jinek Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Moj podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PapieR_cz Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Ja uz tam jsem,jen tak pro update viz podpisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 neslo by tady v tom seznamu nejak oznacit podle toho kdo je naspany ze dostal ban ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rengen Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Taky bych se pridal,viz podpis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demaria Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Asi jsem blbej,ale nezobrazuje se mi obrázek z My Gamercard v podpisu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fame2007 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Brzo v Top Ten !! :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifmayster Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Brzo v Top Ten !! :-)) ty jeden už jsi mě dal:cry: počkej pár týdnů a budu mít zase xko a pak ťe dám a to budeš čumet!!!:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fame2007 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 no tak presto:!: presto:)-jestly ti uteču vic jak o litr tak nebudeš stihat:!::!::cool1: ty jeden už jsi mě dal:cry: počkej pár týdnů a budu mít zase xko a pak ťe dám a to budeš čumet!!!:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 zdarvim tak uz taky parim zelvak23cz hraju hlavne GoW2 Halo3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvErsMann Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 můj gametag, viz můj podpis :) hraju zatím převážně Left 4 Dead a demo Bad Company 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 bude zebricek zase zprovoznen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logen17 Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Taky se přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 stejne zebricek nefunguje :( vypada to ze asi nebude, uz je to dost dlouha doba, co se nahodilo novy forum a furt nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 stejne zebricek nefunguje :( vypada to ze asi nebude, uz je to dost dlouha doba, co se nahodilo novy forum a furt nic... ono by se chtělo kouknout jestli je plugin gxlive už i na nejnovější vB pak napsat rixovi at to nahodí ... protože on je děsně línej xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Tak tady je můj = podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Už je to mimo provoz celkem dlouho, kdy by se to mohlo zase zprovoznit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Tak dnes "oslavuju" 8888 Gamerscore, takový magický číslo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Pěkný čísílko! Já se blížím k 9000..do konce května snad dám 10 000, i když nevim, nevim..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Jojo, jako že by to bylo moc to ne, jen je to hezký... Samý osmičky.. Já měl na starym GT celkem cca 12 tisíc takže kdyby se to "spojilo" tak bych měl asi 20000G :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Tak, přesně 10000G mám momentálně, dneska snad dodělám s kámošem (ctefka) spec. ops v MW2 a budu mít o nějakou tu dvou-stovku víc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 7, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Topic již neni akutální a tak odepínám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.