Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

White nebo Black?

Otázka

Odesláno

Pŕíští týden kupuju PSP a nemůžu se rozhodnout jeslti Piano Black nebo Ceramic White.

Od Piano Black mě odrazuje povrch který je lesklý, a je na ném videt každý otisk prstu. Na druhou stranu jsem white neviděl na živo ale podle screenů je povrch jiný. Jsem celkem nerozhodný a bral bych raději black, ale jak řikám ten povrch mé odrazuje.

1-Jde Piano Black zbavit "čmouh" pomocí hadŕiku? (Myslím tím "jestli to musím leštit jako blázen nebo to staći hadŕikem jen pŕejet".)

2-Je po néjakém ćase na White vidět nečistota? (Tíim myslím více než na Black)

3-Možná trośku lame otázka ale může White po čase "zežloutnout" (Podobné jako case od PC.) :ziped: :ziped:

4-Váš názor na Jednotlivé Barvy by se hodil. Děkuji

PS: Silver jsem okamźite zavrhl. (Přijde mi že v té barvé vypadá PSP dost levně a plastově.)

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

pcha prej ze cernej ma kazdej ja ho teda mam jo ale kdyz se koukam na komentare maj vsichni silver a white silver ma 30% lidi white ma 40% lidi a black ma 30% lidi je to sice klasika ale po fat(co je jen cerne) je na case udelat zmenu ja mam black otisky prostu sou na nem fakt videt a hadrikem se daj smest jednim tahem pokud ti nevadi prach kterym je zasypano L&R a display tak je black v pohode je to na tobe

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu