razziel Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 tak co lidi dohral ste nekdo silent hill?.. pro mne je to jedna z nej her alen tet sem se zaseknul v nemocnici a nemuzu dal nevite nekdo co se tam ma presne udelat nebo cestina neni ?...jinak bych hodnotil grafika9 z10 pribjeh 10z10 ovladani 5z10 :) a co vy?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freerider Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 na foru je nekde navod tak hledej nebo specifikuj kde si se presne zasek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Únor 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 no zasek sem se v te nemocnici jak je tam takovej plastovej panak a do nej mam dat casti organu mam pocit ze mne jeden chybi nvm co mam delat dal od te casti s tim panakem estly mam najit do nej all organy bo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Ja si pamatuju, ze jeden organ je v mistnosti, jak se prepinaji svety...je tam zastrcenej a normalne neni skoro vubec videt. bylo to srdce dokonce myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Únor 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 hej srdce nemam nevis v jaky misstnosti presne ?...tahlen hra je jako hrat poldu bez navodu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 to srdce je v takovy ty zavreny bedynce .. ale uz si nepamatuju jak se to odemyka .. je to jedna z mistnosti, je tam myslim i okno, a dalsi kravinky .. tak hledej :) .. jooo vlastne musis nejak cist ty tri napisy najit .. a z nich pak mas cisla a z toho pak udelas kod pro otevreni bedynky je to vzdy divci jmeno a cislo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 jsou to věky 3 ženskejch, podivej se na forum na navod. jinak hrát hru tipu polda s návodem je ubohost. je to adventura a logickáa a neměla by se jezdit s návodem každá hra kde 5 min nvíš jak dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Únor 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 je kazdyho vjec jak hraje hraju estly s cheatama nebo s navodem . ja osobne bych poldu bez navodu nehral ptz to je moc slozity a tolik casu na premejsleni nemam raci se kouknu na navod a je to .Tak jo to srdce musim ziskat date pls link na ten navod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Únor 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 uz ho mam pro ty co nevjedi je tady http://console-forum.net/showthread.php?t=15371 dik moc za navod:) jinak super hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Dohral jsem vsechny dily Silent Hill a pouze jedinkrat jsem pouzil navod ve 2. dile. kdy se sestupovalo o schodech a byla tam mistnost s dulezitym itemem. problem byl v tom, ze pokud jsem chtel vylezt ven, musel jsem zadat kod a ten se nedal nijak zjist, v te mistnosti jsem byl 3 dny, pak jsem v navodu zjistil, ze staci vypozorovat omackane klavesy a udelat kombinaci a voila, ono to slo. Dodnes se stydim, ze jsem pouzil na jednu ze svych nejoblibenejsich her navod, ale fakt jsem nevedel uz jak dal :( Proto nevidim v navodech nic spatneho, pokud se pouziji s rozumem a ne ze projdu celou hru podle navodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Únor 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 tjn to je good nazor taky si myslim ja sem se zaseknul v nemocnici a nevjedel jsem jak dal ani by mne nenapadlo ze ty mena s cisly se maj pouzit na ten box co je v nemocnici tak sem se podival a hned jsem vjedel a moh sem jit dal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 tjn to je good nazor taky si myslim ja sem se zaseknul v nemocnici a nevjedel jsem jak dal ani by mne nenapadlo ze ty mena s cisly se maj pouzit na ten box co je v nemocnici tak sem se podival a hned jsem vjedel a moh sem jit dal :) Kazdopadne v SH jsou vsechny napovedy a veci co pujdou nekde pouzit, vyznaceny cervene co ja vim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.