martiN1468621206 Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 jak sem si to tu letmo pročítal tak názory jsou celkem smíšený...Mně to teda vůbec nevzalo... odjle jsem jen 2 závody a pak jsem to smazal z PSP (na Nb to ještě mam) možná právě to je chyba ale už se stalo:blink:... podle názvu jsem myslel že tam budou aspoň street závody ale okruhy a jestli tam jsou tak mam v hlavě nějak zakodovaný že k pouličním závodům patří spojlery, atd přece to všichni znáte... hodnotit to ani nebudu jelikož po odjetí 2 závodů se ani nedá...:? no když si do hry ani nenahlíd tak nezjistíš že tam ty tví spoilery sou ale ne tak jak sme čekali ale už na předem vytvořených autech které v průběhu hry vyhráváš taky bych tu hru hned nezatracoval dokud nenahlédneš do instrukture (multiplayer) a to si myslím že ten chytl na fóru celkem dost lidí včetně mě hra má sice trochu hroší grafiku ale jinak je fakt dobrá a to nejsou pouliční závody ale normálně legální jako na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Mě se náhodou,docela líbí,graficky i ovladatelností jsou třeba rozhodně lepší než nfs ms.To byla grafika na ho*no.A vůbec todle to je téma na dlouhý zimní večery,tak se na to vys*rte,,,přichází jaro....:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 no když si do hry ani nenahlíd tak nezjistíš že tam ty tví spoilery sou ale ne tak jak sme čekali ale už na předem vytvořených autech které v průběhu hry vyhráváš taky bych tu hru hned nezatracoval dokud nenahlédneš do instrukture (multiplayer) a to si myslím že ten chytl na fóru celkem dost lidí včetně mě hra má sice trochu hroší grafiku ale jinak je fakt dobrá a to nejsou pouliční závody ale normálně legální jako na PC taky že sem napsal "hodnotit to ani nebudu jelikož po odjetí 2 závodů se ani nedá...:?" pokud se nepletu tak název to tu má první dojmy... já jen napsal svůj 1. dojem!! máš pravdu mulťák sem nehrál jelikož nemam možnost jak se připojit... hru vůbec neodsuzuju jen sem napsal co si o tom po 2 závodech myslím.. nic víc nic min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Mě nfs na psp úplně odpuzujou všim, burnouty u mě rulezz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Mě vůbec nende grafická tuning jako např: spojlery atd. je to tam vubec? spraye na auta .. myslim grafity a podovne loga..mam tam len cisla x( rád bych slysel jestli to tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.