Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Kolikrat denne masturbujete ? :D

Guest PAINkillerCZE

Recommended Posts

• Odpovědi 121
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

pekne ma to jebe... jeste sem si ani poradne nesahnul na picu :roll: ale snad se to brzo zmeni 8)

Tak tomuhle se budu smat jeste hodne dlouuuuho :D :D :D Ono se to nezda ale holky taky obcas hrajou :) Moji se nelibi kdyz hraju a jsem s ni treba ve skole tak to vzdycky musim nekomu narvat :( :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 "klub tragedu":

asi bych se pridal do klubu...8) taky se mi zda ze mam upe meghastesti na holky :cry: ...a navic v takovy dire jako praha...tzady jich je tolik ze se s nima clovek ani neseznami :(:(

nedavno sem se s jednou seznamil-takova fajn holka-a to sem jen zistil ze bydli u prostejova a uz sem ji nevidel...:cry: :cry:

no treba se to za rok za dva zmeni-sem jeste mladik s mejma 14 rokma-spis teda ne treba ale snad...:)

a k tematu:1-4krat

Odkaz ke komentáři

2 "klub tragedu":

asi bych se pridal do klubu...8) taky se mi zda ze mam upe meghastesti na holky :cry: ...a navic v takovy dire jako praha...tzady jich je tolik ze se s nima clovek ani neseznami :(:(

nedavno sem se s jednou seznamil-takova fajn holka-a to sem jen zistil ze bydli u prostejova a uz sem ji nevidel...:cry: :cry:

no treba se to za rok za dva zmeni-sem jeste mladik s mejma 14 rokma-spis teda ne treba ale snad...:)

HEJ!!!! Neurážej takhle hrubě Prahu! Sem přibližně starej jako ty a sem spokojenej ( teda ne že bych s nějakou kočkou chodil, ale je jich tu dost!), možná se nepohybuješ po správných lokacích, kde sou ony...:D

Odkaz ke komentáři

v praze je holek problem je ze dyz chodim na gympl tak tady sou vsechny holky takovy no pste ze jim je 13 a chodej s 18 letejma atd pste sou na 5 let starsi a tudiz sem v prdeli

No, já teda ve třídě taky nemam moc hezkejch holek, ale jedna tam je. Má to takovej háček: je na starší kluky než sem já (13) a když se najde nějakej z vyššího ročníku, hned je u nás každou přestávku a machruje...fuj:?

Odkaz ke komentáři

Klidně se vsadim že za pul roku to tady bude vypadat jako general discussion na warforu. Mezi tematama jako kolik měříte , existuje bůh , jaké máte boty , posmrtnej život se tu mihne téma jako jaktože nemužu hrat iso hry když mam fw 3.51 nebo proč mam bílý psp když se mi líbí černý. Vy snad o prazdniny nemate co dělat :D :D Ale nic jen si povidejte ....

Odkaz ke komentáři

2 "klub tragedu":

sry za OT ale ja bydlim taky u prostejova a mozna ji znám :bash:

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...
no jo 15 :D to jsi neco prave objevil co ? :) prave jsi zjistil ze to neni jen na vylucovani moci...

2x denne? ale prosimtebe.. to kdyz jdes ze skoly, do skoly, nekdy ve skoly, nekdy pred matkou doma ? ...

ve škole ne ,ráno a někdy aji večer.A co máš za problém,že píšu 2x denne když nekdo pise 100x ???:blink:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu