Kuba.adio Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Zklamání :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 ...pratele NFS PS dojeba*i tim jak tomu dali ten rozmazlej efekt..tim se grafika zhorsila hrozne moc a modely aut vypadaji kostickovane..no a kdyz jsem se zezadu priblizil k autu a zacaly se tam delat ty vzduchovy mzitky ci co tak to bylo moc i na me a to ja nfs mam rad. Myslim ze celkove kdyby to nerozmazali tak to bude v pohode..myslim ale ze vzhledem k deformaci aut museli u modelu ubrat na detailech jinak by to neslapalo. No kdyz to graficky srovnam s Juiced 2 tak je to vazne smesny...jasne grafika neni vsecko..ale KDO SE CHCE DIVAT NA ROZMAZANY OBRAZ A KOSTICKOVANY POMALU JAKO NA NGAGEY??!!...muj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morri21 Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 2/10....mna uz asi nic neprekvapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Jen doufam ,aby to tak špatne nedopadlo taky s Flatoutem.Jinak se budu muset vratit k Burnoutu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Flatout snad takhle odfláknout nemůžou už jen z principu....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 dit ty auta pri zavode zezadu maj grafiku jak na mobilu!!!!!!!co to je?mela by se sepsat petice aby tu hru stahly,predelaly,a pak znovu vydaly,dyt tam neni ani poradnej tuning.....nejsou tam hoody ani spoilery...du se věšět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franki Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 tak toto ked som precital musim k tomu nieco napisat myslis ze tolko vecy detaily big pribeh vzhlad sa da narvat do 1,8GB ? si sa zblaznil ne? preco tam podla teba toho tolko nieje rozmyslaj tou tvojou krasnou hlavickou aj :roll: chalan nerob si hambu :D sak sa uvedom co pises :D ved je zopar hier na psp co maju aj cool pribeh aj super grafču a ani 1,8GB nemaju :D inak niekto tu pisal ze krasa tuningu je v ladeni motora no tak to sa aj mne paci ale podla mojho nazoru to nam mohlo dat tak gran tourismo 4 mobile ale bohuzial :D inak je tato hra dost prepadak a len kaco by vyhodil kese za takuto hru :D sak naco sa hraju v EA oni fakt ryzuju na seckom :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 hej lidi ale mám dotaz kde se tuní ten vzheld jako narázníky prahy apod.???asi te sklamu a nejen tebe, nárazníky, spoilery etc. TAM NEJSOU. Když prejdete celou Pro Series, tak máte na výber už upravené auta. Musíte si vybrat s každého jedno to je, Tuner, Sport, Super a Muscle. A pak ty ostatní už dostanete jako odmenu za závody. Já hodnotim tuhle hru 8/10 protože, je tam super soundtrack, super auta, skvelé trate (autobahn). Jen tá grafika a dohlednost je trochu horší ale jako skušenému hráčovi NFS mi to nevadí. Chybí mi ješte 3% do konce a to musim ješte koupit nejaké auta, myslim Charger R/T... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 zavody 4/5 grafika 3/5 celkove 3,5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
da8ball Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Jak uz sem psal mnohokrat na trouby a nemecky turisty narazite vsude... NFS: PS je vcelku vydarena hra, jediny co me osobne vadi je ta kamera. Dal bych ji o kousek vejs...jinak az na par musek docela slusny... ale tak za polovinu penez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Souhlasím s kulečníkovou koulí, alena ty peníze bych teda nehleděl, ještě řekni že zrovna ty by sis to kupoval ;-) :-D. ISO&CSO RulezZz Kamera je fakt na pi*u, ale jinak hra se mi jako hodne libi :). Undergroundy jsem nehral, nemuzu posoudit, aleskusim ty wipeout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 krasa auta je v tuneny motoru to me dostalo :D pletes si virtual s realitou :D nikdy nepocitis taky vzruseni,dyz vidis na vlastni oci jak kolem tebe pri sprintu proleti 300HP hovado,ve hre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 myslim ze Juiced 2 tuto hru uplne prevalcoval!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Grafika je hrozna....hratelnost ujde.....ale hral sem to zatim jenom asi 5 minut...:D nemam na to cas....zaparim az vecer pod duchnou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makys Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 shit game :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pechy Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 boze dalsi debil co si necita prispevky dopredu... o tunningu som tu uz asi 4 ludom pisal ze spoilery atd. dostanes az neskor OMG... to je zas dalsi co to hraje 2min. Za tu dobu ani nemozes vediet ci to je good alebo ne... :roll: ja to uz hrajem spolu asi tam 2h a davam 9/10 davej si tomu bodu kolik chces magore..nechapu proc mi rikas debil kdyz se mi to nelibi..taky ti nerikam ze si kreten ze se ti to libi, i kdyz si to myslim :D proste hra je otresna a rika to 90 procent lidi tady..kdyby se to nejmenovalo nfs a nebylo by to od ea tak tomu nadavas taky..chces byt jenom dulezitej nic vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 davej si tomu bodu kolik chces magore..nechapu proc mi rikas debil kdyz se mi to nelibi..taky ti nerikam ze si kreten ze se ti to libi, i kdyz si to myslim :D proste hra je otresna a rika to 90 procent lidi tady..kdyby se to nejmenovalo nfs a nebylo by to od ea tak tomu nadavas taky..chces byt jenom dulezitej nic vic 90 procent??? když tak to říká 38,18%.... podívej se na hlasování jak vypadá a jestli si myslíš že když řekne že hra je dobrá tak to tím rozhodně nemyslí aby byl důležitej ;) spíš seš ty důležitej :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrla Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Prostě se to každému nelíbí a každá má jiný názor.....no a když to tady stahuješ tak bys moc neměl nadávat, kdybys sis třeba koupil minulý díl nfs tak by to udělali lepší. A nebo kdyby si lidi Od EA zašli na fora tak by třeb mohl udělat pořádný nfs , protože od carbonu včetně to stojí za nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 moje rec, carbon jsem taky ani nestahoval, ani prostreet, .. nema cenu stahovat, kdyz sou na to vsude negativni ohlasy , a to, jak tomu dela EA reklamni kampane je dost ubohy, kdyz pak vyplivnou takovouhle hru ... jejlepsi bylo Need For Speed III Hot Pursuit (celkove treti dil) ktery sel hrat na split schreen, a parili jsme parili:-) i ve skole:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 tak jsem docela zmenil názor tahle hra se mi začíná líbit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 no vidíte všichni ste po prvním zahrání odsuzovali ale když ste do ní trochu víc nahlédli zjišťujete že se vám líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 No já názor nezměnil, prostě mi chybí mapa a příběh! a too už jsem v půlce, prostě jako hra to jde, ale ne jako NFS, to má být prostě jiný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 No je teda pravda, že tam chybí volná mapa to bylo na Carbonech bezva! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 tak se vykašlete na single a pojdte na infrastrukturu ta je dobrá alespon tam se vyblbnete :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim-x Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 hm me ze zacatku hra moct nechytila ted sem v 40% hry mam pagani zondu hraju infrastrukture a sem dost spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.