Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Koupit NDS?

Zweimal

Recommended Posts

nazdar uz dlhsiu dobu rozmyslam ze kupim nejaky Handheld zo zacitaku som si bol isto rozhodnuty pre PSP no teraz ma zaujalo aj NDS teda je nanho vela hier a hlavne tie Japonske RPG-cka ako Final Fantasy,Zelda....ja som nikdy predtym velmi take hry neobluboval no vela ludom sa to paci a tak mozno by sa zapacilo aj mne zase na druhu stranku som zazrany do MGS ktory je iba na PSP a kedze si mozem dovolit iba jednu konzolu chcel by som sa spytat ktoru by ste mi doporucili dufam ze som to dal do spravnej sekcie... :bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tohle je tezky, oni maj obe konzole svoje kouzlo a zalezi na tobe co te bavi vic, my ti tezko nako pomuzeme co pro tebe bude lepsi volba, maximalne te tady lidi budou presvedcovat k tomu co oni zrovna za konzoli maji, takze to asi udelam i ja tak, di do PSP, za ty prachy paradni stroj a graficky paradni hry, ted tomu nasadi korunu God of War s Flatoutama. Jestli si chces uzivat hry po graficke strance a mit v kapse masinu di do PSP, jestli si chces uzivat jednoduchy a zabavny hry typu mario di do NDS, nevim jak jinak ti poradit co vybrat, prevaha tady podle me bude stejne PSP

Nejlip obe konzole, jestli jen jednu z nich, ja ti rikam PSP :psp: :)

Odkaz ke komentáři

Řeknu takle

PSP

PSP=Mnohonásobně lepší grafika a nový hry

Výhody:Leší grafika,Výkon,Lepší hry(Novejší)

VS

NDS

NDS=Špatná grafika,Staré hry(KLasiky)

Výhody=1hra napojí se na ní třeba 10hráčů a stačí aby jí měl jen jeden

Výhra:PSP SLIM

Odkaz ke komentáři

cau....ja sem vlastnik obou konzoli o kterych se tady bavime,.....kdyz chces aspon trosku realnou grafiku tak si kup psp!jestli te bavi mario FF a zelda tak bez do dska, a nevadi ti trosku slabsi grafika(ale zase pekne vykresnena!)takze asi takhle odeme:)...jestli si chces poradne zahrat kup si oboji a tyto dve konzole se ti budou ohromne doplnovat!:PSP: :NDS: :)

Řeknu takle

PSP

PSP=Mnohonásobně lepší grafika a nový hry

Výhody:Leší grafika,Výkon,Lepší hry(Novejší)

VS

NDS

Výhra:PSP SLIM

nemuzu souhlasit!
Odkaz ke komentáři

Jako vlastnik obou konzoli mohu shrnout sve subjektivni poznatky (ackoli uz jsem to tu jednou psal), snad ti to pomuze pri vyberu.

NDS vyhody proti PSP

- delsi vydrz baterie (vice nez 10h proti 5h)

- mensi velikost v zavrenem stavu

- mnohem mensi hry (na stejne velkou kartu se vejde 10x vice her)

- lepsi 2D chodicky, logicke hry a tzv party games

PSP vyhody proti NDS

- vetsi display a podstatne lepsi grafika

- vyrazne lepsi zvuky

- sirsi moznosti vyuziti (vetsina veci jde i na NDS ale neni to tak prakticke)

- lepsi bojovky, akcni 3D hry a zavodni hry

Rozhodne je idealni mit obe konzole;-)

Obe tyto tvrzeni jsou nesmysl;-) Na NDS vychazi stejne nove hry jako na PSP - dokonce jich vychazi vic. Na druhou stranu multiplayer, tak jak je popisovan nabizi pochopitelne i PSP:-)

