tekken90 Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 According to documents sent to the FCC on February 14th, it appears as though Sony is attempting to change the specifications of the PSP. The company is requesting a change for "AK8PSP2001." That looks like the PSP-2000 series to us. The document states that "we change parts other than a wireless module. This is not to cause any modification to the mentioned electric characteristics and RF characteristics."The other documents on the FCC site are rather unhelpful, as they demonstrate the various radio capabilities of the PSP. What changes will be made to the PSP are unclear at the moment, but we'd postulate that these are simple cost-reducing measures, and is not indicative of a new PSP series. Why? Sony would most likely file a new model number altogether in that regard. We doubt Sony will give specifics regarding this situation, but stay tuned for any new developments. Sony dokumenty ohledně nového PSP https://fjallfoss.fcc.gov/oetcf/eas/reports/ViewExhibitReport.cfm?mode=Exhibits&RequestTimeout=500&calledFromFrame=N&application_id=240622&fcc_id=%27AK8PSP2001%27 -------------------------------------------------------- Bude to PSP Slim jen s novými součástkami (základní deska, Wi-Fi modul, ... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 popřemýšlim o koupi,ale nevíte někdo kdy vyjde?;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 popřemýšlim o koupi,ale nevíte někdo kdy vyjde?;) Bude to vlastne stejne ;)...ale treba upravi nejakou cast tak ze nepujde pandora :(...kdo vi... jinak...novy wifi modul...to by byla kraasa kdyby se snim dalo louskat wepky! :)...panejo :)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 Bude to vlastne stejne ;)...ale treba upravi nejakou cast tak ze nepujde pandora :(...kdo vi...jinak...novy wifi modul...to by byla kraasa kdyby se snim dalo louskat wepky! :)...panejo :)... Co myslíš tím louskat wepky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 on mysli ze novym modulem se dostanes na psp pres wep zabezpeceni :D:D:D jak naivni predstava :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 no wepky, já když se chci tady u mě připojit tak mám sice 90-100% signál, ale ochrana mi píše not supported a nejde to ani s notebookem, takže by to musel bejt super wifi modul všechny ochrany znajcí a louskající Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.