freerider Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Pochlubte se jak se vám to libi či nelibí ja osobně sem hodne očekával a to víc sem skalmanej :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 grafika 3/10, závody 4/10 ...tuning zatím nevím ale v moc nedoufám... celkově 3,5/10 ;)...Underground Rivals rulezz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 nakej link pls ?jinak celkem se tesim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 já můžu jen říct že to hrozně posra*i :blink: :blink: :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freerider Odesláno Únor 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 mas recht hodnocení naprosto vístižné vracim se zpět na wipeouty na to se da apon divat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 já si to zapařim až zítra okolo 14:00 kdy mi přijde USB protože mi jedno exlo takže si to tam hodím ale já se taky těším ale jak koukám co vy tady píšete tak to moc dobře nevypadá jenom jestli tekku seš schopnej udělat screen ze hry jak to vypadá když to popisujete tak horzně tak mě to celkem zajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 nakej link pls ?jinak celkem se tesim... zkus hledat...inak no ta grafika :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: je to proste tak divne mazly a hrat se to urco da :psp: ..inak menu maj udelany fakt hrozne :blink: ale inak je to same co na pc proste okruhovky nic vic nic min..me se to takle libi ale mohli ty menu atd udelat lepe zezacatku je vtom silenej chaoz ja teda nehral Nfs:MW na pspko ale Nfs:PS je z meho hlediska lepsi nez NFS:Cotc a NFS:Ur urcite :) :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 martiN ani to snad nestahuj....to i mario má snad lepší grafiku xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 já už to stažený mám jo jako a strašně se na to těším joo takže uvidím až zítra no už teda aby chci to vidět ale podle vás to za moc nestojí a to mě celkem rozrušuje že mě ta hra nechytne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Nic jsem od tyhle hry necekal...... Prvnich pet zavodu je zajimavych, pote stereotyp....:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freerider Odesláno Únor 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 no uvidis kdyz to srovnas treba s tokou tak je to tak TOCA 8,5 ku NFS 1,5 fakt velky sklamani EA se moc nevytahli po ty medialni kampani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Už jsem to tu někde psal, za tu hru bych nedal ani korunu, nechápu jak si to může někdo koupit třeba za 1400kč, vývojáři nám zničili úplně nfs, už tu není žádnej příběh, mapa, ani fízli, tak na co to je? Furt dokola jezdit závody a žádný oživení, tak to je fakt paráda, jen tak dál EA a NFS brzy skončí:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 mě to hrozně příjde jako ty Dosovský autíčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 mi se ta grafika naopak velice zamlouvá :P nejhezčí auta co jsem zatím hrál a hrál jsem bohužel jen TOCA3 a závodní Wipeout Pulse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jake Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Ja ProStreety recenzuju a jsem z toho naprosto mimo. No ale od pc verze jsem cekal taky dost a taky to dopadlo takhle... proste NFS jde do haje od dob Undergroundu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 nejlepší prostě byli Undegroundi 2 a most wantedi..jinak to všechno stálo za pytel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freerider Odesláno Únor 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 no ja mam rad nfs 1 (PC) v nfs2 (PC) byli zase supr rozsekavky nfs3 (PC)melo velkej grafickej skok ale ta fyzika byla ponekud narocnejsi a NFs 4 high stakes (hral sem jak PC tak PS1) ty se me zatim libily nejvic undergroudy a mw hodnotim jako dobry (i psp i PC) ale uz je to trochu z jinyho soudku nez predchozi dily ale jak sem psal NFSPS to totalne uzemnilo proste des na psp se neda ani poradne mluvit o tom ze to ma nejakou grafiku i asphalt urban na mobil me prijde koukatelnejsi a to jak v menu tak ve hre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 jj prostě mě to příde jak nějaká stará zkur*ená DOSovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acid.noob Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 strasny.. to je jak digihra... :D kdyz jsem to poprvy zapnul tak me to pripomelo takovy ty formulky na Game Boyi :D vsechno je mazly, chteli to asi vyhladit, ale je to hnus a bolej z toho oci, je to proste total shit, priblbly okruhy bez fizlu a proste je to vo nicem, snad jsem si ani nevsiml ze by se to auto nicilo, jenom zvuky narazu atd a v pravo nahore mapicka s poskozenim :D 0/10 skoda to stahovat.. kdybych si to koupil za tech 1400 tak bych je bezel vsechny bodnout do bricha, protoze to je strasny.. Nejlepsi NFS byly 5 - Porsche, to je styl.. na tu dobu neprekonatelny.. (Niceni aut, opravy, prodavani, factory driver.. kdo hral asi si vzpomene :) ) pak jeste Undergroudi.. Most Wanted taky usli.. Ale tema Pro Streetama to po$rali.. Jeste nechapu jak mohli na takovou pizovinu delat takovou reklamni kampan.. No jako po pravde jsem od toho nic necekal, na kompu mi to stacilo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullva Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 O nicem.. zlaty Juiced 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Me pripada ze tim maznutim a strasne vzdalenejma kamerama (jak far tak near kamera) uplne zabili grafiku aut ktery zas nevypadaj az tak spatne. U me teda taky prevlada rozporuplnej pocit, doufam ze se ten pocit behem hry jeste zlepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 sem taky smutnej, tohle je fakt sra*ka. lojzove, vubec nechapu jak to muzou pustit ven... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Ven to pustěj, protože je to jejich tvorba kterou tvořili (snad v době mamutů) poměrně dlouho a tak si myslej že je to super, přitom pro lidi který jsou zvyklí na lepší grafiku třeba z PC (jen příklad), tak jim tohle příjde jak strašný šunt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Teda vy jste tak zhejckany uz nevite co by jste chteli.Na PSP toho vychazi cim dal min mely by jste bejt vdecny za kazdou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freerider Odesláno Únor 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 no zhejckany mozna sme ale to si radsi zahraju neco starsiho co je hrately ne novou hru ktera je prakticky nehratelna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.