Odkaz ke komentáři

dakujem velmi pekne vsetkym za rady no teda ja by som rad zahral na tom NDS ale u nas v okoli ho nik nema a je to dost pochopitelne aj predaj v nasich krajinach CZ/SVK NDS je velmi slaby zato v Japonsku ho kupuju ako rozky.... na PSP som hral a je to lepsie ako som cakal ale pocul som uz nazory ze na PSP uz nebdue vela hier petoze vyvojari nehcu nato nic robit preto im to nic nevynasa t.j vsetci stahuju ISO co si myslim ze je scasti pravda ale uz aj doteraz je velmi vela hier na PSP je mi jasne ze vlastnik PSP mi neporadi NDS ale aj za taky nazor dakujem prave som potreboval nazor od takych co maju oboje konzoly...este raz diky ja sa uz hadam nejako rozhodnem

no ale vlastnim PS3 a myslim ze by sa mi ktomu PSP celkom hodilo

Odkaz ke komentáři

Pro metuj na NDS sice vycháezjí nové hry jako na psp ale s jakou ga=Grafikou a jako super maria na psp nenejdeš(S gba nbo jinym emluatorem ano)Jo a ono jde abych já meěl npříklad(na psp) cod:roads to victory a ty jse ke mě připojíš jo?
Ja sam uvadim, ze NDS hry maji mnohem slabsi grafiku. Ovsem nejedna se v zadnem pripade o stare hry.

S PSP se k tobe mohou pripojit dalsi hraci stejne jako u NDS. Je treba aby hra podporovala tzv ad-hoc mode. Vetsina her tuto moznost ma.

Odkaz ke komentáři

já vlastnil NDS asi nejkratší dobu v ČR :)

deset až dvacet minut a už je na Aukru......PSP mám skoro 3 roky......mě NDS vůbec nevzalo.....nehledě na to, že je PSP multimediální........

toť můj osobní názor :)

taky jsem vlastnil

XBOX360 (24 hodin)

Wii (2 měsíce)

takže NDS utvořilo osobní rekord :)

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

deset až dvacet minut a už je na Aukru......PSP mám skoro 3 roky......mě NDS vůbec nevzalo.....nehledě na to, že je PSP multimediální........

taky jsem vlastnil

XBOX360 (24 hodin)

Wii (2 měsíce)

Hm...Ty jsi ,ale rychlík! Jinak já osobně dávám taky přednost PSPčku.Hlavně z důvodu přehrávání filmů.Ovšem ted si rád na DSku zahraji super hru Ninja Gaiden Gragon Sword.Spolu s GoW jsou to jarní HITY na handheldy.
Odkaz ke komentáři

Sem vlastník DSka, je to pěkný strojek, sice grafika slabší jak u PSP (hrál sem na něj) ale zase si vyhraješ kolikrát s dotykáčem. Některé hry jsou na něm pecky a vyvojáři jej zapojují víc a víc do dění her.

PSP je multimediální konzole - filmy. mp3, obrázky...atd. dobrá grafika, ale nehledej na něm pokemony :-D

Tyto 2 konzole jsou obě užasné a hlavně jsou nesrovnatelné. Když někdo hází špínu na DSko protože má PSP tak ho nechápu (a nebo na opak) Jak může někdo srovnávat auto a motorku? obě věci mají svůj styl, na obou věcích se vývojáři snaží upřednostnit jejich kvality...

Ať tak nebo tak, neprohloupíš, možná tě to bude pak mrzet, ale třeba o prázdninách nějaká brigádička bude....

JInak nejlepší by bylo, kdyby DSko bylo graficky vyspělé jako PSP, bylo multimediální a hlavně si zachovala své 2 displeje. Pak by tato new konzole dobyla podle mne svět a jen těžko by hledala sebemenší konkurenci....

Odkaz ke komentáři

Já vlstnim PSP a baví mě víc jak jakákoliv konzole co sem kdy měl...grafika,disajn,multimedia :)

nikdy sme nebyl fanoušek her tipu Super Mario atd takže mi to nevadí

jediné co mě drtí že na NDS vyšla hra ASSASSID´S CREED a na PSP ne ??? :( doufám že to přijde

jinak di do PSP :)

Odkaz ke komentáři

Já jsem řešil podobnej problém jako ty. Zprvu jsem si myslel, že si radši koupim DSko (hlavně kvůli dvěma displejům a dotykovýmu displeji), nakonec jsem si ale řekl, že by pro mě bylo PSP lepší (displej - grafika, multimediálnost...) Kromě toho, PSP ti vyjde finančně mnohem líp (když si stahuješ isa... :) )

Takže já osobně si určitě koupim PSPčko, teď už jenom hledám kde ho výhodně koupit. :psp:

Odkaz ke komentáři

Já jsem řešil podobnej problém jako ty. Zprvu jsem si myslel, že si radši koupim DSko (hlavně kvůli dvěma displejům a dotykovýmu displeji), nakonec jsem si ale řekl, že by pro mě bylo PSP lepší (displej - grafika, multimediálnost...) Kromě toho, PSP ti vyjde finančně mnohem líp (když si stahuješ isa... :) )

Takže já osobně si určitě koupim PSPčko, teď už jenom hledám kde ho výhodně koupit. :psp:

Já si před rokem koupil PSP - za nějakou dobu jsem ho prodal, protože tam nebyly žádné hry (ne jak teď, když vyšlo GoW a Crisis Core).

