Lukan Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Mohl by mi někdo vysvětlyl toto ted jse hrál hru z týpkama a měly uplně jiné káry svoje a měly uplně skoro vše na maximum nádherně tuningové káry a při hře jsme měly normal i nitro... ? Jak je to možné? Jo jo presne tohle se mi uz taky stalo jine auta a vse mely na plno asi naky chaeteři :cheesygrin: je to na hov... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 ja uz mam taky natunene auta protoze je vyhrajes myslim na 11 lvl a to je myslim asi 60% hry priblizne takze musis hrat i single ja to mam taky tak ;) jinak bych nebyl tak dobrej v tabulce ;) aha takže musim začít hrát singl:) njn tak to mám co dohánět EDIT: to je pěkně nap*d... ted už nemohu hrát Beginner ale Intermediate jelikož mám level 6 a tam kde lidi hrajou je level 1-5 a v tom mém nikdo neni:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Únor 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 aha takže musim začít hrát singl:) njn tak to mám co dohánět jj musis parit parit :D:D jo a nejsou to cheateri nebojte :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 ja jak se v NFS najedu tam do hry jak sem v lobby a dam ze sem pripravenej jen to nacita...:( Hosi vim ze otravuju ale chci to parit jak stesti:wohow: Kua:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 hej pripajam sa k vam tiez nick: valdoDK uz som sa az 1 raz pripojil pozor na to odvtedy aj ked mam 100% sa neviem pripojit na Ea servery ale pripiste ma aj tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makys Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 taki drtim infrastrukture muj nick MAKYSEK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makys Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 kua mosime se domluvit na nejakem serveru nez vas tam najdu tak budu met po baterce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Únor 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 kua mosime se domluvit na nejakem serveru nez vas tam najdu tak budu met po baterce kdyztak pouzivej edit at nespamujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Tak pánové zatim na airfieldu 1a3 mě někdo netroufl čekám na to... tuhle mapku fakt miluju i když ty ostatní airfildy mi také jdou RANK: 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Wow respect wolfe. Jinak můj nick gameEsCZ (jako u všech EA her) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 ...taky bych hrál, ale pokaždé když si mám vytvořit "personu" tak mi to hodí chybu:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 tak me tam taky pleskni obcas hraju muj nick : Hojas86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 Cus hraju taky, dnes jsem se regl zatim teda 3-1 :-D, nick dirtydort Uz se tesim na game :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 Pripis me nick : sennpu Parim o sto 6:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 hele hoši kolik máte lvl já už se totiž nemůžu dostat do beginne 1 já mám lvl 6 noo takže kdo má ještě vyšší tak pojďte jezdit do Intermediate 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Únor 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 tak ted sem v tabulce top 100 sesty no wolfCZ jehned podemnou sem ho vcera predjel :D:D tak promin wolfe a tak jakoze zatim 37-8 a rank points 1226 a lvl 7 tak zatim se mi dari ale tak online hravam jen tak od 10 vecer a nez usnu :D:D:D takze mate sanci me predjet ale po desate se vracim :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 midnight666F ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 muj nick je ArmZer ...drifter 3.třídy...a ne ze do me budete bourat,to upe nesnasim,kdys to do me nekdo nakali,a ja dam hodiny:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 hele hoši kolik máte lvl já už se totiž nemůžu dostat do beginne 1 já mám lvl 6 noo takže kdo má ještě vyšší tak pojďte jezdit do Intermediate 1 určitě jdu stebou taky čekám až tam bude více lidí a zahrajeme si více ale můžem se dohodnout na čase a zajezdíme:) tak ted sem v tabulce top 100 sesty no wolfCZ jehned podemnou sem ho vcera predjel :D:D tak promin wolfe a tak jakoze zatim 37-8 a rank points 1226 a lvl 7 tak zatim se mi dari ale tak online hravam jen tak od 10 vecer a nez usnu :D:D:D takze mate sanci me predjet ale po desate se vracim :D:D:D:D Tak zajedem po desáte:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 určitě jdu stebou taky čekám až tam bude více lidí a zahrajeme si více ale můžem se dohodnout na čase a zajezdíme:) jj já teď něco dělám tak se tam někdy spolu sejdem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Únor 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 Tak zajedem po desáte:P okej dame match a uvidime jak na tom sme navzajem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominick Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 Tiez drtim infrastructure, moja prezyvka je Dominickner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 Jo lidi pls nějak to nechápu, ja hraju an tm originalnim serveru a tam je jen par lidi online. Kde hrajete vy???Nějak to pořád nechápu O:-) //Lukann: Tak si mi to teda pekne nandal :-D Ta Zonda F je pri vyssi rychlosti neovladatelna, neda se s ni zatacet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 zapis me tam taky....: Tomx9977 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 Ja pařím taky:) Yokozum = Yokozum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.