008 hipox: jestli to delas jen abys byl master tak te lituju..... Citovat
jak.to Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2008 hipox: jestli to delas jen abys byl master tak te lituju..... Jakou má tohle souvislost s pk.....Proč by to dělal aby byl master?.......:dozey:...skoro nikdo to nedělá proto aby byl ,,master,, dyž ví co ho přitom čeká:dozey: Citovat
hipox Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2008 Já parkour dělam proto že mě to baví a protože mi hodně dává, nikdo nedělá parkour jenom proto, aby byl "master" moc dlouho, protože je to fakt dřina. Místo paření an psp si zlepšuju fyzičku, poznávam nový kámoše traceury a užívam si každou další výzvu kterou mi pk přinese. PS: Už dam monkeyho přes zeď vysokou mě až ke krku! A co vy? Citovat
Dzunk Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2008 no tady si to psal...prostě dejte na mě a začněte s parkourem, budete za mastery, kondička rapidně poroste a vůbec... jako ja vam vubec nakej párkůr neberu , ale zda se mi lepsi posilovat , mas vetsi svaly fyzicku taky. schvalne zkus kolik udelas kliku...... Citovat
jak.to Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2008 . schvalne zkus kolik udelas kliku...... Kolik ty?:D Citovat
corvette Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2008 parkour je v pohode ale jeste vedet jak s nim zacit...zatim jen normalne posiluju ale to me nebavi lepsi je delat neco co te bavi a zaroven posilovat atd... Citovat
steven Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2008 to PSP:nechci te jakkoliv otravovat, ale otravuju te... to jsou tvoje slova... jinak parkour best a k tem heslum pridam: impossible is nothing.(viz. nike) Citovat
Dzunk Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2008 Kolik ty?:D 70 normalnich kliku v jednom kuse vic sem ejste nedal. podle me je to stejne sport o nicem :D muzete mi nadavat ,ale muj nazor mi brat nemuzete Citovat
jak.to Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2008 70 normalnich kliku v jednom kuse vic sem ejste nedal. podle me je to stejne sport o nicem :D muzete mi nadavat ,ale muj nazor mi brat nemuzete To de já o 5 mín......sport o ničem to neni..:dozey:ale tvůj názor je tvůj názor Citovat
Dzunk Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2008 To de já o 5 mín......sport o ničem to neni..:dozey:ale tvůj názor je tvůj názor ne jako je to o necem , ale ne pro me. ja vim nekomu se treba libi ten pocit volnosti atd. jenze to me nelaka ja sem uvazova ze by to mohla bejt sranda ,ale je u toho moc zraneni to radsi budu jezdit na sk8 na kole tam se mi taky muze neco stat ale neni to tak pravdepodobny....... Citovat
narliza Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2008 ne jako je to o necem , ale ne pro me. ja vim nekomu se treba libi ten pocit volnosti atd. jenze to me nelaka ja sem uvazova ze by to mohla bejt sranda ,ale je u toho moc zraneni to radsi budu jezdit na sk8 na kole tam se mi taky muze neco stat ale neni to tak pravdepodobny....... nic se ti nestane když budejš "jezdit", když budeš něco zkoušet, tak neboj příjde to :D Citovat
Lomykar Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2008 Parkout? Nejlepší věc, jak si natřískat hubu :D Citovat
matwej Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2008 psp: jak rekl narli pokud budes jen "jezdit" tak se ti toho asi moc nestane, i kdyz podle toho jak mluvis...:D....ale "jezdeni' te za chvilku prestane bavit...a pak se dockas..a mnohem castejs nez u pk...rikam jako nekdo kdo jezdi na skejtu a pul roku se snazi o pk :D Citovat
hipox Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2008 To PSP: Něco ti řeknu: v pk jsou o hodně lepší lidi než nějaký skejťáci protože tě nehecujou do něčeho co víš, že nedáš. Skejťáci, když se vymeleš, se ti zasmějou a ještě tě poflušou. Nechci ti brát názor ale pk je i filosofie jak žít život, mně to moc pomohlo, k těm svalům, k pk potřebuješ malý ale pevný svaly, žádný giganty se kterýma nemůžeš dát ani underbara... To s tim mastrem, to jsem nemyslel vážně, myslel jsem si že by vás to mohlo povzbudit (i když jsem za mástra byl před holkama xD). Navíc ke skejtu atd...potřebuješ hrozně moc prachů, k parkouru si akorát koupíš boty a skáčeš do alelujá... Navíc pro mě je už pk jako droga, život je o tom překonávat překážky a jít dál, mně to tak naprosto vyhovuje a řídím se tím. K zraněním: je jich o hodně méně než u skejtu, rapidně míň, pokud si myslíš že arkour jsou saltíčka a že přes zábradlí dáváš stojku a ještě s otočkou a malíčkem v nosu, pleteš se. V parkouru je výzva, každý krok si musíte vyměřit, naučit se ho a zlepšovat, s tim vám pomohou i další traceuři a já si takhle našel spoustu kámošů. Pokud máš i další své názory, klidně mi je sem zděl, rád ti je vyvrátím...xD Citovat
DarthZelda Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2008 Tak jste mě navnadili - pomalu, ale jistě do toho lezu (: Ale ne po hlavě - jak bylo někde psáno, pěkně od posilování... A že mám co zlepšovat... Jen je mi celkem líto, že nemůžu na ostravské tréninky - tou dobou máme zkoušky s kapelou (: Ale - jak jsem psal - stejně potřebuju celkem dost posílit (: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.