Teď přemýšlím o NDS - strašně mě lákají ty hry :)

Finančně lépe vyjde NDS - je levnější a hry na karté zabírají mnohem méně => na kartu se jich vleze více jak na PSP.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
Musím protestovat !

PSP vydrží až 7 hodin !!!!!

Pokud je vyplé tak i možná celý rok :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

tak jestli si koupis vetsi baterku tak to jo. :P jako zakladni baterie ma slimko 1200 mAh. ale sezenes i 2400 mAh a na feta i 3600 mAh. a pak to mas i na 3 dny pekneho hrani :D, teda jestli nejses zavyslak :P

taky jsem vlastnil

XBOX360 (24 hodin)

Wii (2 měsíce)

hahahahah kamarade ty ses fakt moc xD ty si penez teda asi moc neuzijes co :D s tim DSkem si mohl skusit vratit druhy den :D. Ale fakt si me pobavil :D :cheesygrin::cheesygrin::roll::bash:

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Mám oba handheldy a můžu asi řlíct tohle: Nevšímej si lidí co říkaj "OLOLO HRY PRO DĚTI NDS SUX XDDD", oni jsou totiž ti infantilní trotlíci :). Dokazování své mužnosti hraním mít pdole mě de jenom "cool a krvavých" her? No tak:roll:. A stejně ,drtivá většina těch "infatilních" her je sto krát lepších než těch "cool" her na PSP (a DS). DSko bude (asi) mít delší životnost než PSP, jelikož DSko je mnohem více prodávaný než PSP. Nikdy jsem nevyužil přehrávání filmů (obrazovka příliš malá), ani přehrávání hudby (moc velké do kapsy) a internet snad jednou.

Abych to zarovnal:

Jestli máš rád hry jako GTA, Gran Turismo, Metal Gear ect, jdi do PSP.

Jestli máš rád hry jako Zelda, Mario, Metroid ect, jdi do NDS.

Odkaz ke komentáři

Me by zajimalo, kdy uz konecne prijdete na to, ze na podobnou otazku proste neexistuje absolutni odpoved (tedy NDS / PSP). Jedinym resenim je koupit konzole obe jako wringer nebo sveho casu ja a posoudit sam na sobe, co mi vyhovuje lepe. Pokud si pre koupi nekdo klade podobnou otazku, tak bude litovat kdyz koupi PSP, ale stejne bude litovat i kdyz koupi NDS. Pokud totiz tu druhou konzoli nebude mit doma, velmi snadno podlehne lakani typu: "jo, kdybys tak mohl videt GOW" ; "jo, kdybys mohl hrat Maria" a nakonec onen clovek podlehne, proda prvni konzoli a koupi druhou (pochopitelne s financni ztratou). Az bude mit tu druhou konzoli, tak si uvedomi, ze prvni byla stejne lepsi a tak tu druhou proda a znovu si sezene tu prvni (opet s financni ztratou). Takze rada na zaver: Bud si nikdy ani na okamzik nepripustte podobne zvazovani nebo jdete rovnou do obou alternativ;-)

Odkaz ke komentáři

PSPj sem mel 5krat.Poprvi pul roku a pak jsem ho prodal pak se mi zacalo stejskat a zase jsem ho koupil asi za mesic.. no a pak jsem to vzdicky prodal.Asi se mi stejska po starych peknych 2dcek a 3decek ve stylu mario,pacman,Kyrandie atd.. jsou to stare hity (prosimvas ne na nds ale na PC 486stka) touzim zase zavspominat a proto tu jsou i takovyhle konzole jako NDS, ktery davaji velike kouzlo do jakekoliv doby.A teky si chci zahrat pokemony :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu