netw0r Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 musíš otočit kruhem doprava na 36, doleva na 10, doprava na 59 a doprava na 97 je to na čas a nesmíš to přejet ty čísla,jinak znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Ksakru. Hrál to vůbec někdo? Nebo se tu jen neumí/nechce odpovídat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 musíš otočit kruhem doprava na 36, doleva na 10, doprava na 59 a doprava na 97je to na čas a nesmíš to přejet ty čísla,jinak znova Mno to prave zkousim ale nejak se mi to nedari:D:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Hoj, potreboval bych navod na Final Fantasy. Zasekl jsem se v dungeonu u Elfske vesnice. Potreboval bych alespon nejakou mapku. Porad se tam motam jak vitr v bedne. Jinak je podle me naprosto zbytecne psat navod na FFVII, kdyz uz deset let existuje. Kdyz uz, tak aspon jednicku az petku. Ty jsem nikde nenasel. Alespon ne v cestine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 1. souhlasim s SowaGAY 2. hrál jsem jen FF7 je to fakt dobrá hra. 3. jak jako FFteam co se tam bude dělat ...? jaká bude ta soutěž možná bych to začal hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.