Daxter Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Taky uvažuji, že bych s tím začal, pokud je tu někdo z Opavy a okolí, kdo by měl zájem o společné tréninky, ať se ozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 No tak já něco umim třeba : vault , speed vault , kotoul , a ted newim co to je ale jsou dve tyce jedno dole jedna vejs a chtnete se za tu nahore a podjedete mezi něma , pak skoušim ve škole Tic Tac ale ten mi skoro nejde :D :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 PArkour je super ale potom co se kamos brutalne rozsekal sme toho asi neak nechali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Kamoš ho dělá, a Okrsek 13 se mi líbil, možná taky začnu :cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SilentB Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Jak zde už pár "chytrých" lidí napsalo, Parkour je hlavně o posilování a přemýšlení o překážkách. Není to o tom, že si někdo zkusí pár triků a oslňuje s tím kamarády. Je velice důležité se tréninku věnovat pravidelně a intenzivně a psychická stránka je také důležitá. Prostě se tomu člověk musí věnovat na plný úvazek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozt Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Podle me je lepsi 3run.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.