Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

White nebo Black?

ViCktor

Otázka

Pŕíští týden kupuju PSP a nemůžu se rozhodnout jeslti Piano Black nebo Ceramic White.

Od Piano Black mě odrazuje povrch který je lesklý, a je na ném videt každý otisk prstu. Na druhou stranu jsem white neviděl na živo ale podle screenů je povrch jiný. Jsem celkem nerozhodný a bral bych raději black, ale jak řikám ten povrch mé odrazuje.

1-Jde Piano Black zbavit "čmouh" pomocí hadŕiku? (Myslím tím "jestli to musím leštit jako blázen nebo to staći hadŕikem jen pŕejet".)

2-Je po néjakém ćase na White vidět nečistota? (Tíim myslím více než na Black)

3-Možná trośku lame otázka ale může White po čase "zežloutnout" (Podobné jako case od PC.) :ziped: :ziped:

4-Váš názor na Jednotlivé Barvy by se hodil. Děkuji

PS: Silver jsem okamźite zavrhl. (Přijde mi že v té barvé vypadá PSP dost levně a plastově.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

pcha prej ze cernej ma kazdej ja ho teda mam jo ale kdyz se koukam na komentare maj vsichni silver a white silver ma 30% lidi white ma 40% lidi a black ma 30% lidi je to sice klasika ale po fat(co je jen cerne) je na case udelat zmenu ja mam black otisky prostu sou na nem fakt videt a hadrikem se daj smest jednim tahem pokud ti nevadi prach kterym je zasypano L&R a display tak je black v pohode je to na tobe

Odkaz ke komentáři

• 0

Myslim ež by jsi si měl koupit black(černý) sice jako čmohy moc viddt nejsou jen na světle(žárovka) ale jako když hodíš white na zem obtisskne se ti to co bylo an zemi a bude víc vidět odřenina na black to není tak vidět no prostě doporučuji ti PSP Black

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu