martiN1468621206 Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 joo vás dva mám už zapsaný ale pokud nebudete 4 do toho beginnru tak nebude výhra ať je to fér další věc kde se to pojede určím jáá aby si sobě ten kdo to tvoří nedával výhodu na trať kterou umí a ještě se pojede každej se stejným autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Jn mas pravdu MartiN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 no tak o nějakou výhru mi nejde a trať je mi taky celkem ukradená;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 no tak o nějakou výhru mi nejde a trať je mi taky celkem ukradená;) no tak jasně no ale tak když se na první stránku přihlásilo více jak 10 lidí a teď na závod sou 3 a z toho nejsou všichni na stejný úrovni tak to nemá cenu musí se přihlásit více lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 to je fakt... Jenže to je podle mě dost těžký se domlouvat takhle třeba hodinu předem zrovna na fóru... hodně lidí nesedí na fóru pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 to je fakt... Jenže to je podle mě dost těžký se domlouvat takhle třeba hodinu předem zrovna na fóru... hodně lidí nesedí na fóru pořád. no tak jasně právě já sem to nechtěl udělat hned joo já sem myslel že se sem bude postupně psát učast cože se nestalo takže počkáme do večera a myslím že okolo u nás 9 hodiny bude celkem velká účast čistě můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 hmmm, tak to jsi mě moc nepotěšil...:D to já už budu asi spát;) V 9 tu budu mít 5 ráno EDIT: Tak dneska na to už kašlu... asi si s Vámi zahraju až budu zpět v ČR;) Užijte si to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Tak uz drtim aj ja zatial mam sice 0 : 11 ale to je jedno :D Ale zapis ma tam zekeasakura = z3k3asakura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 seš tam ještě jeden a můžete jet na závod o 1000 pts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 ještě tu jsem jsem tam připojenej, ale nikdo tam neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 martiN tak mě tam také přihlaš do té soutěže na Intermediate#1... a nechcete jed náhodou dříve v 9 už bych rád seděl v hospodě a nalejval se:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Tak po dvou závodech rank: 59 to de :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 jak tam potvrdím, že jsem ready? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 jak tam potvrdím, že jsem ready? uplně nahoře nad tvym jmenem... davej pořád šipku nahoru:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 cože? nic takovýho nejde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Heh. Máš tam jméno tvoje a tvých soupeřů. úplně nahoře je tlačítko READY . Na to klikni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 kdy zacneme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 vytvaři dohoja a heslo je abc P.S.: jj, jsem trubka. To ready už jsem našel. Dik za radu;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 hosi pripojte se ke me. Yokozum heslo psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 hej tak nedávejte každej jiný heslo.. dohodneme se na jednom heslu ,který budou používat všichni z console fora. Takže navrhuju to psp . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 ok. A jestli někdo můžete, tak zaregistrujte bráchu. Nick dohoja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 takže pokdu sou lidi co jezdí v beginner tak můžou jet první závod o 1000 pts na dva vítězný kdo z těch 4 2x vyhraje schrábne 1000 pts ;) heslo dejte teda psp a někdo vytvoří a pojedete s autem dohodněte se jaký ale musí te mít každý stejný auto ;) takže se tohle moc nevyvedlo takže bych to dneska už nechal bejt protože lidi odcházejí ven takže zejtra se dohodne nějaký větší závod teda pokud budou lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 No su tam problemy so zakladanim serveru. Neviem preco ale ked sa chcem pripojit k niekomu z ineho statu alebo z ameriky atd. tak to ide ale ked sa chcem pripojit an cecha alebo slovaka tak to vecsinou nejde. Ani mne nejde zakladat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 jj, s tim zakládáním byl trošku problém. Hodněkrát to padalo... Ale řekl bych, že na státu nezáleželo. Já se připojil jak k ČR, tak k jiným.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 Ja bych rekl ze NFS-pro street sou nejstabilnejsi ze vsech NFS co sem kdy hral po netu nemam stim problem zalezi asi na kvalite wifi Podle me je cim dal tim vic hracu ISO her :cheesygrin: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.